Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> temat ogórkowy << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
IP: zapisany
Na forum od 7652 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 07/02/2006 18:08

Rzeznik napisał:  
sory ale po co komu ta głupia rywalizacja fałki z onlajn ? Chodzi o dobro naszego klubu !! a nie kto zamieści pierwszy info z jakiś tam źródeł bo ważne jest chyba to żeby kibice sie dowiedzili o tej wiadomości a nie kto ją znalazł prawda czy nie ?

no to Rzeznik zatrudniam Cie w redakcji, musisz dysponować mnóstwem czasu, nie ma, ze szkola, czy praca, bedziesz wyszukiwal newsy o Pogoni zeby wszyscy mogli przeczytac, przelecisz kilkanascie razy kilkanascie stron wrzucisz cos na strone zadowolony, ze cos znalazles.., cos napisales
zainwestujesz kilka tysiecy w laptopa i znajdz sponsora na bezprzewodowy internet i działaj
a w przeciagu kilku/kilkudziesieciu minut z tego samego zrodla wezmie to konkurencja! i bedzie to robic systematycznie, czasem dla niepoznaki wezmie z innego zrodla ale sam watek wiadmosci bedzie ten sam, przyklad wczorajszy news o Grzelaku w Lechu? skontaktuj się z redaktorem newsa z v.pl i spytaj jak czesto zaglada na stronę Lecha Poznan a jak czesto zaglada na nasza strone, to samo sie tyczy newsa o Kazmierczaku w Wisle, tu jest identyczna sytuacja, i moglbym Ci przytoczyc jeszcze kilkanascie takich sytuacji, ale to jest widoczne, bo nie tylko ja to widze a coraz wieksze grono, wiadmosci z Głosu i szczecinskiej Wyborczej rządzą się innymi prawami
krotko podsumowujac rywalzacja musi być ale na zdrowych zasadach
nie prowadzi sie stronki po to tylko, zeby brutalnie zywcem kopiowac stronę oficjalną i podpatrywac co umiesciła konkurencja!
a jesli juz cos zrozumiales to uszanuj moja prace i wklad w ten serwis, to nie takie proste jak sie komus moze wydawac - metoda kopiuj/wklej to za mało żeby prowadzić w sposób profesjonalny stronkę

poza tym prosze wszystkich szanownych forumowiczow o nie kontynuowanie watku z qwertym, wszystko zostało wyjasnione z obu stron, za jakis czas znikna one z tego tematu, bo sie rozmył

obiektywny2
Kibic
Na forum od 6898 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 07/02/2006 18:28

Cobra_S napisał:  

Rzeznik napisał:  
sory ale po co komu ta głupia rywalizacja fałki z onlajn ? Chodzi o dobro naszego klubu !! a nie kto zamieści pierwszy info z jakiś tam źródeł bo ważne jest chyba to żeby kibice sie dowiedzili o tej wiadomości a nie kto ją znalazł prawda czy nie ?

no to Rzeznik zatrudniam Cie w redakcji, musisz dysponować mnóstwem czasu, nie ma, ze szkola, czy praca, bedziesz wyszukiwal newsy o Pogoni zeby wszyscy mogli przeczytac, przelecisz kilkanascie razy kilkanascie stron wrzucisz cos na strone zadowolony, ze cos znalazles.., cos napisales
zainwestujesz kilka tysiecy w laptopa i znajdz sponsora na bezprzewodowy internet i działaj
a w przeciagu kilku/kilkudziesieciu minut z tego samego zrodla wezmie to konkurencja! i bedzie to robic systematycznie, czasem dla niepoznaki wezmie z innego zrodla ale sam watek wiadmosci bedzie ten sam, przyklad wczorajszy news o Grzelaku w Lechu? skontaktuj się z redaktorem newsa z v.pl i spytaj jak czesto zaglada na stronę Lecha Poznan a jak czesto zaglada na nasza strone, to samo sie tyczy newsa o Kazmierczaku w Wisle, tu jest identyczna sytuacja, i moglbym Ci przytoczyc jeszcze kilkanascie takich sytuacji, ale to jest widoczne, bo nie tylko ja to widze a coraz wieksze grono, wiadmosci z Głosu i szczecinskiej Wyborczej rządzą się innymi prawami
nie prowadzi sie stronki po to tylko, zeby brutalnie zywcem kopiowac stronę oficjalną i podpatrywac co umiesciła konkurencja!
a jesli juz cos zrozumiales to uszanuj moja prace i wklad w ten serwis, to nie takie proste jak sie komus moze wydawac - metoda kopiuj/wklej to za mało żeby prowadzić w sposób profesjonalny stronkę

