Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> temat ogórkowy << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
IS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6973 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 14:27
Mialem sie juz nieudzielac na ten temat i sie nieudzielam w sposob doslowny ale pozwole sobie na refleksje bez wnikania kto jest winny a kto nie - bo mnie to nieinteresuje. Widze tutaj poważna intryge ze strony osoby ktora kilkukrotnie sie zalogowala w jednym dniu i mam prośbe do niej żeby niepsuła atmosfery na tym forum. Wprowadzasz tylko anarchie, a swoje sprawy zalatwiajcie prywatnie i nie przy takim audytorium uzytkownikow bo nikogo niebawia tego typu spory. Bumelant chcesz zeby sie wszyscy czegos tam dowiedzieli a ja mam pytanie po jaka cholere i kogo to interesuje przeciez znakomita wiekszosc i tak nie wie i nie bedzie wiedziala o co chodzi, to wszystko to jest tylko niepotrzebna napinka. Taki jest moj glos rozsadku w tej sprawie i mam nadzieje ze nim niewybieglem przed szereg, bo przeciez tak naprawde nikt mnie nie prosil o zdanie, ale zalezy chyba mi i nam wszystkim na tym zeby byl tutaj porzadek.

A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7423 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 14:44

bumelant napisał:  
Prawda w oczy kole? Nie masz sily argumentu, to zaraz uzyjesz argumentu sily? Juz mnie zbiorowo zwyzywaliscie, podejrzewacie o przynaleznosc do v-peelki....
A konkretnych odpowiedzi o ktore prosilem dalej nie widze...
Nie umiecie rozmawiac? Brak Wam argumentow to od razu wyzywacie?
Sorry chlopaki, ale tylko o Waszym poziomie do swiadczy...
Wkurwiam ludzi?? Czyli wkurwia Cie swiadomosc Twojej ograniczonosci... Przykro mi...

A na koniec... jesli sami nie jestescie swieci, to jakim prawem czepiacie sie v-ki??

wypierdalaj - proste

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7652 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 14:51
prosze bardzo obiektywny2 i moze qwerty
specjalnie dla was tekst, który ma już pare miesiecy

W związku z tym, że praktycznie bardzo małe grono wie o co tak naprawdę chodzi w konflikcie z v.pl postanowiłem pokazać mój materiał, który nazbierał się od kilku ładnych tygodni.
Jestem w redakcji online.pl od 2 lat i włożyłem w tą stronkę mnóstwo pracy i wysiłku żeby to miało ręce i nogi. Ważny jest także czas, jaki poświęcam codziennie na to żeby strona ta była aktualizowana na bieżąco.
W przeciągu tych kilku miesięcy wspólnie z całą redakcją dokonaliśmy pewnych zmian i nowości, aby być jeszcze bardziej rozpoznawalnym.
Jeżeli ktoś będzie miał mnie zamiar zjechać i wyśmiać, że nie mam się do czego przypieprzyć to chciałbym prosić o spojrzenie na to z mojej strony, redaktora serwisu, który robi praktycznie wszystko od A do Z. I jak pewne działania redakcji v.pl przełożyły się na to, że mamy praktycznie dwa takie same serwisy. Różnią się kolorem tła i detalami.

Należy dodać, że ów sytuację rozpoczęły się od momentu objęcia funkcji redaktora naczelnego przez Darka P.

- nasz redakcja jako pierwsza to zastosowała - pomysłu ze zdjęciem i reklamą fotorelacji z meczu na prawej stronie
na Pogońonline.pl jest foto tygodnia, na v.pl pojawiło się foto meczu
ów redaktor twierdzi, że podobieństwa nie ma żadnego!
A jednak w rozmowie przyznał się, że mogę mu to zarzucić – zgapienie tego pomysłu

- od niepamiętnych czasów na stronie naszego serwisu po prawej stronie widnieje dział, w którym są ostatnie tematy na forum
stało się to elementem rozpoznawalnym dla naszego serwisu parę lat temu
oczywiście ten pomysł został powielony przez ów redaktora i tu również nie widzi on w tym nic dziwnego, że pojawiło się to na ich stronie!!

