Mam pytanko do informatykow.Czym moge odpalic pliki filmowe z koncowka wmv.Z gory dzieki...
www.filext.com
z moich doswiadczen najlepiej z wmv radzi sobie... WinAMP
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
ma ktos pojecie jak po portugalsku jest "wypierdalac"?
Nie wiem jak jest po portugalsku ale po wlosku jest "Wafankulo" (napisalem tak jak sie wymawia bo juz nie pamietam jak to sie pisalo)...ale chyba tak: Vafancoolo
Ostatnio edytowany przez: borsuk, 31 stycznia 2006, 15:34 [1 raz(y)]
Nie wiem jak jest po portugalsku ale po wlosku jest "Wafankulo" (napisalem tak jak sie wymawia bo juz nie pamietam jak to sie pisalo)...ale chyba tak: Vafancoolo
No racja , i chyba mi sie wydaje , że tak też krzyczeli kibice milanu albo Barcy do jakiejs Portugalskiej , albo niekoniecznie portugalskiej drużyny - ,,fafankulo'' , ale jak sie to pisze to nie mam pojęcia.
No racja , i chyba mi sie wydaje , że tak też krzyczeli kibice milanu albo Barcy do jakiejs Portugalskiej , albo niekoniecznie portugalskiej drużyny - ,,fafankulo'' , ale jak sie to pisze to nie mam pojęcia.
wychodzilo by zatem ze tak samo jest zarowno w hiszpanskim, wloskim i portugalskim... hmmm. uniwersalne
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
spalony??!! - 31/01/2006 22:41
podobno kobiety nie lubią piłk nożnej bo nie rozumieją co to jest spalony... Czy ktoś może mi wyjaśnić o co w tym chodzi
Odp: spalony??!! - 31/01/2006 22:52
jeśłi chodzi o to drugie to jestem w stanie sobie wyjaśnić, natomiast chciałabym wiedzieć co to ten spalony jest...
Odp: spalony??!! - 31/01/2006 22:59
Gdy w momencie podania zawodnik znajduje sie za ostatnim obroncą druzyny przciwnej
p.s. jestes kobieta czy poprostu nie interesujesz sie piła ;] ?? Pozdro
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.