Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> temat ogórkowy << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
zakoo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7067 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 17:36

Cobra_S napisał:  

zakoo napisał:  

Cobra_S napisał:  
w zwiazku z tym, ze sytuacja mnie do tego zmusila i mam dosc sporow z kims kto nie dorownuje mi poziomem mam pytanie do fanow v.pl - typu qwert, obiektywny2

pytanie jest proste
od jakiegos czasu na łamach naszego serwisu prowadzimy akcję dla Mateusza, do ktorej mogla sie przylaczyc rowniez v.pl!
ktos spyta dlaczego? bo sa stroną kibiców a Mateusz jest jednym z nas i potrzebuje pomocy. Jednak tego nie zrobili!
po paru miesiacach czasu zadzwoni do mnie ktos z klubu i poprosil o kontakt z rodzicami Mateusza, dałem - efekt - akcja opasek z korej dochod zostalnie przeznaczony na jego leczeniel
wlaczyla sie w to strona oficjalna, Głos Szczeciński i Gazeta Wyborcza, newsy wywiady, apale - jednak v.pl milczala
ktos zapyta i co z tego, ze milczala? przeciez nie musza dawac wiadmosci, sami decyduja co dac
dziwna sprawa, ze potrafia cytowac codziennie oficjalke po 10 razy a tego wtedy nie dali
długo to trzymałem w sobie, bo nie chciałem zeby Matek był przedmiotem jakis sporow i klotni - jednak dzis za jego zgoda postanowilem cos ujawnic

wszelkie info o Mateuszu nie pojawilo sie na v.pl gdyz redaktor naczelny Darek P. od miesiecy wie dokonale ze wlasnie on wspolpracuje z nasza redakcja - dla mnie to jest główny powód, że nie ma tam o tym ani słowa
to jest prawdziwy kibic Pogoni? to jest serwis kibiców Pogoni? dla mnie to czyste przepraszam wszystkich za słownictwo skurwysyństwo!
tyle w temacie

wlaczanie w Wasze wewnetrzne gierki tak powaznych spraw jest mierne

zakoo laskawie nie mieszaj sie w sprawy jesli nie znasz przyczyn konfliktu, nie spodziwaj sie odpowiedzi z strony v.pl w tej sprawie, wiec o czym my w ogole mowimy

kolo chuja mi lata przyczyna tego sporu - serio. chodzi mi o to ze pisanie czegos w stylu "v.pl-ka jest be i fu bo nie wsparla akcji o Mateuszu" jest żałosne. nie jestem po niczyjej stronie podkreslam, bo zaraz zostane oskarzony o to ze wchodze do serwisu konkurencyjnego i jestem zagorzalbym zwolennikiem v-ki. pozdro :]

If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
1973
Kibic
Na forum od 7436 dni

*

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 17:54
Mam maly dylemat a mianowicie zgrywajac filmy przez nero nieraz idzie wszystko normalnie a czasem wlacza sie jakies kodowanie video i zaczyna sie dluga rzezba,nie wiem czy to format filmu ma znaczenie czy moze cos innego,czy mozna to jakos wylaczyc,ktos cos doradzi.. oczy

bumelant
Kibic
Na forum od 6898 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 18:07
Ja w odroznieniu od Twoich forumowiczow nie rzucam inwektywami. Skonczylem juz pare szkol, troche na ziemi zyje, umiem powstrzymac jezyk, Twoi forumowicze niestety gdy nie maja wartosciowych argumentow zaczynaja bluzgac - co zreszta widac w komentarzach wysmiewajacych v-ke...
A dlaczego sie zalogowalem? Bo chce Ci udowodnic ze wcale nie jestes lepszy od naczelnego v-ki.
Po Twoim zachowaniu wnioskuje nawet, ze jestes klase nizej...

Bo...
Wiele mozna v-ce wygarnac... tam z tego co wiem sa mlodzi ludzie, zaczynajacy kariere dziennikarska czy jak ja zwac... Sila rzeczy popelniaja bledy.
Natomiast....
Nie zauwazylem NIGDY zeby ktorykolwiek z nich w swoje interesy mieszal osobe Mateusza.
To mnie boli, zachowales sie jak prawdziwy skurwysyn. Wytoczyles najciezsze armaty w bardzo delikatnej sprawie... Postapiles po prostu nie fair, nie fair przede wszystkim w stosunku do Mateusza.

