Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> temat ogórkowy << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
SamAxe
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7757 dni

Odp: temat ogórkowy - 07/02/2006 23:20

Pa.S napisał:  
Mam takie zadanie z fizyki i za chuja nie moge go rozwiazac:

do wykonania spirali grzewczej uzyto drutu o dlugosci 2 metrow okazalo sie ze natezenie drutuprzeplywajacego przez grzejnik wynosi 1,6A. ile wynosiloby natezenie pradu gdyby uzyto takiego samego drutu o dlugosci 8 metrow?

Pomożcie ! ;)

Jeszcze jedno : narusuj obwod elektryczny skladajacego sie z 3 zarowek w ukladzie szeregowo-rownoleglym

Z góry dzięki ;)

hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 00:36

bumelant napisał:  
Panie Cobra... Twoje klapki na oczach mnie porazaja...
Masz pan jakies problemy do naczelnego v-ki, zalatw to osobiscie... Rzuc mu rekawice, zalatw to jak facet z facetem, a nie angazuj w swoje problemy postronnych kibicow. Zajmij sie swoim serwisem... Taki jestes 100% czysty gosc? To zacznij sprawdzac swoje posty, bo chyba z ortografia w niektorych z nich nie jest najlepiej...
Sprawa Mateusza... Tu juz wykazalaes sie za przeproszeniem skurwysynstwem wtornym. Jak smiesz w swoje gierki wciagac kibicow??
Wiesz ilu kibicow jest w podobnej do Mateusza sytuacji??? Myslisz, ze Mateusz to jedyny kibic z problemami??
To sie zdziwisz, ale wcale tak nie jest... Sam mam kolege, ktory tylko dzieki uparciu znajomych ma mozliwosc jezdzic na mecze. Nie ma pieniedzy, nie ma na leki... jednak o nim juz nie piszecie... Sam sie tez nie prosi o pomoc...Jesli mielibyscie pomagac kazdemu kibicowi z problemami, od razu moglbys zalozyc sukienke po Matce Teresie a strona moglaby zmienic profil. Gwarantuje Ci, ze nie zajomowalbys sie niczym innym niz wynadjdowaniem ludzkich tragedii...

A teraz o wiadomosci nt Diveckiego. Powiedz mi jak mi udowodnisz, ze zainteresowania Diveckim nie wziales po przeczytaniu porannej wiadomosci o nim na stronie v-ki? Moze to wlasnie wiadomosc na v-ce sprawila ze przejrzales internet, byc moze odnalazles cos na googlu ale brak znajomosci jezyka poludniowych sasiadow skierowal Cie na 90minut??
Potrafisz odeprzec taki atak?? sadze, ze watpie jak to mowil mojej sp. profesor.

Widze, ze masz duzo czasu wolnego, moze znajdz sobie kobiete, kobiety lagodza obyczaje, a to by sie chyba Tobie przydalo, bo cos nerwowy jestes straszac zamykaniem tematu...

Spojrz na komentarze po tym felietonie dotyczącym Marsa. Zeszliście na psy ale prawda boli i cieżko się przyznać.A tera spierdalaj z tego forum i sie wiecej nie udzielaj bo ludzi tylko wkurwiasz i zabierz ze sobą swoich funfli.

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
bumelant
Kibic
Na forum od 7224 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 02:07
Prawda w oczy kole? Nie masz sily argumentu, to zaraz uzyjesz argumentu sily? Juz mnie zbiorowo zwyzywaliscie, podejrzewacie o przynaleznosc do v-peelki....
A konkretnych odpowiedzi o ktore prosilem dalej nie widze...
Nie umiecie rozmawiac? Brak Wam argumentow to od razu wyzywacie?
Sorry chlopaki, ale tylko o Waszym poziomie do swiadczy...
Wkurwiam ludzi?? Czyli wkurwia Cie swiadomosc Twojej ograniczonosci... Przykro mi...

A na koniec... jesli sami nie jestescie swieci, to jakim prawem czepiacie sie v-ki??

IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 02:17

bumelant napisał:  
Prawda w oczy kole? Nie masz sily argumentu, to zaraz uzyjesz argumentu sily? Juz mnie zbiorowo zwyzywaliscie, podejrzewacie o przynaleznosc do v-peelki....
A konkretnych odpowiedzi o ktore prosilem dalej nie widze...
Nie umiecie rozmawiac? Brak Wam argumentow to od razu wyzywacie?
Sorry chlopaki, ale tylko o Waszym poziomie do swiadczy...
Wkurwiam ludzi?? Czyli wkurwia Cie swiadomosc Twojej ograniczonosci... Przykro mi...

