Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 06/02/2008 19:10
Nie wiem czy dobrze rozumuje, ale wydaje mi się, że strażnik domyślił się, że Sucre coś planuje i go chciał przetrzymać, żeby nic nie nabroił - mogę się mylić, ale wtedy to tak jak piszecie nie miało sensu.
A bezkarne wejście Gretchen do więzienia to już kpina z oglądających.
nie bede mowil: "a nie mowilem??" s2 najlepszy w sumie ale pozostale tez trzymaja bardzo wysoki poziom, z s7 to jest tak ze ci glupi scenarzysci strajkuja chyba nadal i sie wszystko pierdzieli i nie wiadomo kiedy ujrzy swiatlo dzienne
heh no racja,ale naciagane to jest bardzo choc liczylem na troche lepsza koncowke a tu w sumie poszli na latwizne,mial sie przyznac i sie przyznal a niby tak bardzo uwazal caly czas i sam powiedzial ze czuje ze chca go wrobic no ale mniejsza z tym,ciekawe czy 3 sezon bedzie kontynuacja tego nowego dnia bo 2 sezon skonczyl sie tak jakby odrazu miala byc ``3`` poczekamy...obejrzymy, jak dobrze ze jest (xvid asd)
to już zbliża się ostatni odcinek PB? Ja dałem sobie spokój po jednym z pierwszych odcinków. Jak już na necie pojawi się cały sezon do ściągnięcia to byłbym wdzięczny za info
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 14/02/2008 15:24
ale nudny i strasznie przewidywalny robi sie ten PB no i zdecydowanie za duzo bledow,niech juz lepiej powstrzymaja sie z emisja 4 sezonu...Lost podobnie ciezko znalezc juz jakis dobry serial no chyba ze kolejne sezony ``24`` narazie w plowie 3 jestem i tez zdarzylo sie pare niedociagniec szczegolnie jesli chodzi o Kim(swoja droga ladnie wyrosla)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.