poza tym prosze wszystkich szanownych forumowiczow o nie kontynuowanie watku z qwertym, wszystko zostało wyjasnione z obu stron, za jakis czas znikna one z tego tematu, bo sie rozmył

Zaraz zaraz. Szanowny panie redaktorze Cob.
A kto kasował moje komentarze?
Kto skasowal moje konto?
A dlaczego? Dlatego, że chciałem wyjaśnić, że On-Line nie jest również wporządku.

Ludzie, zastanówcie się. Żyjemy w Polsce, każdy może robić co chce, nieprawdaż?
A dzisiejszy news o Diveckym?
Czyżby v`ka nie miała go wcześniej?
Podążąjąc Waszym tropem na czeskiej stronie nie ma nic o Diveckym, ale ok.

Myślicie, że naprawde redaktorzy z v.pl tak często wchodzą tu, na Wasze forum?
Spójrze prawdzie w oczy.
12000 tyś dziennie, to ok 3-4 razy więcej niż Wy macie, nieprawdaż.

A niech tylko Szanowny Redaktor Cob skasuje tego posta, to udowodni tylko swoją słabość.

Pozdrawiam.

Safe
Kibic
Na forum od 7403 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 07/02/2006 18:32

obiektywny2 napisał:  

Cobra_S napisał:  

Rzeznik napisał:  

Kto skasowal moje konto?
A dlaczego? Dlatego, że chciałem wyjaśnić, że On-Line nie jest również wporządku.

Myślicie, że naprawde redaktorzy z v.pl tak często wchodzą tu, na Wasze forum?
Spójrze prawdzie w oczy.
12000 tyś dziennie, to ok 3-4 razy więcej niż Wy macie, nieprawdaż.

A niech tylko Szanowny Redaktor Cob skasuje tego posta, to udowodni tylko swoją słabość.

Pozdrawiam.

źródło: 90minut.pl/fotbal.idnes.cz - chyba jest jasno napisane zrodlo prawda ? a jesli nie wiesz oco sie rozchodzi to proponuje czytanie ze zrozumieniem ...
W Polsce wsyztko wolno ? ale chyba jakas linia jest, prawda?
I na koneic skad mzoesz wiedziec ile tutaj jst ludzi dziennie ? -.-

v-ke pszestalem czytac 2lata temu poniewaz wsyzteko co robili robili na pokaz (wczesniej tego nei bylo) i jest tak niestety az do dzis ..
[oczywiscie to nei tylko z tego powodu]

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
obiektywny2
Kibic
Na forum od 6898 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 07/02/2006 18:33
To już moja słodka tajemnica.
Ale jak mi nie wierzysz, to zapytaj się Naczelnego, czy nie jest tak.

qwerty
Kibic
Na forum od 6899 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 07/02/2006 18:37

Cobra_S napisał:  

Mam nadzieje ze jest to juz ostatni moj post na tym forum. Chcialbym tylko dodac, ze jest cos takiego jak kodeks cywilny i jesli redakcja Pogononline.pl czuje sie pokrzywdzona z tytulu zlamania lub naruszenia praw autorskich to powinna swoich racji dochodzic przed sadem powszechnym, a nie - za przeproszeniem - zachowywac sie jak kolo gospodyn wiejskich i w kregu tych kilkunastu osob knuc plany jak tu im zaszkodzic i w ogole "och, jaka ta falka jest ble" i dochodzac do wniusku - cytujac wilka - "nu pagadi, zajac (v.pl)!".