A na koniec... jesli sami nie jestescie swieci, to jakim prawem czepiacie sie v-ki??

Jeśli ci w oczy plują to niemów ze deszcz pada - przeciez jeszcze kilka godzin temu niezalezalo ci na obecności na tym forum, i pozatym nasza reakcja jest naturalna na glos ktory lekcewazy ludzi tutaj piszacych - wszelkie sprawy zalatwiaj sobie z administratorami tego forum pytanie tylko jak bo nawet nie masz odwagi sie nam przedstawic, a na propozycje Cobry odpowiedziales wymijajaca - ze on sie traktuje jak coś w rodzaju boga tego forum - przeciez chyba ktos musi trzymac tutaj porzadek. Wiecej glosu w tej sprawie już nie zabieram bo i nie moja brożka w tym zeby się wypowiadać aż tak twierdzaco na te tematy - stanalem jedynie w obronie tych wszystkich ktorym zasugerowaleś infantylność i gimnazjalność - a chodzi oczywiscie o osoby tutaj piszace.

bumelant
Kibic
Na forum od 7224 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 02:29
Przeczytaj powyzsze odpowiedzi na moj post: w szczegolnosci: vasyl, avelyn, lysy...
Czy to pisza dojrzali ludzie?? Dla mnie odpowiedz jest jasna...
Jesli wdaje sie w dyskusje, to chyba normalne jest ze rowniez odpowiadam.
Dalej oczekuje od Cobry odpowiedzi na postawione przeze mnie pytania.
Jakim prawem mieszasz kibicow do swojej prywaty z kims z v-ki??
Cobra jest adminem, OK, ale Bogiem nie jest... a zachowuje sie jakby co najmniej pretendowal do tego miana
A jesli ktos stawia pytania publicznie, to moze warto odpowiedzi na nie przedstawic szerszemu gronu? Moze dowiemy sie z nich cos wiecej na temat konfliktu
jaki kreuje Cobra?? Mam sie przedstawiac? Po co Wam moje dane? Czy to ze chodze na Pogon, w miare regularnie sledze co sie dzieje w klubie nie wystarczy??

zakoo
Kibic
Na forum od 7393 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 05:36

Cobra_S napisał:  
w zwiazku z tym, ze sytuacja mnie do tego zmusila i mam dosc sporow z kims kto nie dorownuje mi poziomem mam pytanie do fanow v.pl - typu qwert, obiektywny2

pytanie jest proste
od jakiegos czasu na łamach naszego serwisu prowadzimy akcję dla Mateusza, do ktorej mogla sie przylaczyc rowniez v.pl!
ktos spyta dlaczego? bo sa stroną kibiców a Mateusz jest jednym z nas i potrzebuje pomocy. Jednak tego nie zrobili!
po paru miesiacach czasu zadzwoni do mnie ktos z klubu i poprosil o kontakt z rodzicami Mateusza, dałem - efekt - akcja opasek z korej dochod zostalnie przeznaczony na jego leczeniel
wlaczyla sie w to strona oficjalna, Głos Szczeciński i Gazeta Wyborcza, newsy wywiady, apale - jednak v.pl milczala
ktos zapyta i co z tego, ze milczala? przeciez nie musza dawac wiadmosci, sami decyduja co dac
dziwna sprawa, ze potrafia cytowac codziennie oficjalke po 10 razy a tego wtedy nie dali
długo to trzymałem w sobie, bo nie chciałem zeby Matek był przedmiotem jakis sporow i klotni - jednak dzis za jego zgoda postanowilem cos ujawnic

wszelkie info o Mateuszu nie pojawilo sie na v.pl gdyz redaktor naczelny Darek P. od miesiecy wie dokonale ze wlasnie on wspolpracuje z nasza redakcja - dla mnie to jest główny powód, że nie ma tam o tym ani słowa
to jest prawdziwy kibic Pogoni? to jest serwis kibiców Pogoni? dla mnie to czyste przepraszam wszystkich za słownictwo skurwysyństwo!
tyle w temacie

wlaczanie w Wasze wewnetrzne gierki tak powaznych spraw jest mierne

If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7978 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 06:12

zakoo napisał:  