- rozmowa na temat mojego własnego pomysłu „ Pytania do działaczy i piłkarzy” przez forum
naszej strony, jednak pomysł ten nie został zrealizowany
informacja taka została poruszona w rozmowie z Dariuszem P. swego czasu i długo nie trzeba było czekać na jego ruch.
Już w parę dni temu w formie pytań do piłkarzy pojawił się podobny pomysł na stronie v.pl „ Pytania do piłkarzy” tylko, że forma e-mail
Można się tu także dopatrzyć „zgapienie” pomysłu
Dziwne, że po pierwszej serii pytań bodajże do Grzegorza Matlaka, druga seria pytań do Artura Bugaja nie został już zrealizowana. Ciekawe dlaczego?
Ktoś coś robił na szybko i się przeliczył?

- jak wiadomo nasz serwis podpisał umowę z Salonem Plus GSM, dzięki której mamy dostęp do bezprzewodowego Internetu, dzięki temu mogliśmy jako drugi serwis po stronie oficjalnej przekazać relację LIVE ze stadionu Pogoni
jakie było nasze zdziwienie, gdy parę dni później redakcja v.pl poczyniła podobny krok podpisując umowę z jakąś firmą
Dlaczego tego nie uczyniła wcześniej? Tylko wtedy, kiedy nasz pomysł został zrealizowany.
Czy to zwykła zbieżność sytuacji, że akurat ów serwis uruchomił relację LIVE w tym samym momencie co my? Ja śmiem w to wątpić!

- od dłuższego czasu było wiadomo, że nasz serwis szykuje się do zmiany szaty graficznej.
Nasz redakcja tego nie ukrywała oficjalnie i przy wzorowych kontaktach z redaktorem Darkiem P. taką informację mu przekazaliśmy, że takie coś planujemy.
Po co było się chwalić? Już za parę dni chyba ze zwykłej zazdrości, że my możemy coś zrobić dokonał jak się okazało według większości podkreślam - ich czytelników „chybioną” operację zmiany wyglądu swojej strony.
Z pewnością znów to śmiesznie zabrzmi, ale dlaczego akurat w tym czasie tego właśnie dokonał? Dlaczego tego nie zrobił wcześniej.
Widocznie jego „duma” nie pozwalał mu w tej sprawie nic nie robić.
Czapki z głów, serwis v.pl dokonał zmiany szaty graficznej pierwszy od nas – metoda jest nieważna. Ale nie dla mnie.
Ciekawą sprawą jest także to, że redaktor ten twierdził wszem i wobec wcześniej, że grafiki na stornie nie będzie zmieniał!

- nasz serwis jako pierwszy od lat stosuje opcje informacji „Temat dnia”, forma przekazania bardzo ważnej informacji, która cały czas będzie wisieć na stronie głównej.
Pewno ktoś powie znów się czepiasz człowieku, ale czy pojawienie się na tej stornie v.pl „Wiadomości dnia” nie kusi kogoś zapytać. Rzeczywiście to jest podobne.

- to samo tyczy się reklamy relacji LIVE na prawej stronie serwisu podczas trwania meczu, podobnie to wygląda do tego, co stosuje nasz serwis

To tylko kilka przykładów na to, jaką działalność prowadzi wspomniany redaktor.......

i to nie koniec, watek powielania pomysłow na newsy to osobny temat

online ponoc zgapil od v.pl komentarze, bo nie mieliśmy wow
to sie pytam, bo online w tej kwestii byla do tyl, ktora strona nie ma komentarzy??
drugie co ponoc co zgapilismy to plebiscyt na pilkarza meczu! u nich wybiera sie pilkarza meczu z nazwiska, a u nas glosuje sie na pilkarza w skali od 1-6 - jednak ktoś róznicy nie widzi - twierdzi, ze zgapilismy

to sie pytam skad zaczerpnieto pomysly jakie wykorzystala v.pl na swojej stronie?

bumelant
Kibic
Na forum od 6898 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 15:11
krotciutko tym razem

" wypierdalaj - proste"

Cobra vel polBog, admin forum... pozwalasz na takie cos? Przejrzalem wlasnie regulami, chyba jest tam napisane cos o wulgaryzmach, o obrazaniu kibicow Pogoni itp...
Ty mnie mozesz, ja Ciebie nie?? Tak dziala to forum??