Ron
Kibic
Na forum od 6959 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 07/02/2006 18:39

qwerty napisał:  

Cobra_S napisał:  

Mam nadzieje ze jest to juz ostatni moj post na tym forum. Chcialbym tylko dodac, ze jest cos takiego jak kodeks cywilny i jesli redakcja Pogononline.pl czuje sie pokrzywdzona z tytulu zlamania lub naruszenia praw autorskich to powinna swoich racji dochodzic przed sadem powszechnym, a nie - za przeproszeniem - zachowywac sie jak kolo gospodyn wiejskich i w kregu tych kilkunastu osob knuc plany jak tu im zaszkodzic i w ogole "och, jaka ta falka jest ble" i dochodzac do wniusku - cytujac wilka - "nu pagadi, zajac (v.pl)!".

tylko winni się tłumaczą, a Ty robisz to nad wyraz namiętnie... oczywiście niczego nie sugeruję ;)

Na forum od 8479 dni

**

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 07/02/2006 18:52
Nie zagladalem na forum 2 dni a tu prosze - zadyma. Dyskusje uwazam za idiotyczna i kompletnie niepotrzebna. Jeszcze tylko nam konfliktow wsrod kibicow brakowalo?!

Nie uwazam by pretensje do vplki byly w tym przypadku uzasadnione!!! Dlaczego?! To proste jak konstrukcja cepa! Zanim pojawil sie post benniego (sprawdzilem po czasie wpisu) sam wszedlem na strone Portuguesy, przetrzepalem skladzik i do opisu z doniesein prasowych pasowal tylko jeden zawodnik - Lincom czy tez Lincon jak podaje czesc zrodel. To bylo tak proste do znalezienia, ze nawet nie chcialo mi sie zamieszczac takiego posta na forum. Tak samo jak ja mogl zrobic kazdy i pewnie dziesiatki osob tak wlasnie uczynily. Redaktorzy vplki rowniez. Jesli miec o cos pretensje to ewentualnie o poziom newsa (bo na tym etapie to dywagacje nadajace sie bardziej na forum niz na glowna), ale posadzanie kogokolwiek o "plagiat" to absurd!

Ludzie troche rozsadku zanim siegniecie po miecze!!!

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7652 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 07/02/2006 19:00

obiektywny2 napisał:  

Kto skasowal moje konto?

po pierwsze skasowałem Twoje konto które zostało założene tylko po to żeby pisać głupie komentarze nie wnoszące nic sensownego do wiadomosci zawartych w tym newsie
po drugie przedstawiles sie, pogadalismy, zaproponowalem Ci przeslanie pewnych materiałów,chciałem twoj adres e-mail, zaproponowałem spotkanie
jestes niby osoba znana mi i wielu osobom z kregu v.pl wiec czemu sie wycofales ze spotkania tylko piszesz teraz farmazony na forum zarzucajac nam, ze my tu knujemy jakis spisek
wyrazilem sie jasno daj mail, spotkajmy sie - z twojej strony była cisza
a poza tym jesli jestes tym za kogo sie podajesz to to sprawdze, spotkamy sie i wyjasnimy to na zywo, a jak sie podajesz za kogos innego to masz niezle nasrane

obiektywny2 napisał:  

bardzo czesto czytam Głos i Wyborcza i zagladam na 90minut i news jest z tej strony - jesli na tej czeskiej stronie nie ma wzmianki o tym to zglos to do redakcji 90minut a sie tu zalisz
poza tym dziwne, ze v.pl ma partnerstwo z 90minut i nie wzieli tego newsa od nich!

wiec ponawiam propozycje spotkania z tym za kogo sie podajesz (znam imie i nazwisko, wiem jak wygladasz) wiec nie bedzie problemu zeby nie bylo niejasnosci, ze ktos sie pod kogos podszywa

qwerty
Kibic
Na forum od 6899 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 07/02/2006 19:11

Cytat:  
tylko winni się tłumaczą, a Ty robisz to nad wyraz namiętnie

Jasne. Moje posty az przepelnione sa tlumaczeniem. Ale skoro to ze chcialbym aby w koncu te pomowienia zamienione zostaly w oskarzenia - ale nie na forum - tylko oficjalnie przed sadem, jest wg ciebie tlumaczeniem (czyli przyznaniem do winy), to gratuluje Twoim rodzicom tak inteligentnego i utalentowanego syna. Oczywiscie niczego nie sugeruje...