Cobra_S napisał:  
w zwiazku z tym, ze sytuacja mnie do tego zmusila i mam dosc sporow z kims kto nie dorownuje mi poziomem mam pytanie do fanow v.pl - typu qwert, obiektywny2

pytanie jest proste
od jakiegos czasu na łamach naszego serwisu prowadzimy akcję dla Mateusza, do ktorej mogla sie przylaczyc rowniez v.pl!
ktos spyta dlaczego? bo sa stroną kibiców a Mateusz jest jednym z nas i potrzebuje pomocy. Jednak tego nie zrobili!
po paru miesiacach czasu zadzwoni do mnie ktos z klubu i poprosil o kontakt z rodzicami Mateusza, dałem - efekt - akcja opasek z korej dochod zostalnie przeznaczony na jego leczeniel
wlaczyla sie w to strona oficjalna, Głos Szczeciński i Gazeta Wyborcza, newsy wywiady, apale - jednak v.pl milczala
ktos zapyta i co z tego, ze milczala? przeciez nie musza dawac wiadmosci, sami decyduja co dac
dziwna sprawa, ze potrafia cytowac codziennie oficjalke po 10 razy a tego wtedy nie dali
długo to trzymałem w sobie, bo nie chciałem zeby Matek był przedmiotem jakis sporow i klotni - jednak dzis za jego zgoda postanowilem cos ujawnic

wszelkie info o Mateuszu nie pojawilo sie na v.pl gdyz redaktor naczelny Darek P. od miesiecy wie dokonale ze wlasnie on wspolpracuje z nasza redakcja - dla mnie to jest główny powód, że nie ma tam o tym ani słowa
to jest prawdziwy kibic Pogoni? to jest serwis kibiców Pogoni? dla mnie to czyste przepraszam wszystkich za słownictwo skurwysyństwo!
tyle w temacie

zakoo laskawie nie mieszaj sie w sprawy jesli nie znasz przyczyn konfliktu, nie spodziwaj sie odpowiedzi z strony v.pl w tej sprawie, wiec o czym my w ogole mowimy
bumelant ja wiem, ze starasz sie zrobic z nas glupkow i piszesz jakies farmazony nie na temat, jestem ci wstanie przedstawic pewne dowody, jednak nie znam Cie wiec jesli chcesz sie spotkac, nie ma sprawy i zakoncz te dyskusje z wszystkimi jakbys czytal to forum od miesiecy i wszytkich znal jak lyse konie
gg mam w profilu, przed 15 zapraszam
obiektywny2 tez sie blyskawicznie ujawnil, napisalem, wyjasnilem i przypadkowo zniknal, postanowilem z nim nie rozmawiac dopoki sie nie przedstawi osobiscie, bo jego dane widnieja w stopce bylej redakcji v.pl

a teraz bardzo ciekawy przyklad na dzialania konkurencji
umieszczona tam newsa o Grzelaku, o Widzewie i Lechu, daje sobie reke, ze go tam o 23.15 nie bylo, pewno zaraz mi screena podesla, ze byl
ja moge tak zobic, ze dam o Ze Roborto i wynik sparingu wczorajszego wczesniej od oficjalki ze to ja podałm pierwszy
postanowilm sklecic newsa na podstawie dwoch wyborczych, z Poznania i Łodzi, prawdopodobienstwo stworzenia takiej wiadosci przez inna osobe jest praktycznie nie mozliwe, a tu prosze
ow redaktor zmianipulowal i przestawil zegrek specjalnie zeby udowodnic (po raz pierwszy zaznaczam) ze to my wzielismy to od nich! i teraz to my jestesmy zli, dokanal naszej kompromitacji
moj news jest z 23.21
niech tylko nikt nie pisze, ze to przypadek, a wyjasnie go juz osobiscie z ow redaktorem jak go zobacze na zywo w marcu na stadionie...

poza tym ponawiam po raz ktorys prosbe o spotkanie z redaktorem naczelnym v.pl, obojetnie gdzie
jak jest na tyle odważny na internecie nie przyjmie zaproszenie
po moim apelu do obiektywnego i bumelanta jak dobrze pamietam o prosbe kontaktu na gg wczorajszego wieczora, ekspresowo odezwal sie do mnie... redaktor naczelny v.pl!
to chyba wszystko wyjasnia, oczywiscie tekst jest jakby wyciagniety z przed pol roku, te same dyrdymaly,ze ich bezpodstawnie atakuje, wiec chce podstawnie to zrobic, ale oni nie chca

obiektywny2
Kibic
Na forum od 7224 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 09:51
Szanowny redaktorku, nie myl mnie z naczelnym v.pl
i nie myl mnie rowniez z bylym redaktorem v.pl

Kims takim nie jestem.
Nie odzywalem sie na gadu, bo nie widze sensu.
Poprzednia rozmowa z Toba - poprzednie Twoje argumenty w ogole mnie nie przekonywaly, wiec nie widze sensu rozmowy z Toba.