A na koniec. Ktora strona istnieje dluzej, v-ka czy online??? Kto od kogo zgapil??:D

eJay
Kibic
Na forum od 7461 dni

**

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 15:13

Cobra_S napisał:  
online ponoc zgapil od v.pl komentarze, bo nie mieliśmy wow
to sie pytam, bo online w tej kwestii byla do tyl, ktora strona nie ma komentarzy??
drugie co ponoc co zgapilismy to plebiscyt na pilkarza meczu! u nich wybiera sie pilkarza meczu z nazwiska, a u nas glosuje sie na pilkarza w skali od 1-6 - jednak ktoś róznicy nie widzi - twierdzi, ze zgapilismy

to sie pytam skad zaczerpnieto pomysly jakie wykorzystala v.pl na swojej stronie?

Odpowiedz jest jedna. Online wprowadzilo komentarze do niusow niedawno, V.pl miala je od dawna. I raczej nie nosilo sie to z zamiarem plagiatu, a po prostu polepszeniem jakości generalnej strony. Argumentem jest fakt, ze komenty zostały wprowadzone razem ze zmianą interfejsu, czyli były przemyslane i nie zrobione na doczepke.

W kwestii Plebiscytu na najlepszego pilkarza to nie mam zdania:) Nie chce bronic tu Online, zebym nie wyszedl na wazeliniarza, ale mi on absolutnie nie przeszkadza, wzialem w nim udzial 2, moze 3 razy:)

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8567 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 15:18
hahahahhaa :D ktory klub zalozony wczesneij ? Legia czy Polonia ? kto od kogo odgapil ? Wisla czy Cracovia ? Pogoń czy Arkonia ?

jedno wielkie hahahahhahahahhaha :D

bumelant
Kibic
Na forum od 6898 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 15:20
No i dokladnie... jedno wielkie hahaha Smiejcie sie ze swojej glupoty, ja z Waszej juz to robie;D

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8567 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 15:23
narazie smieje sie z Ciebie i Twoich postow i Tobie ludzi podobnych wyzej... bo tutaj nie chodzi o patenty i kto byl szybciej ale o ZDROWA KONKURENCJE, o ktora PROSIMY od dawna

juz dalej sie nie wypowiadam, i nie prowadze dyskusji z obrocami vlki ktorzy nagle sie tutaj pojawili w jeden dzien w trzy osoby i chca cos zawojowac :)

zoe
Kibic
Na forum od 6897 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 15:28
No to po koleji tak?

Cobra_S napisał:  

- nasz redakcja jako pierwsza to zastosowała - pomysłu ze zdjęciem i reklamą fotorelacji z meczu na prawej stronie
na Pogońonline.pl jest foto tygodnia, na v.pl pojawiło się foto meczu
ów redaktor twierdzi, że podobieństwa nie ma żadnego!
A jednak w rozmowie przyznał się, że mogę mu to zarzucić – zgapienie tego pomysłu

Nie byl to mój pomysł, aczkolwiek z tego co pamiętam nie miałem chyba nic przeciwko

Cobra_S napisał:  

- od niepamiętnych czasów na stronie naszego serwisu po prawej stronie widnieje dział, w którym są ostatnie tematy na forum
stało się to elementem rozpoznawalnym dla naszego serwisu parę lat temu
oczywiście ten pomysł został powielony przez ów redaktora i tu również nie widzi on w tym nic dziwnego, że pojawiło się to na ich stronie!!

Również jak wyżej, z tego co pamiętam to Radman to wprowadził. jako, że ja nie mam nic wspólnego z forum .v.pl wogole się tą sprwą nie zajmowałem

Cobra_S napisał:  

- rozmowa na temat mojego własnego pomysłu „ Pytania do działaczy i piłkarzy” przez forum
naszej strony, jednak pomysł ten nie został zrealizowany
informacja taka została poruszona w rozmowie z Dariuszem P. swego czasu i długo nie trzeba było czekać na jego ruch.
Już w parę dni temu w formie pytań do piłkarzy pojawił się podobny pomysł na stronie v.pl „ Pytania do piłkarzy” tylko, że forma e-mail
Można się tu także dopatrzyć „zgapienie” pomysłu
Dziwne, że po pierwszej serii pytań bodajże do Grzegorza Matlaka, druga seria pytań do Artura Bugaja nie został już zrealizowana. Ciekawe dlaczego?
Ktoś coś robił na szybko i się przeliczył?