Cytat:  
e posadzanie kogokolwiek o "plagiat" to absurd! Ludzie troche rozsadku zanim siegniecie po miecze!!!

W koncu ktos kto nie ma klapek na oczach i mysli rozsadnie. Brawo.

PS. Proszę moderatorów o usuniecie lub zablokowanie mojego konta. Nie mam zamiaru dłużej w tym uczestniczyć. Powiedzialem co myslalem, co z tym zrobicie to Wasza sprawa. Pozdrawiam.

Ostatnio edytowany przez: qwerty, 7 lutego 2006, 19:19 [1 raz(y)]

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7652 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 07/02/2006 19:20
w zwiazku z tym, ze sytuacja mnie do tego zmusila i mam dosc sporow z kims kto nie dorownuje mi poziomem mam pytanie do fanow v.pl - typu qwert, obiektywny2

pytanie jest proste
od jakiegos czasu na łamach naszego serwisu prowadzimy akcję dla Mateusza, do ktorej mogla sie przylaczyc rowniez v.pl!
ktos spyta dlaczego? bo sa stroną kibiców a Mateusz jest jednym z nas i potrzebuje pomocy. Jednak tego nie zrobili!
po paru miesiacach czasu zadzwoni do mnie ktos z klubu i poprosil o kontakt z rodzicami Mateusza, dałem - efekt - akcja opasek z korej dochod zostalnie przeznaczony na jego leczeniel
wlaczyla sie w to strona oficjalna, Głos Szczeciński i Gazeta Wyborcza, newsy wywiady, apale - jednak v.pl milczala
ktos zapyta i co z tego, ze milczala? przeciez nie musza dawac wiadmosci, sami decyduja co dac
dziwna sprawa, ze potrafia cytowac codziennie oficjalke po 10 razy a tego wtedy nie dali
długo to trzymałem w sobie, bo nie chciałem zeby Matek był przedmiotem jakis sporow i klotni - jednak dzis za jego zgoda postanowilem cos ujawnic

wszelkie info o Mateuszu nie pojawilo sie na v.pl gdyz redaktor naczelny Darek P. od miesiecy wie dokonale ze wlasnie on wspolpracuje z nasza redakcja - dla mnie to jest główny powód, że nie ma tam o tym ani słowa
to jest prawdziwy kibic Pogoni? to jest serwis kibiców Pogoni? dla mnie to czyste przepraszam wszystkich za słownictwo skurwysyństwo!
tyle w temacie

Luigi
Kibic
Na forum od 7289 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 07/02/2006 19:24
Jako uzytkownik tego forum mam prosbe-dajcie juz spokoj z tym tematem V-pilki i plagiatow-albo zalozcie nowy temat sobie.Zgadzam sie ze "Starym"ze akurat w tym przypadku o plagiacie raczej nie moze byc mowy.
Dzisiaj podpisali umowe z nowym zawodnikiem,dzisiaj tez w koncu zagraja nowe nabytki(Amaral i Ze Roberto)kurde chyba przy tym temacie mozna by bylo,jakies swoje opinie i wnioski wrzucac-a narazie temat sie rozmyl strasznie nie majac na chwile obecna nic wspolnego ze swoim tytulem.
Pozdrawiam

Nie rzucim ziemi skad nasz klub...
Luigi
Kibic
Na forum od 7289 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 07/02/2006 19:27