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7978 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 10:39

obiektywny2 napisał:  

Kims takim nie jestem.
Poprzednia rozmowa z Toba - poprzednie Twoje argumenty w ogole mnie nie przekonywaly, wiec nie widze sensu rozmowy z Toba.

fajny z ciebie koles, chyba troszke sie przestraszyles spotkania
argumenty cie nie przekonaly bo nie chciales ich dostac! oprocz wypisywania dyrdymalow nie dalo sie z toba rozmawiac
czytaj ze zrozumieniem, chcialem ci te argumenty wyslac, spotkac sie i ci o nich powiedziec. i co? odpusciles najzwyczajniej w swiecie
poza tym jesl jestes tym za kogo się podajesz to jestes w stopce redakcyjnej v.pl w podziekowaniach!
wyraznie i czytelnie wiec przestan pisac głupoty i sie nieosmieszaj
chyba, ze nie jestes tym za kogo sie podajesz, a to juz sam sprawdze w niedlugim czasie

Jankes
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 11:01
http://www.funiaste.net/2006/luty/08/ zobaczcie sobie filmik pt. "Majdan, spoczko betn" hahaha

Szołn
Kibic
Na forum od 7837 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 11:09
Wiecie co? Mam już powyżej uszu tej dyskusji, niedobrze się robi. "Skryci wielbiciele" fałpeelki ordynarnie robią sobie jaja z użytkowników tego forum - jeden z przemiłych panów zadeklarował że jest w stanie przebadać się wariografem, a jednocześnie żaden z nich nie chce wyjaśnić sprawy osobiście.
Mam więc propozycję z gatunku tych nie do odrzucenia - nie trzeba się spotykać, aby wyjaśnić tą jedną kwestię ("sprawa Lincoma"). Domyślam się, że szanowny informator (Qwerty) kontaktował się z redakcją drogą elektroniczną - a więc mail, GG, Tlen, może priv na tamtejszym forum, nieważne. Wystarczy więc jeden screen z treścią informacji wysłanej/odebranej do/przez v.pl - byleby widniała na nim godzina wysłania. Dane osobowe/kontaktowe wysyłającego i odbierającego nie mają tu znaczenia, można spokojnie je zamazać.
Proste? Proste. Problem tylko w tym, że finał całej zabawy jest oczywisty - koledzy zapewne kontaktowali się osobiście bądź telepatycznie, zatem o jakimkolwiek zapisie informacji nie może być mowy. Nie żebym coś sugerował, tak tylko głośno myślę.

Ojej, jaka szkoda - kolega qwerty był na forum przez ładnych kilka minut po wysłaniu tego posta, ale już się zmył bez odpowiedzi. Zaraz po nim przybył kolega Zoe, ale - cóż za niefart - również opuścił pokład. Czyżby mała konsultacja wewnątrzredakcyjna?

Ostatnio edytowany przez: Szołn, 8 lutego 2006, 11:22 [2 raz(y)]

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
obiektywny2
Kibic
Na forum od 7224 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 11:33

Cobra_S napisał:  

obiektywny2 napisał:  

Kims takim nie jestem.

fajny z ciebie koles, chyba troszke sie przestraszyles spotkania
argumenty cie nie przekonaly bo nie chciales ich dostac! oprocz wypisywania dyrdymalow nie dalo sie z toba rozmawiac
czytaj ze zrozumieniem, chcialem ci te argumenty wyslac, spotkac sie i ci o nich powiedziec. i co? odpusciles najzwyczajniej w swiecie
poza tym jesl jestes tym za kogo się podajesz to jestes w stopce redakcyjnej v.pl w podziekowaniach!
wyraznie i czytelnie wiec przestan pisac głupoty i sie nieosmieszaj
chyba, ze nie jestes tym za kogo sie podajesz, a to juz sam sprawdze w niedlugim czasie

Huhu, jak sprawdzisz redaktorku ? ;D

bumelant
Kibic
Na forum od 7224 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 11:34
Cobra, odpowiedziales juz na chyba 3 moj post. W kazdym oskarzasz mnie o pisanie banialukow.
A wiesz co, w zadnym z nich nie odpowiedziales na pytanie nt Mateusza.
Wnioskuje wiec,ze nie umiesz mi wytlumaczyc dlaczego...
Lepiej mnie obrazic, oskarzyc o wspolprace z v-ka....
Przedstawic dowody? Mi? Osobiscie?? Ale ja chce dowodow tu na forum, po to, zeby i cala reszta milosnikow v-ki przejrzala na oczy, zrob z nich kretynow...
Robic z Was glupkow? Nie potrzebuje... W Twoim przypadku naprawde nie ma takiej potrzeby.
Zachowujesz sie jak ostatni hipokryta, rzucasz oskarzenia na v-ke a tymczasem sam duzo lepszy nie jestes...
Chcesz ich koniecznie zdyskredytowac? Pewnie chodzisz na mecze, znasz naczelnego, pewnie bywacie razem na konferencjach? Wyjasnij sobie z nim wszystko w 4 oczy a normalnych w to nie mieszaj.
Bo zachowujesz sie jak baba w okresie, wszyscy na okolo robia Ci zle... a Ty taki maly niewinny i pokrzywdzony przez swiat.

