http://www.sejm.gov.pl/real.htm
Tu masz obrady sejmu live (glos i dzwięk) możesz je zgrać za pomocą odpowiednich programów polecam programy ze stron ... www.dobreprogramy.com i www.megapliki.pl
Pozdro
Proste, układ zmienia sie za każdym razem i pewne figury odpowiadaja pewnym liczbom tak, abys na nie trafił Wez sprobuj wybrac ta sama liczbe 2x z rzedu
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: temat ogórkowy - 02/02/2006 21:09
dokladnie!! rozkminiles <brawo> po prosu jest tylko kilka liczb i cyfr, ktore mozna uzyskac i przy nich pojawiaja sie te same znaczki. jeszcze raz <brawo>
Odp: temat ogórkowy - 02/02/2006 21:43
DZISIAJ o 21.55 na TV4 jest ``Komenda`` pokazywali zwiastun jak jakiegos agresywnego kibica zlapali i podobno ma byc o tym ale niewiem czy akurat dzis...
Mam wypracowanie napisac temat dosyc trudny ... Oto jego fragment '' CZYM DLA WAS JEST MIŁOŚĆ DO OJCZYZNY ? no wlasnie jakby mogl ktos z was po jednym przykladzie napisac czym dla as jest milosc do Ojczyzny ? licze na wasze propozycje ?
Mam do napisania wypracowanie , temat jest dosyc trudny i dlugo :/ a o to jego fr.''Czym dla MNIE jest miłośc do Ojczyzny ?
No wlasnie czym dla was jest miłość do Ojczyzny ? Jakbyscie mogli to bym był bardzo wdzięczny jakby kazdy z obecnych mógł dodać coś od siebie tak po jednym przykladzie .. Czym dla WAS jest miłość do Ojczyzny ?
Odp: temat ogórkowy - 02/02/2006 22:32
jaki typek, temat jest czym dla Ciebie jest milosc do ojczyzny, a nie ludzi z tego forum... Temat rzeka, wiec napisz czym dla Ciebie ona jest proste
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
heh dzisiaj nic nie gralem z US SPORTS,za duzo niespodzianek bylo w ligach europejskich szczegolnie w Finlandii i jeszcze ten Stjernen znowu nie wszedl,2 raz wiecej strzalow prawie oddali niz Trondheim i 3:3 za duzo kar oni maja gdyby nie to walili by tak samo jak Storhamar,dlatego przerwie robie bo mnie szlag trafia powoli,przerwe robie do .....jutro do 17.00 hokej Czeski pozdro
Odp: temat ogórkowy - 02/02/2006 23:36
Wrzucilem w googlach 2 temat masz http://www.teologia.pl/m_k/prz-05.htm jak chcesz wiecej polecam dalsze tematy.Pozdro
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.