Pytanie do piłkarzy pojawiło się u nas na stronie ho ho ho tutaj Jarku proszę masz newsa o tym http://www.pogon.v.pl/news.phtml?id=920 z dnia 05.08.01/16:50

Cobra_S napisał:  

- jak wiadomo nasz serwis podpisał umowę z Salonem Plus GSM, dzięki której mamy dostęp do bezprzewodowego Internetu, dzięki temu mogliśmy jako drugi serwis po stronie oficjalnej przekazać relację LIVE ze stadionu Pogoni
jakie było nasze zdziwienie, gdy parę dni później redakcja v.pl poczyniła podobny krok podpisując umowę z jakąś firmą
Dlaczego tego nie uczyniła wcześniej? Tylko wtedy, kiedy nasz pomysł został zrealizowany.
Czy to zwykła zbieżność sytuacji, że akurat ów serwis uruchomił relację LIVE w tym samym momencie co my? Ja śmiem w to wątpić!

Na to pytanie moge Ci odpwoeidzeic tak samo jak ty odpowiadasz mi na zarzuty o komentarze. Każda stronka miala LIVE, a pierwsza wogole wprowadziła (ponownie) OFI. Bo v.pl miałą relacje Live jeszcze kiedy ja działałem na online.pl

Cobra_S napisał:  

- od dłuższego czasu było wiadomo, że nasz serwis szykuje się do zmiany szaty graficznej.
Nasz redakcja tego nie ukrywała oficjalnie i przy wzorowych kontaktach z redaktorem Darkiem P. taką informację mu przekazaliśmy, że takie coś planujemy.
Po co było się chwalić? Już za parę dni chyba ze zwykłej zazdrości, że my możemy coś zrobić dokonał jak się okazało według większości podkreślam - ich czytelników „chybioną” operację zmiany wyglądu swojej strony.
Z pewnością znów to śmiesznie zabrzmi, ale dlaczego akurat w tym czasie tego właśnie dokonał? Dlaczego tego nie zrobił wcześniej.
Widocznie jego „duma” nie pozwalał mu w tej sprawie nic nie robić.
Czapki z głów, serwis v.pl dokonał zmiany szaty graficznej pierwszy od nas – metoda jest nieważna. Ale nie dla mnie.
Ciekawą sprawą jest także to, że redaktor ten twierdził wszem i wobec wcześniej, że grafiki na stornie nie będzie zmieniał!

Zmiana szaty graficznej była planowana od 10 czerwca 2005 (mam maila z chęcią Ci go pokażę). Kiedy naczelnym byl jeszcze Bartek G. Pierwsze działania ku zmianie szaty zostały poczynione w lipcu.

Cobra_S napisał:  

- nasz serwis jako pierwszy od lat stosuje opcje informacji „Temat dnia”, forma przekazania bardzo ważnej informacji, która cały czas będzie wisieć na stronie głównej.
Pewno ktoś powie znów się czepiasz człowieku, ale czy pojawienie się na tej stornie v.pl „Wiadomości dnia” nie kusi kogoś zapytać. Rzeczywiście to jest podobne.

To ja Ci powiem, ze Pogoń.v.pl miala takie cos juz bardzo dawno temu. Newsy byly przeklejone, tylko nie bylo widac ze sa przyklejone. Poprostu jakbys zauwazyl u nas nie wyswietla sie rok 2005, 2006 tylko 05, 06 itp i zmienialo sie w dacie z 2 na 9 i news sobie wisial. Zaznaczam nie ja to wprowadzilem. To bylo jeszcze za Serecka

Cobra_S napisał:  

- to samo tyczy się reklamy relacji LIVE na prawej stronie serwisu podczas trwania meczu, podobnie to wygląda do tego, co stosuje nasz serwis

TYutaj moglbym Ci prznac racje, tylko Ja staralem sie wzorowac na Legia Live, a nie na Was. Zreszta przygotowywalem te zmiany razem z Bartkiem.