zoe
Kibic
Na forum od 7223 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 11:38
Na poczatku Dzień Dobry :) Mialem juz tutaj sie nie udzielac... ale co mi szkodzi jeszcze raz cos napisac.
Widzę kolego Jarku że nadal masz cholerny kompleks v.pl. W każdym z użytkowników widzisz redaktora v.pl, albo nawet moją skromną osobę. :) To tak jak CI na gg napisałem jest fobia.

Gratuluje pomysłu wciągnięcia Mateusza do swojej wojenki ze mna albo z v.pl (bo juz sam nie wiem z kim ty walczysz). Sam fakt że mogłeś wpaść na pomysł jakobyśmy nie zamieszczali info o Akcji dla MAteusza tylko daltego że współpracuje z Waszą redakcją świadczy jakim człowiekiem jesteś. Albo nie przemyślałeś tego co napisłaeś, albo nie wiesz co piszesz.

Cobra_S napisał:  

zakoo napisał:  

zakoo laskawie nie mieszaj sie w sprawy jesli nie znasz przyczyn konfliktu...

Próbujesz wszystkich krytykować, a sam krytyki nie przyjmujesz hehe dlaczego do zakoo piszesz, żeby sie nie wtrącał? To ty przeniosłeś całą to zabawę na swoje forum i na swoją stronkę. Więc co, prawoo głosu mają tylko Ci co chwalą pod niebiosy Online i Twoje działania? Pomyśl...

CO do twojej fobii to poniżej masz kolejny przykład :D

Cobra_S napisał:  

umieszczona tam newsa o Grzelaku, o Widzewie i Lechu, daje sobie reke, ze go tam o 23.15 nie bylo, pewno zaraz mi screena podesla, ze byl
ja moge tak zobic, ze dam o Ze Roborto i wynik sparingu wczorajszego wczesniej od oficjalki ze to ja podałm pierwszy
postanowilm sklecic newsa na podstawie dwoch wyborczych, z Poznania i Łodzi, prawdopodobienstwo stworzenia takiej wiadosci przez inna osobe jest praktycznie nie mozliwe, a tu prosze
ow redaktor zmianipulowal i przestawil zegrek specjalnie zeby udowodnic (po raz pierwszy zaznaczam) ze to my wzielismy to od nich! i teraz to my jestesmy zli, dokanal naszej kompromitacji
moj news jest z 23.21
niech tylko nikt nie pisze, ze to przypadek,.

Co jest przez przypadek Jarku ? Przez przypadek razem korzystamy w wyszukiwarki informacji na stronie www.gazeta.pl/sport? To jest przez przypadek ? A o podkrecaniu zegara nie bede sie wypowiadal, bo sam wiesz jak Wy dzialacie... a Twoje pokrete wyjasnienia ze "bo tak mamy skrypt zrobiony" sa conajmniej dziwne. Ja Jarku nie potrzebuje podkrecac zegara i mi to wisi czy moj news pojawi sie u mnie 40 minut po Twoim czy 10 minut wczesniej, poprostu nie kreci mnie to - ale widze ze ty masz takie potrzeby.
A news z Grzelakiem skleciłem z wywiadu z MAjewskim pod koniec pierwszej strony jest o Grzelaku i z newsa o przejsciu do LEcha Bosackiego rowneiz pod koniec artykulu jest wypowiedz Michniewicza - to tak tylko w kwestii wyjasnienia.

Cobra_S napisał:  

a wyjasnie go juz osobiscie z ow redaktorem jak go zobacze na zywo w marcu na stadionie.. poza tym ponawiam po raz ktorys prosbe o spotkanie z redaktorem naczelnym v.pl, obojetnie gdzie
jak jest na tyle odważny na internecie nie przyjmie zaproszenie
po moim apelu do obiektywnego i bumelanta jak dobrze pamietam o prosbe kontaktu na gg wczorajszego wieczora, ekspresowo odezwal sie do mnie... redaktor naczelny v.pl!
to chyba wszystko wyjasnia, oczywiscie tekst jest jakby wyciagniety z przed pol roku, te same dyrdymaly,ze ich bezpodstawnie atakuje, wiec chce podstawnie to zrobic, ale oni nie chca