One_of_Them
Kibic
Na forum od 8120 dni

**

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 18:57

bumelant napisał:  
Ja w odroznieniu od Twoich forumowiczow nie rzucam inwektywami.
(...).
zachowales sie jak prawdziwy skurwysyn.

To co to było z tymi inwektywami...? :D

bumelant napisał:  
Postapiles po prostu nie fair, nie fair przede wszystkim w stosunku do Mateusza.

Cobra_S napisał:  

długo to trzymałem w sobie, bo nie chciałem zeby Matek był przedmiotem jakis sporow i klotni - jednak dzis za jego zgoda postanowilem cos ujawnic

volenti non sit iniuria - chcącemu nie dzieje się krzywda.

Najprawdziwszy Piknik
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7652 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 19:06

bumelant napisał:  
Ja w odroznieniu od Twoich forumowiczow nie rzucam inwektywami. Skonczylem juz pare szkol, troche na ziemi zyje, umiem powstrzymac jezyk, Twoi forumowicze niestety gdy nie maja wartosciowych argumentow zaczynaja bluzgac - co zreszta widac w komentarzach wysmiewajacych v-ke...
A dlaczego sie zalogowalem? Bo chce Ci udowodnic ze wcale nie jestes lepszy od naczelnego v-ki.
Po Twoim zachowaniu wnioskuje nawet, ze jestes klase nizej...

słuchaj człowieku, powiedz szczerze kim jesteś, raz udajesz głupka, ktory pisze farmazony nie dotyczace tematu, a raz mnie pouczasz, ze masz wiele szkol, zyjesz na ziemi itd...
to ci powiem po tym co czytam slabe masz te szkoly i kiepsko chodzisz po ziemi
zwrot Twoi forumowicze mnie rozbawil, jacy moi? to ze znam tu mniej czy wiecej ludzi nie ma nic z tym wspolnego, roznica polega na tym, ze ja wlaczam sie do dyskusji a inni noc cóż, masz jakis problem do kogos, chcesz cos wyjasnic, napisz, skontaktuj sie na gg, spotkaj - niby tyle szkol skonczyles...
jestes wielkim obronca v.pl i nie odprles jak na razie zadnych moich zarzutow na ich dzialalnosc, mieszasz, kombinujesz, knujesz jakies domysly.
po drugie nie masz prawa mnie osadzac
kim ty jestes, jakims wielkim kibicem majacym szerokie kontakty,znajmosci, ktory nagle pojawil sie na naszej stronie, oceniasz mnie za caloksztalt jakbys mnie znal, oceniasz moja prace, tak nagle taka gwizada pojawila sie wsrod nas, gdzie byles do tej pory, gdzie byles jak pisalem list, w ktorym zwrocilem uwage na dzialalnosc v.pl, pare ladnych tygodni temu zaproponowalem im spotkanie - odmowili!
dzis jednak zoe choc troszke przyznal sie ze nie gral fair, a ty tłuczesz swoje farmazony
nie znasz wszystkich szczegolow konfiktu, chcesz wiedziec wiecej to skontaktuj sie z nimi, a nie zgrywaj tu bohatera

bumelant napisał:  
Bo...
Wiele mozna v-ce wygarnac... tam z tego co wiem sa mlodzi ludzie, zaczynajacy kariere dziennikarska czy jak ja zwac... Sila rzeczy popelniaja bledy.
Natomiast....
Nie zauwazylem NIGDY zeby ktorykolwiek z nich w swoje interesy mieszal osobe Mateusza.
To mnie boli, zachowales sie jak prawdziwy skurwysyn. Wytoczyles najciezsze armaty w bardzo delikatnej sprawie... Postapiles po prostu nie fair, nie fair przede wszystkim w stosunku do Mateusza.