Masz jeszcze jakieś zarzuty Jarku ?

bumelant
Kibic
Na forum od 6898 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 15:28
Ehh.. zapedziles sie kolego w kozi rog z porownaniami a teraz dorabiasz do tego jakas ideologie...

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7752 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 15:53
zoe wypierdalaj konfituro

Better dead than red!
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7691 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 15:58
tak, na necie na pewno wiele wyjasnicie... czy nie lepiej sie spotkac i odgadac wszystko niz rzucac co chwile kurwami na forum...

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
tribu
Kibic
Na forum od 7547 dni

*

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 16:02

bumelant napisał:  
A na koniec. Ktora strona istnieje dluzej, v-ka czy online??? Kto od kogo zgapil??:D

bumelant napisał:  
No i dokladnie... jedno wielkie hahaha Smiejcie sie ze swojej glupoty, ja z Waszej juz to robie;D

nie chciale sie wtracac ale:
drogi bumelancie, zoe i inni pokroju waszego. jezeli tak wam sie ta strona nie podoba, smiejecie sie z niej, gardzicie nia, uzytkownikami tak samo, wszystkich zjezdzacie do gimnazjum (mysle ze wy kiedys tez mlodzi byliscie, a poza tym zaden kibic nie jest gorszy niezaleznie od wieku - od czegos trzeba zaczac kibicowanie, wy odrazu weteranami byliscie i sie w szalikach urodziliscie z piwem w reku?) to po kiego grzyba tak sie cisnieniujecie i wchodzicie na ta strone. ja jezeli kogos/czegos nie lubie to, tak jak chyba kazdy normalny czlowiek, trzymam sie od tego z dala. robcie sobie swoja stronke i dalej zyjcie w swoim swiecie.

a i znajdzcie lepsze argumenty niz to kto wczesniej zalozyl stronke;) tu oceniacie uzytkownikow jako gimnazjalistow a wasz argument jest na poziomie przedszkola. tak samo jak inne wypowiedzi w stylu tych cytowanych. tak sie normalni dorosli ludzie nie zachowuja...

watek mozna rozwijac w niekonczonosc ale czasu nie ma

100% PD
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7652 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 16:17
zoe i to sa Twoje odpowiedzi na moje zarzuty wow
tak mi jutro bedziesz odpowiadal, z twojego potoku wynika, ze to wy wszystko wprowadzilscie pierwsi tylko zawsze cos tam bylo, cos sie zmienilo, cos nie bylo kontunuowane, to nie moj pomysl, tego ja nie chcialem
wynika, ze jestes zwyklym pionkiem na stronie, ktory nie ma decydujacego zdania.
jesli ktos cie przeglosowal i stwierdzil, ze dajemy to samo (czyt. foto tygodna+plus reklama fotorelacji z online) i ty sie temu stanowczo nie sprzeciwiles, dajac do zrozumienia reszcie, ze to oni maja pierwsi i nie mozna tego zywcem zgapic
to sie pytam co z ciebie za naczelny? kim ty rzadzisz?

dobrze wiesz, ze RADMAN by przez ostatnie miesiace papierowym naczelnym i nosil sie z zamiarem opuszczenia serwisu po czym to zrobil, rzadzil Bartek i jakos było spokojnie, zadnej wojenki, kurde wrecz pozytywne relacje miedzy nami, zreszta do Bartka nic nie mam
mozna bylo pogadac, posmiac sie, pozartowac, nikt nie wojowal itd..
od kiedy ty zaczales dzialac jako naczelny zaczely sie te rewolucje, czyli wedlug ciebie wszystko ozywiles, wszystko wskrzesiles, dodales - zero podobienstw do online!
powiem ci, ze odleglosc w jakiej mierze nasze roznice pogladow jest taka, ze ja nadaje z ziemi a ty z kosmosu, w sumie cos piszesz, ale mnie to nie przekonuje wciaz
z bulelantem juz nie gadam, bo on sie juz zacią na pewnym etapie i czyta miedzy wierszami
powiem ci, ze jak masz lac tak wode jutro to nasze spotkanie straci sens