Gdzies tam wczesniej czytalem ze nie umieszczamy komentarzy z linkiem do Waszego forum, ze nie odpowiedzielismy na Naszej stronie na Wasze pismo. A czemu mamy to niby robic ? Ja nie mam potrzeby zeby robic tobie reklame na stronie glownej - a tak by to sie nazywalo gdy strona o wiekszej ogladalnosci pisze o stronie o mniejszej ogladalnosci. A wogole Jarku moze bys w koncu odkryl staty swojej stronki. No bo skoro chcesz osmieszyc v.pl przed cala Polska to ogladalnosc twojej stronki musi byc zatrwazajaca. :)

Co do fragemntu twojej jakze interesujacej wypowiedzi powyzej - chcialbym zaznaczyc, ze probolwaem z Toba wczoraj pogadac na gg, niestety Ty wolisz uzalac sie na forum a jak ktos napisze odrobinke prawdy to jest jechany. CZy ty potrzebujesz wsparcia wszystkich na froum ? Kreci Cie to jak napiszesz ze v.pl jest bee i pozniej dostajesz odpowiedzi 10 uzytkownikow "Tak fałka jest beee". To mi przypomina czasy socjalizmu i Gomułki :) "Pomożecie?" - "Pomożemy!!". Ale wracajac to mysli. Mialem wczoraj ochote porozmawiac z Toba na temat naszego spotkania. Ale chyba nie mamy o czym rozmawiac i po co sie spotykać. :)
Pozdrawiam ciepło :)

happy2504
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 12:25

Szołn napisał:  
Wiecie co? Mam już powyżej uszu tej dyskusji, niedobrze się robi. "Skryci wielbiciele" fałpeelki ordynarnie robią sobie jaja z użytkowników tego forum - jeden z przemiłych panów zadeklarował że jest w stanie przebadać się wariografem, a jednocześnie żaden z nich nie chce wyjaśnić sprawy osobiście.
Mam więc propozycję z gatunku tych nie do odrzucenia - nie trzeba się spotykać, aby wyjaśnić tą jedną kwestię ("sprawa Lincoma"). Domyślam się, że szanowny informator (Qwerty) kontaktował się z redakcją drogą elektroniczną - a więc mail, GG, Tlen, może priv na tamtejszym forum, nieważne. Wystarczy więc jeden screen z treścią informacji wysłanej/odebranej do/przez v.pl - byleby widniała na nim godzina wysłania. Dane osobowe/kontaktowe wysyłającego i odbierającego nie mają tu znaczenia, można spokojnie je zamazać.
Proste? Proste. Problem tylko w tym, że finał całej zabawy jest oczywisty - koledzy zapewne kontaktowali się osobiście bądź telepatycznie, zatem o jakimkolwiek zapisie informacji nie może być mowy. Nie żebym coś sugerował, tak tylko głośno myślę.

Ojej, jaka szkoda - kolega qwerty był na forum przez ładnych kilka minut po wysłaniu tego posta, ale już się zmył bez odpowiedzi. Zaraz po nim przybył kolega Zoe, ale - cóż za niefart - również opuścił pokład. Czyżby mała konsultacja wewnątrzredakcyjna?

To jest jedna i ta sama osoba, logujaca sie codziennie pod innym nickiem..

ZOE: to nie jest powiedzenie Gomulki..:

"Pomożecie?" - "Pomożemy!!".

Ostatnio edytowany przez: happy2504, 8 lutego 2006, 12:30 [1 raz(y)]

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7978 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 12:27

zoe napisał:  
Na poczatku Dzień Dobry :) Mialem juz tutaj sie nie udzielac... ale co mi szkodzi jeszcze raz cos napisac.
Widzę kolego Jarku że nadal masz cholerny kompleks v.pl. W każdym z użytkowników widzisz redaktora v.pl, albo nawet moją skromną osobę. :) To tak jak CI na gg napisałem jest fobia.

Gratuluje pomysłu wciągnięcia Mateusza do swojej wojenki ze mna albo z v.pl (bo juz sam nie wiem z kim ty walczysz). Sam fakt że mogłeś wpaść na pomysł jakobyśmy nie zamieszczali info o Akcji dla MAteusza tylko daltego że współpracuje z Waszą redakcją świadczy jakim człowiekiem jesteś. Albo nie przemyślałeś tego co napisłaeś, albo nie wiesz co piszesz.