czy ty ich tlumaczysz? ze sa mlodzi, to ich problem a nie moj, ktos kto jest mlody i niedojrzaly do pewnych rzeczy nie powinien zajmowac sie sprawami na ktorych sie nie zna
jak juz pisalem, prowadzenie strony nie polega tylko i wylacznie na metodzie kopiuj/wklej, chyba nie ty bedziesz mi mowil jak to ma wygladac, chyba, ze masz pojecie to zapraszam do wspołpracy... z v.pl
nauczysz ich wszystkiego z tych szkol, zycia itd..
Mateusz to osobna sprawa, pisalem do zeogo dlaczego nie poparl akcji Mateusza? niestety nie otrzymalem odpowiedzi, moze ty wiesz cos wiecej
sam osobiscie mam od niego zgode na ujawnienie, ze dziala w naszej redakcji, co bylo tajmnica dla wiekszosci czytelnikow, redaktorzy v.pl to wiedzieli
wyciagnalem armaty w bardzo delikatniej sprawie wow to ciekawe co uwazasz za delikatna sprawe to co pisalem powyzej i odpowiadal zoe uwazasz za delikatna sprawy
znasz Mateusza? myslisz, ze czuje sie pokrzywdzony, chcesz spytac, czy popiera mnie w tym calym zamieszaniu z v.pl, myslisz, ze go skrzywdzilem? bo ja nie!
fakt pozostaj faktem, jesli ktos kopiuje 10 newsow z oficjalki i nie kopiuje 11 o Mateuszu zeby wlasnie mu pomoc to jest to dla mnie nie do zaakceptowania
wszem i wobec zoe szczycie sie iloscia wejsc na strone v.pl, twierdzi, ze mamy mniej czytelnikow, to powiedz mi madralo, jesli oni przylaczyliby sie do akcji, ktora rozpoczela oficjalka zyski ze sprzedazy opasek bylyby wieksze, w ten sposob pomoc mozna uznac za udana
wiesz jak cala akcja sie odbyla, nasza redakcja otrzymala maila od MKS Pogoń Szczecin SSA, zeby ruszyc ta akcje, wyslane bylo do nas, do v.pl, do Głosu, Wyborczej, bodajze Kuriera
wszyscy (co do kuriera nie jestem pewien) oprocz v.pl przylaczyli sie do akcji! takie sa fakty, znasz odpowiedz dlaczego tego nie zrobili?
poza tym nie praw mi moralow jak stary kumpel, ktory mi tlumaczy, ze cos zle robi i nie mam racji, napisze jeszcze raz, nie masz pojecia o pewnych sprawach to sie nie mieszaj, prosze...

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8567 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 19:24
ostatnie pare slow odemnie w tej kwestii

padlo ze niechcecie nam reklamy robic itp itp, nie potrzeba mi tego zupelnie...
ale szybko sie zapomina o tym jak ktos podaje pomocna dlon, jak reklamowalismy vlke niusami u siebie o tym aby klub pozwolil wlaczyc serwis, jak roblismy razem z serwisem Legii akcje przylaczania sie do protestyu, WYLACZYLISMY SERWIS, i 50 innych stron.

pamiec jest bardzo krotka....

SISMIC
Kibic
Na forum od 7321 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 21:50
Wiadomo może czy będzie prezentacja drużyny przed rundą?

Szczecińska albo żadna!
Rosa
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 22:19

Power napisał:  
Wiadomo może czy będzie prezentacja drużyny przed rundą?

prezentacja powinna być ale jeszcze nic na ten temat nie powiedziano , zawsze była :]

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7163 dni

*

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 22:27
a co z ta knajpa brazylijska? Cos tam kiedys czytalem ze wlascwiciel tej knajpy chce ja przeniesc z Warszawy do Szczecina...wiadomo cos na ten temat?

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7084 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 22:31

bumelant napisał:  
krotciutko tym razem

" wypierdalaj - proste"

Cobra vel polBog, admin forum... pozwalasz na takie cos? Przejrzalem wlasnie regulami, chyba jest tam napisane cos o wulgaryzmach, o obrazaniu kibicow Pogoni itp...
Ty mnie mozesz, ja Ciebie nie?? Tak dziala to forum??

A na koniec. Ktora strona istnieje dluzej, v-ka czy online??? Kto od kogo zgapil??:D

po pierwsze jak juz Cobra wspomnial nie znasz przebiegu tej sprawy to sie nie wtracaj
po drugie Mateusza to zostaw w spokoju, bo gowno o nim wiesz...
po trzecie widac ze Twoje szkoly niewiele Ci daly wiesz szkoly mozna ukonczyc na zasadzie bogatych starych...placisz wymagasz,wiec widac ze znasz metode doskonale bo sie niczego nie nauczyles nawet zasad konwersacji..
po czwarte za nazwanie kogos skurwysynem powinienes dostac po mordzie...piszesz cos o wulgaryzmach a sam nie potrafisz trzymac jezyka na klodke