Cobra_S napisał:  
w zwiazku z tym, ze sytuacja mnie do tego zmusila i mam dosc sporow z kims kto nie dorownuje mi poziomem mam pytanie do fanow v.pl - typu qwert, obiektywny2

pytanie jest proste
od jakiegos czasu na łamach naszego serwisu prowadzimy akcję dla Mateusza, do ktorej mogla sie przylaczyc rowniez v.pl!
ktos spyta dlaczego? bo sa stroną kibiców a Mateusz jest jednym z nas i potrzebuje pomocy. Jednak tego nie zrobili!
po paru miesiacach czasu zadzwoni do mnie ktos z klubu i poprosil o kontakt z rodzicami Mateusza, dałem - efekt - akcja opasek z korej dochod zostalnie przeznaczony na jego leczeniel
wlaczyla sie w to strona oficjalna, Głos Szczeciński i Gazeta Wyborcza, newsy wywiady, apale - jednak v.pl milczala
ktos zapyta i co z tego, ze milczala? przeciez nie musza dawac wiadmosci, sami decyduja co dac
dziwna sprawa, ze potrafia cytowac codziennie oficjalke po 10 razy a tego wtedy nie dali
długo to trzymałem w sobie, bo nie chciałem zeby Matek był przedmiotem jakis sporow i klotni - jednak dzis za jego zgoda postanowilem cos ujawnic

wszelkie info o Mateuszu nie pojawilo sie na v.pl gdyz redaktor naczelny Darek P. od miesiecy wie dokonale ze wlasnie on wspolpracuje z nasza redakcja - dla mnie to jest główny powód, że nie ma tam o tym ani słowa
to jest prawdziwy kibic Pogoni? to jest serwis kibiców Pogoni? dla mnie to czyste przepraszam wszystkich za słownictwo skurwysyństwo!
tyle w temacie

Z tym masz akurat 100% racji,ale ja dalej swoje"skonczmy z tym watkiem w ty temacie".

Nie rzucim ziemi skad nasz klub...
bumelant
Kibic
Na forum od 6898 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 07/02/2006 19:56
Panie Cobra... Twoje klapki na oczach mnie porazaja...
Masz pan jakies problemy do naczelnego v-ki, zalatw to osobiscie... Rzuc mu rekawice, zalatw to jak facet z facetem, a nie angazuj w swoje problemy postronnych kibicow. Zajmij sie swoim serwisem... Taki jestes 100% czysty gosc? To zacznij sprawdzac swoje posty, bo chyba z ortografia w niektorych z nich nie jest najlepiej...
Sprawa Mateusza... Tu juz wykazalaes sie za przeproszeniem skurwysynstwem wtornym. Jak smiesz w swoje gierki wciagac kibicow??
Wiesz ilu kibicow jest w podobnej do Mateusza sytuacji??? Myslisz, ze Mateusz to jedyny kibic z problemami??
To sie zdziwisz, ale wcale tak nie jest... Sam mam kolege, ktory tylko dzieki uparciu znajomych ma mozliwosc jezdzic na mecze. Nie ma pieniedzy, nie ma na leki... jednak o nim juz nie piszecie... Sam sie tez nie prosi o pomoc...Jesli mielibyscie pomagac kazdemu kibicowi z problemami, od razu moglbys zalozyc sukienke po Matce Teresie a strona moglaby zmienic profil. Gwarantuje Ci, ze nie zajomowalbys sie niczym innym niz wynadjdowaniem ludzkich tragedii...

A teraz o wiadomosci nt Diveckiego. Powiedz mi jak mi udowodnisz, ze zainteresowania Diveckim nie wziales po przeczytaniu porannej wiadomosci o nim na stronie v-ki? Moze to wlasnie wiadomosc na v-ce sprawila ze przejrzales internet, byc moze odnalazles cos na googlu ale brak znajomosci jezyka poludniowych sasiadow skierowal Cie na 90minut??
Potrafisz odeprzec taki atak?? sadze, ze watpie jak to mowil mojej sp. profesor.

Widze, ze masz duzo czasu wolnego, moze znajdz sobie kobiete, kobiety lagodza obyczaje, a to by sie chyba Tobie przydalo, bo cos nerwowy jestes straszac zamykaniem tematu...