Cobra_S napisał:  
[cytat=zakoo]

bumelant, obiektywny wreszcie zoe - rozmywacie temat ja pisze jedno a wy swoje
redaktorze zoe pisalem do Ciebie, kilka tyodni temu z prosba o spotkanie - odmówiles! pisze po raz enty, ze chcem to wyjasnic to na zywo, jestes w stanie czy się boisz, od kilku postow pisze tylko o tym
sprawa by sie zakonczyla - kilka tygodni temu, a Ty jak tchorz nie dosc, ze udajesz ze nic nie robisz zle to jeszcze odmawiasz spotkania, poza tym to nie ja wojenke na foum zaczalm tylko pare osob skrytykowalo waszego newsa o Linconie czy jak mu tam i sie zaczelo
wiec o co Ci chodzi?
napisz krótko czemu nie dales info o akcji dla Mateusza? oswiec mnie...

zoe napisał:  
Próbujesz wszystkich krytykować, a sam krytyki nie przyjmujesz hehe dlaczego do zakoo piszesz, żeby sie nie wtrącał? To ty przeniosłeś całą to zabawę na swoje forum i na swoją stronkę. Więc co, prawoo głosu mają tylko Ci co chwalą pod niebiosy Online i Twoje działania? Pomyśl...

a co zakoo moze wiedziec o naszych sprawach, tyle co tu wyczyta, prosta zasada nie wiem o co chodzi nie mieszam sie bo nie wiem kto ma racje
po drugie to nie moja strona i forum, tylko wszystkich, ja jestem akurat naczelnym i adminem forum

Cobra_S napisał:  
moj news jest z 23.21
niech tylko nikt nie pisze, ze to przypadek,.

zoe napisał:  
Co jest przez przypadek Jarku ? Przez przypadek razem korzystamy w wyszukiwarki informacji na stronie www.gazeta.pl/sport? To jest przez przypadek ? A o podkrecaniu zegara nie bede sie wypowiadal, bo sam wiesz jak Wy dzialacie... a Twoje pokrete wyjasnienia ze "bo tak mamy skrypt zrobiony" sa conajmniej dziwne. Ja Jarku nie potrzebuje podkrecac zegara i mi to wisi czy moj news pojawi sie u mnie 40 minut po Twoim czy 10 minut wczesniej, poprostu nie kreci mnie to - ale widze ze ty masz takie potrzeby.
A news z Grzelakiem skleciłem z wywiadu z MAjewskim pod koniec pierwszej strony jest o Grzelaku i z newsa o przejsciu do LEcha Bosackiego rowneiz pod koniec artykulu jest wypowiedz Michniewicza - to tak tylko w kwestii wyjasnienia.

smieszny jestes koles, skoncz z laniem wody i tymi wywodami, ja po prostu ci nie wierze i wiele osob jest podobnego zdania
poza tym dosc rozmywania tematu, zalozyles konto nowe na forum wiec pytam sie po raz 100 - chcesz sie spotkac i wyjasnic wszystkie sporne kwestie czy nie?
mam dosc pisania w kolko tego samego
a twoja wczorajsza wklejka na moje gg to chyba pochodzila z przed kilku miesiecy. stara spiewka, ze jestes swiety.

czekam na Twoje oficjalne stanowisko co do spotkania sie
zobaczysz, ze internet to nie zycie na zywo i jest trudniejsze niz napinanie sie i zamydlanie na necie

zoe
Kibic
Na forum od 7223 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 12:36
Masz moj numer gg wiec mozesz sie do mnie odezwać. Tak chce sie spotkać

Szołn
Kibic
Na forum od 7837 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 12:37

happy2504 napisał:  

Szołn napisał:  

To jest jedna i ta sama osoba, logujaca sie codziennie pod innym nickiem..

ZOE: to nie jest powiedzenie Gomulki..:

"Pomożecie?" - "Pomożemy!!".

Niezupełnie - bumelant i obiektywny2 to z pewnością dwie różne osoby (widziałem je w tym samym czasie na forum), co do reszty to cholera ich tam wie. edit: Ale można przyjąć, że każdy z nicków należy do kogoś innego.

To jak? Jest szansa na screena, czy temat dalej będzie rozmywany?