wiesz skad biora sie Twoje nerwy?? stad ze na tym forum panuje wolnosc slowa, a wy bedac pacholkami zarzadu i dzialaczy cisnieniujecie sie ze musicie jak te prostytutki pisac co wam nakaza!! mysle ze tyle Ci wystarczy i tak mysle ze nie warto wiecej pisac z kims kto nie umie przyznac sie do calkowitej porazki...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Matek.
Kibic
Na forum od 8226 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 22:52
Miałem się nie wypowiadać w tym temacie ale widze sprawy zaszły za daleko pare rzeczy musze wyjaśnić .hmm bumelant hehe nie żebym się czepiał Ciebie czy Zoe ale macie problemy ze wzrokiem? wyraźnie wam Cobras napisał, iż pisze to za moją zgooda a wy pieprzycie, że jest w stosunku do mnie nie fair...Nic takiego nie ma pozatym ja się z was śmieje również bo wam nic nie zawdzięczam ! aha i jeszcze jedno szczerze wogóle się nie zachowujecie jak prawdziwi redaktorzy nie raz to udowodniliście. Tyle odemnie i tak już każdy wie, że ja to ja;) pozdro

Pogoń To My!
Safe
Kibic
Na forum od 7403 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 22:53

Randall McMurphy napisał:  
a co z ta knajpa brazylijska? Cos tam kiedys czytalem ze wlascwiciel tej knajpy chce ja przeniesc z Warszawy do Szczecina...wiadomo cos na ten temat?

sam chyba zaloze knajpe brazylijska, kupi ksiazke i wsio :)

Dejvi napisał:  
Miałem się nie wypowiadać w tym temacie ale widze sprawy zaszły za daleko pare rzeczy musze wyjaśnić .hmm bumelant hehe nie żebym się czepiał Ciebie czy Zoe ale macie problemy ze wzrokiem? wyraźnie wam Cobras napisał, iż pisze to za moją zgooda a wy pieprzycie, że jest w stosunku do mnie nie fair...Nic takiego nie ma pozatym ja się z was śmieje również bo wam nic nie zawdzięczam ! tyle odemnie i tak już każdy wie, że ja to ja;) pozdro

MATEUSZ ?!?!?!?!

heh szczerze to zawsze myslalem ze Ty czytasz v-ke :) (niewiem skad takei skojarzenie :P)
Pozdrowionka ;)

Ostatnio edytowany przez: Safe, 8 lutego 2006, 23:04 [4 raz(y)]

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Matek.
Kibic
Na forum od 8226 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 22:59
Klocek ano ja:)

Pogoń To My!
bumelant
Kibic
Na forum od 6898 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 23:18
Powinienes znac roznice w zdaniach
"Jestes prawdziwym skurwysynem" a "Zachowales sie jak prawdziwy skurwysyn"
Dla mnie roznica jest zasadnicza.

To ze mam internet i troche czasu znaczy ze mam bogatych starych? To bys sie zdziwil... Do wszystkiego dochodze wlasnymi rekoma. Nikt mi w zyciu nie pomaga, na nikogo tez nie licze.

Ej kolego, jakie pacholki zarzadu? Skad takie przypuszczenia?
Kolejne bezpodstawne oskarzenie. Nie masz dowodow to prosze nie mow nic...

A co do zasad konwersacji, rowniez niestety musze zauwazyc ze to stali uzytkownicy tego forum kazali mi 'wypiredalac:)"

Zoe, Ty przypadkiem nie uzywaj nigdy 'wypierdalaj' bo jeszcze Cie o plagiat oskarza:)
Koncze temat.

bumelant
Kibic
Na forum od 6898 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 23:20
A jeszcze jedno, jak sie zachowuje prawdziwy redaktor???

Matek.
Kibic
Na forum od 8226 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 23:23

bumelant napisał:  
A jeszcze jedno, jak sie zachowuje prawdziwy redaktor???

Bumelant ... już tyle tłumaczył Cobras i znów od nowa?

ok ja się już nie wypowiadam nie ma sensu dyskutować.

Pogoń To My!
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7084 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 23:37

bumelant napisał:  
Powinienes znac roznice w zdaniach
"Jestes prawdziwym skurwysynem" a "Zachowales sie jak prawdziwy skurwysyn"
Dla mnie roznica jest zasadnicza.

To ze mam internet i troche czasu znaczy ze mam bogatych starych? To bys sie zdziwil... Do wszystkiego dochodze wlasnymi rekoma. Nikt mi w zyciu nie pomaga, na nikogo tez nie licze.

Ej kolego, jakie pacholki zarzadu? Skad takie przypuszczenia?
Kolejne bezpodstawne oskarzenie. Nie masz dowodow to prosze nie mow nic...