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7652 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 07/02/2006 20:11

bumelant napisał:  
Panie Cobra... Twoje klapki na oczach mnie porazaja...
Masz pan jakies problemy do naczelnego v-ki, zalatw to osobiscie... Rzuc mu rekawice, zalatw to jak facet z facetem, a nie angazuj w swoje problemy postronnych kibicow. Zajmij sie swoim serwisem... Taki jestes 100% czysty gosc? To zacznij sprawdzac swoje posty, bo chyba z ortografia w niektorych z nich nie jest najlepiej...
Sprawa Mateusza... Tu juz wykazalaes sie za przeproszeniem skurwysynstwem wtornym. Jak smiesz w swoje gierki wciagac kibicow??
Wiesz ilu kibicow jest w podobnej do Mateusza sytuacji??? Myslisz, ze Mateusz to jedyny kibic z problemami??
To sie zdziwisz, ale wcale tak nie jest... Sam mam kolege, ktory tylko dzieki uparciu znajomych ma mozliwosc jezdzic na mecze. Nie ma pieniedzy, nie ma na leki... jednak o nim juz nie piszecie... Sam sie tez nie prosi o pomoc...Jesli mielibyscie pomagac kazdemu kibicowi z problemami, od razu moglbys zalozyc sukienke po Matce Teresie a strona moglaby zmienic profil. Gwarantuje Ci, ze nie zajomowalbys sie niczym innym niz wynadjdowaniem ludzkich tragedii...

A teraz o wiadomosci nt Diveckiego. Powiedz mi jak mi udowodnisz, ze zainteresowania Diveckim nie wziales po przeczytaniu porannej wiadomosci o nim na stronie v-ki? Moze to wlasnie wiadomosc na v-ce sprawila ze przejrzales internet, byc moze odnalazles cos na googlu ale brak znajomosci jezyka poludniowych sasiadow skierowal Cie na 90minut??
Potrafisz odeprzec taki atak?? sadze, ze watpie jak to mowil mojej sp. profesor.

Widze, ze masz duzo czasu wolnego, moze znajdz sobie kobiete, kobiety lagodza obyczaje, a to by sie chyba Tobie przydalo, bo cos nerwowy jestes straszac zamykaniem tematu...

a kto ty jestes chlopaku? co z Ciebie za postac?
jakis stary wyjadacz? co sie zalogował dzis na forum specjalnie po to zeby smieszne teksty pisac
nagle nowi uzytkownicy obroncy v.pl sie znalezli
przedstaw sie ladnie oficjalnie a nie zakladaj konta specjalnie zeby pisac wypociny
chcesz pogadac to zapraszam na gg, od razu zaznaczam z przypadkowymi ludzmi nie gadam
tych co tak bronisz prosilem o spotkanie w celu wyjasnienia spornych kwestii - stchórzyli!

bumelant
Kibic
Na forum od 6898 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 07/02/2006 20:26
Tak, Twoje klapki na oczach tak bardzo mnie zbulwersowaly, ze postanowilem odpowiedziec...
Masz problem z odpowiedzia? Co Cie to obchodzi kim jestem? Dla Ciebie moge byc nawet Swietym Mikolajem, moja tozsamosc jest niewazna, wazne sa konkretne odpowiedzi. A tych widze unikasz...
Wiesz, Twoja strona i to forum raczej nie interesuje mnie... wole jednak poczytac forum v-ki, bardziej ogarnieci ludzie pisuja, czesc z nich kojarze... tutaj wieje gimnazjum, ale mniejsza o to... Taki widac obrales profil strony, nic mi do tego.

"od razu zaznaczam, z przypadkowymi ludzmi nie gadam'

Rozumiem, ze masz sie za Boga?? W takim razie chyba nie pogadamy, bo jestem przypadkowiec.
Twoja strona, masz prawo sprawdzac kto zaklada konta i w jakim celu... Mozesz to zablokowac,
niespecjalnie mi zalezy na obecnosci tutaj...