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
bumelant
Kibic
Na forum od 7224 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 12:38
to jeszcze ja chetnie przeczytam odpowiedz na moje pytania...
A skoro kolega zakoo ma sie nie mieszac to po piszesz takie bzdury na stronie i na forum? Publiczke chcesz sobie zebrac? Bande wiernych klakierow?? Oskarzasz ludzi publicznie to licz sie nie tylko z ochami na Twoj temat...

ekil
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: temat ogórkowy - 08/02/2006 13:45
Kończ wać pan wstydu oszczedz...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 74  - 75  - 76  - 77  - 78  - 79  - 80  - 81  - 82  - 83  - 84  - 85  - 86  - 87  - 88  - 89  - 90  - 91  - 92  - 93  - 94  - 95  - 96  - 97  - 98  - 99  - 100  - 101  - 102  - 103  - 104  - 105  - 106  - 107  - 108  - 109  - 110  - 111  - 112  - 113  - 114  - 115  - 116  - 117  - 118  - 119  - 120  - 121  - 122  - 123  - 124  - 125  - 126  - 127  - 128  - 129  - 130  - 131  - 132  - 133  - 134  - 135  - 136  - 137  - 138  - 139  - 140  - 141  - 142  - 143  - 144  - 145  - 146  - 147  - 148  - 149  - 150  - 151  - 152  - 153  - 154  - 155  - 156  - 157  - 158  - 159  - 160  - 161  - 162  - 163  - 164  - 165  - 166  - 167  - 168  - 169  - 170  - 171  - 172  - 173  - 174  - 175  - 176  - 177  - 178  - 179  - 180  - 181  - 182  - 183  - 184  - 185  - 186  - 187  - 188  - 189  - 190  - 191  - 192  - 193  - 194  - 195  - 196  - 197  - 198  - 199  - 200  - 201  - 202  - 203  - 204  - 205  - 206  - 207  - 208  - 209  - 210  - 211  - 212  - 213  - 214  - 215  - 216  - 217  - 218  - 219  - 220  - 221  - 222  - 223  - 224  - 225  - 226  - 227  - 228  - 229  - 230  - 231  - 232  - 233  - 234  - 235  - 236  - 237  - 238  - 239  - 240  - 241  - 242  - 243  - 244  - 245  - 246  - 247  - 248  - 249  - 250  - 251  - 252  - 253  - 254  - 255  - 256  - 257  - 258  - 259  - 260  - 261  - 262  - 263  - 264  - 265  - 266  - 267  - 268  - 269  - 270  - 271  - 272  - 273  - 274  - 275  - 276  - 277  - 278  - 279  - 280  - 281  - 282  - 283  - 284  - 285  - 286  - 287  - 288  - 289  - 290  - 291  - 292  - 293  - 294  - 295  - 296  - 297  - 298  - 299  - 300  - 301  - 302  - 303  - 304  - 305  - 306  - 307  - 308  - 309  - 310  - 311  - 312  - 313  - 314  - 315  - 316  - 317  - 318  - 319  - 320  - 321  - 322  - 323  - 324  - 325  - 326  - 327  - 328  - 329  - 330  - 331  - 332  - 333  - 334  - 335  - 336  - 337  - 338  - 339  - 340  - 341  - 342  - 343  - 344  - 345  - 346  - 347  - 348  - 349  - 350  - 351  - 352  - 353  - 354  - 355  - 356  - 357  - 358  - 359  - 360  - 361  - 362  - 363  - 364  - 365  - 366  - 367  - 368  - 369  - 370  - 371  - 372  - 373  - 374  - 375  - 376  - 377  - 378  - 379  - 380  - 381  - 382  - 383  - 384  - 385  - 386  - 387  - 388  - 389  - 390  - 391  - 392  - 393  - 394  - 395  - 396  - 397  - 398  - 399  - 400  - 401  - 402  - 403  - 404  - 405  - 406  - 407  - 408  - 409  - 410  - 411  - 412  - 413  - 414  - 415  - 416  - 417  - 418  - 419  - 420  - 421  - 422  - 423  - 424  - 425  - 426  - 427  - 428  - 429  - 430  - 431  - 432  - 433  - 434  - 435  - 436  - 437  - 438  - 439  - 440  - 441  - 442  - 443  - 444  - 445  - 446  - 447  - 448  - 449  - 450  - 451  - 452  - 453  - 454  - 455  - 456  - 457  - 458  - 459  - 460  - 461  - 462  - 463  - 464  - 465  - 466  - 467  - 468  - 469  - 470  - 471  - 472  - 473  - 474  - 475  - 476  - 477  - 478  - 479  - 480  - 481  - 482  - 483  - 484  - 485  - 486  - 487  - 488  - 489  - 490  - 491  - 492  - 493  - 494  - 495  - 496  - 497  - 498  - 499  - 500  - 501  - 502  - 503  - 504  - 505  - 506  - 507  - 508  - 509  - 510  - 511  - 512  - 513  - 514  - 515  - 516  - 517  - 518  - 519  - 520  - 521  - 522  - 523  - 524  - 525  - 526  - 527  - 528  - 529  - 530  - 531  - 532  - 533  - 534  - 535  - 536  - 537  - 538  - 539  - 540  - 541  - 542  - 543  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763432063 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005