zoe
Kibic
Na forum od 6897 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 16:24
Nie Jarku ja staram Ci tylko pokazać, że nie wszystko co złe to robiłem JA. Są podobieństwa między v.pl, a online owszem niektóre rzeczy można było nierealizować. Na przykład Fotke meczu - niektóre newsy nie powinny się pojawić u nas. To jest prawda - i z tym nawet nie mam co dyskutować. Dlatego uważam, że najlepiej jakby kazdy zajal sie prowadzeniem swojej strony. Ja mogę CI obiecać że będę bardziej się przyglądał temu co jest publikowane u nas, ale nie mogę obiecać, żę nie będziemy mieli podobnych newsów. Z prostej przyczyny z jednej wiadomości nie można zrobic 15 newsów. Czy uwazasz, ze jezeli (na przykladzie teego nie szczesnego Lincolna - czy jak mu tam) dostalismy link z prawdopodobnym zawodnikiem, to nie powinnismy go wrzucac, pozniewaz na online.pl wczesniej ktoś wpadł na tego zawodnika. Nawet biorąc pod uwage to, za rzadko zagladamy na forum?

No jeszcze jedno. U nas w redakcji jest demokracja. Jezeli wiekszosc przeglosuje to ja nie mam nic do gadania.

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7652 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 16:27

bumelant napisał:  
krotciutko tym razem

" wypierdalaj - proste"

Cobra vel polBog, admin forum... pozwalasz na takie cos? Przejrzalem wlasnie regulami, chyba jest tam napisane cos o wulgaryzmach, o obrazaniu kibicow Pogoni itp...
Ty mnie mozesz, ja Ciebie nie?? Tak dziala to forum??

bumelant, a ty co robisz od dwoch dni jak obrazasz kibicow Pogoni, z ktorych wielu tu znam
przejrzales regulami, znalazles cos o obrazaniu - wiec nie przestrzegasz regulaminu!
na szacunek kibicow trzeba zaslyzyc! a ty jak na razie jestes anonimowym kibicem, ktory ni to nie dziala w redakcji v.pl ni to nie jest kims znanym z jedenego, czy drugiego forum
przestan pisac glupoty i obrazac ludzi to nikt nie bedzie ci pisal wypierd....

bumelant napisał:  

a co bylo pierwsze jako, czy kura?
wiesz ja kcie odbieram, ale zalogowales sie aby siac tu zamet, albo nie rozumiesz powagi sprawy i udajesz, ze niektorych wpisow nie widzisz, zwlaszcza moich, w ten sposob tracisz w oczach wszyskich wyrywajac jakis tekst z kontekstu

One_of_Them
Kibic
Na forum od 8120 dni

**

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 16:32
Zoe...

Nie mam zamiaru włazić Ci tu na odcisk ani nic z tych rzeczy...

...ale czemu mam wrażenie, że usiłujesz się tłumaczyć, zrzucając winę na innych Redaktorów v.pl...?

Czy Redaktor Naczelny nie powinien choć w pewnym stopniu odpowiadać za działania podwładnych, czasem nawet przyhamować zapędy...?

Najprawdziwszy Piknik
zoe
Kibic
Na forum od 6897 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 16:34

One_of_Them napisał:  
Zoe...

Nie mam zamiaru włazić Ci tu na odcisk ani nic z tych rzeczy...

...ale czemu mam wrażenie, że usiłujesz się tłumaczyć, zrzucając winę na innych Redaktorów v.pl...?

Nie zrzucam na nikogo winy. Ja jestem naczelnym v.pl i ja ja reprezentuje wiec i ja ponosze wszystkie konsekwencje. Tylko twierdze ze wiele rzeczy zostalo rozpoczetych zanim ja zostalem naczelnym v.pl

One_of_Them
Kibic
Na forum od 8120 dni

**

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 16:35
OK. Rozumiem. Nie orientuję za bardzo w tych wszystkich zawiłościach ze zmianami Naczelnych etc. Po prostu, z punktu widzenia osoby takiej jak ja, stojącej na uboczu, tak to wygląda.