Odpowiedz tylko konkretnie na pytania...

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7691 dni

Odp: temat ogórkowy - 07/02/2006 22:20

Łysy napisał:  
mam problem z otwarzaniem filmow na kompie :/ Czy znalazła by sie osoba ktora by poleciła jakies dobre sterowniki no i ewentualnie skad mogłbym je sciagnąc :> pozdrawiam

wrzuc pakiet nimo powinno byc ok :)

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
avelyn
Kibic
Na forum od 8084 dni

Odp: temat ogórkowy - 07/02/2006 22:56
zydow masonow i wszystkich co sa przeciwko nam takze!

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
SamAxe
Kibic
Na forum od 7431 dni

Odp: temat ogórkowy - 07/02/2006 22:56
Mam takie zadanie z fizyki i za chuja nie moge go rozwiazac:

do wykonania spirali grzewczej uzyto drutu o dlugosci 2 metrow okazalo sie ze natezenie drutuprzeplywajacego przez grzejnik wynosi 1,6A. ile wynosiloby natezenie pradu gdyby uzyto takiego samego drutu o dlugosci 8 metrow?

Pomożcie ! ;)

IS
Kibic
Na forum od 6973 dni

Odp: temat ogórkowy - 07/02/2006 23:02

bumelant napisał:  
Tak, Twoje klapki na oczach tak bardzo mnie zbulwersowaly, ze postanowilem odpowiedziec...
Masz problem z odpowiedzia? Co Cie to obchodzi kim jestem? Dla Ciebie moge byc nawet Swietym Mikolajem, moja tozsamosc jest niewazna, wazne sa konkretne odpowiedzi. A tych widze unikasz...
Wiesz, Twoja strona i to forum raczej nie interesuje mnie... wole jednak poczytac forum v-ki, bardziej ogarnieci ludzie pisuja, czesc z nich kojarze... tutaj wieje gimnazjum, ale mniejsza o to... Taki widac obrales profil strony, nic mi do tego.

Rozumiem, ze masz sie za Boga?? W takim razie chyba nie pogadamy, bo jestem przypadkowiec.
Twoja strona, masz prawo sprawdzac kto zaklada konta i w jakim celu... Mozesz to zablokowac,

Skończ już prosze, bo stwierdzeniami typu "wieje gimnazjum" obrażasz ludzi z tego forum, a jak ci nie zależy na obecności to po cholere piszesz takie betony że ktoś prowadzi tak a nie inaczej te forum. Osobiście żadnych zarzutow nie mam do prowadzących a ilość zalogowanych tutaj osób najlepiej świadczy o atrakcyjności całego serwisu.

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8567 dni

Odp: temat ogórkowy - 07/02/2006 23:07

narodowiec napisał:  

bumelant napisał:  

Skończ już prosze, bo stwierdzeniami typu "wieje gimnazjum" obrażasz ludzi z tego forum, a jak ci nie zależy na obecności to po cholere piszesz takie betony że ktoś prowadzi tak a nie inaczej te forum. Osobiście żadnych zarzutow nie mam do prowadzących a ilość zalogowanych tutaj osób najlepiej świadczy o atrakcyjności całego serwisu.