A co do zasad konwersacji, rowniez niestety musze zauwazyc ze to stali uzytkownicy tego forum kazali mi 'wypiredalac:)"

Zoe, Ty przypadkiem nie uzywaj nigdy 'wypierdalaj' bo jeszcze Cie o plagiat oskarza:)
Koncze temat.

powiem krótko i na temat....niestety zbyt czesto dziwnym trafem na waszej stronce ukazywały sie infa tuz po tym jak były one na Online....jak sie zachowuje prawdziwy redaktor ?? szuka sam infa a nie sciaga od innych..koniec tematu bez odbioru

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
jok
Kibic
Na forum od 6904 dni

Odp: temat ogórkowy - 09/02/2006 00:06

JuN napisał:  
ostatnie pare slow odemnie w tej kwestii

padlo ze niechcecie nam reklamy robic itp itp, nie potrzeba mi tego zupelnie...
ale szybko sie zapomina o tym jak ktos podaje pomocna dlon, jak reklamowalismy vlke niusami u siebie o tym aby klub pozwolil wlaczyc serwis, jak roblismy razem z serwisem Legii akcje przylaczania sie do protestyu, WYLACZYLISMY SERWIS, i 50 innych stron.

pamiec jest bardzo krotka....

I to juz wystarczy, v.pl - milczec.
Nie umiecie uszanowac, pewnego rodzaju solidarnosci. Teraz serdecznie wyjazd, bo skoro Ty mi tu smieszny typku ( zoe ) wylatujesz z takimi tekstami to mi zle. Bardzo chetnie bym sie z Toba spotkal, mieszkamy blisko siebie, ale ciezko Cie spotkac :)))))). Czekam na odpowiedz.

RADMAN
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: temat ogórkowy - 09/02/2006 00:08

Cobra_S napisał:  

- od niepamiętnych czasów na stronie naszego serwisu po prawej stronie widnieje dział, w którym są ostatnie tematy na forum
stało się to elementem rozpoznawalnym dla naszego serwisu parę lat temu
oczywiście ten pomysł został powielony przez ów redaktora i tu również nie widzi on w tym nic dziwnego, że pojawiło się to na ich stronie!!

- rozmowa na temat mojego własnego pomysłu „ Pytania do działaczy i piłkarzy” przez forum
naszej strony, jednak pomysł ten nie został zrealizowany
informacja taka została poruszona w rozmowie z Dariuszem P. swego czasu i długo nie trzeba było czekać na jego ruch.
Już w parę dni temu w formie pytań do piłkarzy pojawił się podobny pomysł na stronie v.pl „ Pytania do piłkarzy” tylko, że forma e-mail
Można się tu także dopatrzyć „zgapienie” pomysłu
Dziwne, że po pierwszej serii pytań bodajże do Grzegorza Matlaka, druga seria pytań do Artura Bugaja nie został już zrealizowana. Ciekawe dlaczego?
Ktoś coś robił na szybko i się przeliczył?

Musze sie odniesc do tych 2 zarzutow, bo to moje pomysly i nie Darka. Juz pisalem to w mailu do Jarka, ale dalej powielane jest, ze to Darek.
Co nowego na forum jest na wielu stronach (chocby www.phpbb2.pl z ktorego korzystam). Proby zaimpletowanie byly wkrotce po zamianie systemu for na phpbb.Nie widze tu kopii, bo wtedy bysmy sie czepiali nawet takich spraw jak uklad menu czy podzial na 2 kolumny jedna z newsami, a druga z wszystkim innym.
Co do wywiadow to byly juz dawno taki pomysl u nas:
http://www.pogon.v.pl/teksty/tekst.phtml?45
Ja go tylko odswiezylem.Nawet nie wiedzac o czym Wy z Darkiem rozmawiacie.
Tyle na ten temat, bo juz w v.pl nie dzialam. Moge sie odnosic tylko do administracji forum. Dodam, ze wladze forum sa niezalezne od redakcji strony.