Pozdrawiam.

Najprawdziwszy Piknik
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7652 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 16:45

zoe napisał:  
Nie Jarku ja staram Ci tylko pokazać, że nie wszystko co złe to robiłem JA. Są podobieństwa między v.pl, a online owszem niektóre rzeczy można było nierealizować. Na przykład Fotke meczu - niektóre newsy nie powinny się pojawić u nas. To jest prawda - i z tym nawet nie mam co dyskutować. Dlatego uważam, że najlepiej jakby kazdy zajal sie prowadzeniem swojej strony. Ja mogę CI obiecać że będę bardziej się przyglądał temu co jest publikowane u nas, ale nie mogę obiecać, żę nie będziemy mieli podobnych newsów. Z prostej przyczyny z jednej wiadomości nie można zrobic 15 newsów.

czemu nagle powiedzmy nastapila w tobie zmiana stanowisk, zaczynasz nadazac moim tokiem rozumowania..
widzisz, ja szanuje czyjas prace i w waszym przypadku unikam w 99% sytuacji, że v.pl cos znalazla to ja tam zaraz lece i wrzucam tez, sprawa sie nie tyczy Głosy, Wyborczej, 90minut i Przegladu,
reszta to jest juz przypadkowosc znalezienia czego, co poswieca wiele czasu, co mam nadzieje wiesz
odpisales mi na moje zarzuty ostatnio, ze nie widzisz , ze cos tam bierzecie z naszego zrodla i kropka.
jednak po tych wyjasnieniach, jedna moja wiadmosc znaleziona w necie nie byla juz powielana z tego samego zrodla tylko z innego, tak innego, zeby nie bylo podejrzen, ze to od nas
głupi tylko tego nie zauwazyl
off topic - wcale nie zazdroszcze wam popularnosci i ogladalnosci, v.pl szacunek i ogladalnosc zyskala nie dzieki twojej dzialalnosci tylko starszej ekipy, nigdy nie ukrywalem, ze staty mam mniejsze, ale z miesiaca na miesiac rosna i nie robie z tego wielkiego halo, a taki obiektywny2 nadaje w podobnym tonie jak ty
ile macie statystyk, 2-3 razy mniej niz v.pl itd
co to za arumentacja, ja robie cos na na ilosc tylko na jakosc!
i uwierz mi to nie ja nazywam v.pl ksero oficjalki i w duzej mierze online, sadzi tak coraz wieksza grupa kibicow
to nie ja wojne zaczalem, Twoja chec kariery spowodowała to, ze straciles szacunek u wielu kibicow

zoe napisał:  
Czy uwazasz, ze jezeli (na przykladzie teego nie szczesnego Lincolna - czy jak mu tam) dostalismy link z prawdopodobnym zawodnikiem, to nie powinnismy go wrzucac, pozniewaz na online.pl wczesniej ktoś wpadł na tego zawodnika. Nawet biorąc pod uwage to, za rzadko zagladamy na forum?

ale to nie ten watek zaczalem, moje w/w argumenty co do dzialnosci v.pl plus ten news o Lincomie spowodowały, ze to poparlem, nic wiecej, reszta forumowiczow kontynuowala ten watek

zoe napisał:  
No jeszcze jedno. U nas w redakcji jest demokracja. Jezeli wiekszosc przeglosuje to ja niemam nic do gadania.

no i tym sie roznimy, pojecie demokracji nie znaczy, ze mozna poprzec, zakceptowac cos co ktos inny juz wykorzystal, zreszta nie wnikam w ta wasza demokracje