wszystko powiedziane... krotko i na temat

piwo

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 74  - 75  - 76  - 77  - 78  - 79  - 80  - 81  - 82  - 83  - 84  - 85  - 86  - 87  - 88  - 89  - 90  - 91  - 92  - 93  - 94  - 95  - 96  - 97  - 98  - 99  - 100  - 101  - 102  - 103  - 104  - 105  - 106  - 107  - 108  - 109  - 110  - 111  - 112  - 113  - 114  - 115  - 116  - 117  - 118  - 119  - 120  - 121  - 122  - 123  - 124  - 125  - 126  - 127  - 128  - 129  - 130  - 131  - 132  - 133  - 134  - 135  - 136  - 137  - 138  - 139  - 140  - 141  - 142  - 143  - 144  - 145  - 146  - 147  - 148  - 149  - 150  - 151  - 152  - 153  - 154  - 155  - 156  - 157  - 158  - 159  - 160  - 161  - 162  - 163  - 164  - 165  - 166  - 167  - 168  - 169  - 170  - 171  - 172  - 173  - 174  - 175  - 176  - 177  - 178  - 179  - 180  - 181  - 182  - 183  - 184  - 185  - 186  - 187  - 188  - 189  - 190  - 191  - 192  - 193  - 194  - 195  - 196  - 197  - 198  - 199  - 200  - 201  - 202  - 203  - 204  - 205  - 206  - 207  - 208  - 209  - 210  - 211  - 212  - 213  - 214  - 215  - 216  - 217  - 218  - 219  - 220  - 221  - 222  - 223  - 224  - 225  - 226  - 227  - 228  - 229  - 230  - 231  - 232  - 233  - 234  - 235  - 236  - 237  - 238  - 239  - 240  - 241  - 242  - 243  - 244  - 245  - 246  - 247  - 248  - 249  - 250  - 251  - 252  - 253  - 254  - 255  - 256  - 257  - 258  - 259  - 260  - 261  - 262  - 263  - 264  - 265  - 266  - 267  - 268  - 269  - 270  - 271  - 272  - 273  - 274  - 275  - 276  - 277  - 278  - 279  - 280  - 281  - 282  - 283  - 284  - 285  - 286  - 287  - 288  - 289  - 290  - 291  - 292  - 293  - 294  - 295  - 296  - 297  - 298  - 299  - 300  - 301  - 302  - 303  - 304  - 305  - 306  - 307  - 308  - 309  - 310  - 311  - 312  - 313  - 314  - 315  - 316  - 317  - 318  - 319  - 320  - 321  - 322  - 323  - 324  - 325  - 326  - 327  - 328  - 329  - 330  - 331  - 332  - 333  - 334  - 335  - 336  - 337  - 338  - 339  - 340  - 341  - 342  - 343  - 344  - 345  - 346  - 347  - 348  - 349  - 350  - 351  - 352  - 353  - 354  - 355  - 356  - 357  - 358  - 359  - 360  - 361  - 362  - 363  - 364  - 365  - 366  - 367  - 368  - 369  - 370  - 371  - 372  - 373  - 374  - 375  - 376  - 377  - 378  - 379  - 380  - 381  - 382  - 383  - 384  - 385  - 386  - 387  - 388  - 389  - 390  - 391  - 392  - 393  - 394  - 395  - 396  - 397  - 398  - 399  - 400  - 401  - 402  - 403  - 404  - 405  - 406  - 407  - 408  - 409  - 410  - 411  - 412  - 413  - 414  - 415  - 416  - 417  - 418  - 419  - 420  - 421  - 422  - 423  - 424  - 425  - 426  - 427  - 428  - 429  - 430  - 431  - 432  - 433  - 434  - 435  - 436  - 437  - 438  - 439  - 440  - 441  - 442  - 443  - 444  - 445  - 446  - 447  - 448  - 449  - 450  - 451  - 452  - 453  - 454  - 455  - 456  - 457  - 458  - 459  - 460  - 461  - 462  - 463  - 464  - 465  - 466  - 467  - 468  - 469  - 470  - 471  - 472  - 473  - 474  - 475  - 476  - 477  - 478  - 479  - 480  - 481  - 482  - 483  - 484  - 485  - 486  - 487  - 488  - 489  - 490  - 491  - 492  - 493  - 494  - 495  - 496  - 497  - 498  - 499  - 500  - 501  - 502  - 503  - 504  - 505  - 506  - 507  - 508  - 509  - 510  - 511  - 512  - 513  - 514  - 515  - 516  - 517  - 518  - 519  - 520  - 521  - 522  - 523  - 524  - 525  - 526  - 527  - 528  - 529  - 530  - 531  - 532  - 533  - 534  - 535  - 536  - 537  - 538  - 539  - 540  - 541  - 542  - 543  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.32 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005