pogon.v.pl (2000-2005)
Shivan
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: temat ogórkowy - 09/02/2006 00:09
zeby rozladowac sytuacje filmik ktory przeslal mi koles
Jak to sie bawia na wschodzie :)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 74  - 75  - 76  - 77  - 78  - 79  - 80  - 81  - 82  - 83  - 84  - 85  - 86  - 87  - 88  - 89  - 90  - 91  - 92  - 93  - 94  - 95  - 96  - 97  - 98  - 99  - 100  - 101  - 102  - 103  - 104  - 105  - 106  - 107  - 108  - 109  - 110  - 111  - 112  - 113  - 114  - 115  - 116  - 117  - 118  - 119  - 120  - 121  - 122  - 123  - 124  - 125  - 126  - 127  - 128  - 129  - 130  - 131  - 132  - 133  - 134  - 135  - 136  - 137  - 138  - 139  - 140  - 141  - 142  - 143  - 144  - 145  - 146  - 147  - 148  - 149  - 150  - 151  - 152  - 153  - 154  - 155  - 156  - 157  - 158  - 159  - 160  - 161  - 162  - 163  - 164  - 165  - 166  - 167  - 168  - 169  - 170  - 171  - 172  - 173  - 174  - 175  - 176  - 177  - 178  - 179  - 180  - 181  - 182  - 183  - 184  - 185  - 186  - 187  - 188  - 189  - 190  - 191  - 192  - 193  - 194  - 195  - 196  - 197  - 198  - 199  - 200  - 201  - 202  - 203  - 204  - 205  - 206  - 207  - 208  - 209  - 210  - 211  - 212  - 213  - 214  - 215  - 216  - 217  - 218  - 219  - 220  - 221  - 222  - 223  - 224  - 225  - 226  - 227  - 228  - 229  - 230  - 231  - 232  - 233  - 234  - 235  - 236  - 237  - 238  - 239  - 240  - 241  - 242  - 243  - 244  - 245  - 246  - 247  - 248  - 249  - 250  - 251  - 252  - 253  - 254  - 255  - 256  - 257  - 258  - 259  - 260  - 261  - 262  - 263  - 264  - 265  - 266  - 267  - 268  - 269  - 270  - 271  - 272  - 273  - 274  - 275  - 276  - 277  - 278  - 279  - 280  - 281  - 282  - 283  - 284  - 285  - 286  - 287  - 288  - 289  - 290  - 291  - 292  - 293  - 294  - 295  - 296  - 297  - 298  - 299  - 300  - 301  - 302  - 303  - 304  - 305  - 306  - 307  - 308  - 309  - 310  - 311  - 312  - 313  - 314  - 315  - 316  - 317  - 318  - 319  - 320  - 321  - 322  - 323  - 324  - 325  - 326  - 327  - 328  - 329  - 330  - 331  - 332  - 333  - 334  - 335  - 336  - 337  - 338  - 339  - 340  - 341  - 342  - 343  - 344  - 345  - 346  - 347  - 348  - 349  - 350  - 351  - 352  - 353  - 354  - 355  - 356  - 357  - 358  - 359  - 360  - 361  - 362  - 363  - 364  - 365  - 366  - 367  - 368  - 369  - 370  - 371  - 372  - 373  - 374  - 375  - 376  - 377  - 378  - 379  - 380  - 381  - 382  - 383  - 384  - 385  - 386  - 387  - 388  - 389  - 390  - 391  - 392  - 393  - 394  - 395  - 396  - 397  - 398  - 399  - 400  - 401  - 402  - 403  - 404  - 405  - 406  - 407  - 408  - 409  - 410  - 411  - 412  - 413  - 414  - 415  - 416  - 417  - 418  - 419  - 420  - 421  - 422  - 423  - 424  - 425  - 426  - 427  - 428  - 429  - 430  - 431  - 432  - 433  - 434  - 435  - 436  - 437  - 438  - 439  - 440  - 441  - 442  - 443  - 444  - 445  - 446  - 447  - 448  - 449  - 450  - 451  - 452  - 453  - 454  - 455  - 456  - 457  - 458  - 459  - 460  - 461  - 462  - 463  - 464  - 465  - 466  - 467  - 468  - 469  - 470  - 471  - 472  - 473  - 474  - 475  - 476  - 477  - 478  - 479  - 480  - 481  - 482  - 483  - 484  - 485  - 486  - 487  - 488  - 489  - 490  - 491  - 492  - 493  - 494  - 495  - 496  - 497  - 498  - 499  - 500  - 501  - 502  - 503  - 504  - 505  - 506  - 507  - 508  - 509  - 510  - 511  - 512  - 513  - 514  - 515  - 516  - 517  - 518  - 519  - 520  - 521  - 522  - 523  - 524  - 525  - 526  - 527  - 528  - 529  - 530  - 531  - 532  - 533  - 534  - 535  - 536  - 537  - 538  - 539  - 540  - 541  - 542  - 543  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.18 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005