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 74  - 75  - 76  - 77  - 78  - 79  - 80  - 81  - 82  - 83  - 84  - 85  - 86  - 87  - 88  - 89  - 90  - 91  - 92  - 93  - 94  - 95  - 96  - 97  - 98  - 99  - 100  - 101  - 102  - 103  - 104  - 105  - 106  - 107  - 108  - 109  - 110  - 111  - 112  - 113  - 114  - 115  - 116  - 117  - 118  - 119  - 120  - 121  - 122  - 123  - 124  - 125  - 126  - 127  - 128  - 129  - 130  - 131  - 132  - 133  - 134  - 135  - 136  - 137  - 138  - 139  - 140  - 141  - 142  - 143  - 144  - 145  - 146  - 147  - 148  - 149  - 150  - 151  - 152  - 153  - 154  - 155  - 156  - 157  - 158  - 159  - 160  - 161  - 162  - 163  - 164  - 165  - 166  - 167  - 168  - 169  - 170  - 171  - 172  - 173  - 174  - 175  - 176  - 177  - 178  - 179  - 180  - 181  - 182  - 183  - 184  - 185  - 186  - 187  - 188  - 189  - 190  - 191  - 192  - 193  - 194  - 195  - 196  - 197  - 198  - 199  - 200  - 201  - 202  - 203  - 204  - 205  - 206  - 207  - 208  - 209  - 210  - 211  - 212  - 213  - 214  - 215  - 216  - 217  - 218  - 219  - 220  - 221  - 222  - 223  - 224  - 225  - 226  - 227  - 228  - 229  - 230  - 231  - 232  - 233  - 234  - 235  - 236  - 237  - 238  - 239  - 240  - 241  - 242  - 243  - 244  - 245  - 246  - 247  - 248  - 249  - 250  - 251  - 252  - 253  - 254  - 255  - 256  - 257  - 258  - 259  - 260  - 261  - 262  - 263  - 264  - 265  - 266  - 267  - 268  - 269  - 270  - 271  - 272  - 273  - 274  - 275  - 276  - 277  - 278  - 279  - 280  - 281  - 282  - 283  - 284  - 285  - 286  - 287  - 288  - 289  - 290  - 291  - 292  - 293  - 294  - 295  - 296  - 297  - 298  - 299  - 300  - 301  - 302  - 303  - 304  - 305  - 306  - 307  - 308  - 309  - 310  - 311  - 312  - 313  - 314  - 315  - 316  - 317  - 318  - 319  - 320  - 321  - 322  - 323  - 324  - 325  - 326  - 327  - 328  - 329  - 330  - 331  - 332  - 333  - 334  - 335  - 336  - 337  - 338  - 339  - 340  - 341  - 342  - 343  - 344  - 345  - 346  - 347  - 348  - 349  - 350  - 351  - 352  - 353  - 354  - 355  - 356  - 357  - 358  - 359  - 360  - 361  - 362  - 363  - 364  - 365  - 366  - 367  - 368  - 369  - 370  - 371  - 372  - 373  - 374  - 375  - 376  - 377  - 378  - 379  - 380  - 381  - 382  - 383  - 384  - 385  - 386  - 387  - 388  - 389  - 390  - 391  - 392  - 393  - 394  - 395  - 396  - 397  - 398  - 399  - 400  - 401  - 402  - 403  - 404  - 405  - 406  - 407  - 408  - 409  - 410  - 411  - 412  - 413  - 414  - 415  - 416  - 417  - 418  - 419  - 420  - 421  - 422  - 423  - 424  - 425  - 426  - 427  - 428  - 429  - 430  - 431  - 432  - 433  - 434  - 435  - 436  - 437  - 438  - 439  - 440  - 441  - 442  - 443  - 444  - 445  - 446  - 447  - 448  - 449  - 450  - 451  - 452  - 453  - 454  - 455  - 456  - 457  - 458  - 459  - 460  - 461  - 462  - 463  - 464  - 465  - 466  - 467  - 468  - 469  - 470  - 471  - 472  - 473  - 474  - 475  - 476  - 477  - 478  - 479  - 480  - 481  - 482  - 483  - 484  - 485  - 486  - 487  - 488  - 489  - 490  - 491  - 492  - 493  - 494  - 495  - 496  - 497  - 498  - 499  - 500  - 501  - 502  - 503  - 504  - 505  - 506  - 507  - 508  - 509  - 510  - 511  - 512  - 513  - 514  - 515  - 516  - 517  - 518  - 519  - 520  - 521  - 522  - 523  - 524  - 525  - 526  - 527  - 528  - 529  - 530  - 531  - 532  - 533  - 534  - 535  - 536  - 537  - 538  - 539  - 540  - 541  - 542  - 543  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.15 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005