.. wiesz co to na bilanach sa centyle? na stronce ktorą podalem na dole jest licznik i objasnienie..
sprawdzisz tam czy masz za dużo masy, za mało, czy może wsam raz..
Odp: temat ogórkowy - 27/01/2006 15:59
dla mnie lepsze jest to: freddy kruger jak idzie spac zawsze sprawdza czy w szafie nie ma chucka norrisa lub Dlaczego oko pana Antoniego Ptaka ucieka w bok ? Boi sie Chucka Norrisa ;]
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Odp: temat ogórkowy - 27/01/2006 16:22
Zna ktoś stronke internetowa gdzie podam swój wzrost i wage a oni mi tam podadz czy mam niedowage czy nadwage itp ... ?
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
- potrzebuje jakiś rysunek (schemat, projekt) jęzora lodowca (błe..), przeszukałem wszędzie ale same zjdjęcia
- wie ktoś skąd ściągnąć PEŁNĄ WERSJE Partition Magic, wszędzie same dema...
- kupiłem dzisiaj siecówe, która jest liczona od poniedziałku (30.01) skoro jest na miesiąc (czyli 30 dni) to jest tam do 2 marca czy tylko na cały luty ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Poprzednie posty z tej strony zostaly usuniete. Nie mam pojecia dlaczego sie to blokowalo.
A moze 800 to magiczna liczba i powoli czas zalozyc czesc 2?
juz byla proba, ale ja zavetowalem
ale chyba najwyzszy czas. nie ma co meczyc serwera.
- kupiłem dzisiaj siecówe, która jest liczona od poniedziałku (30.01) skoro jest na miesiąc (czyli 30 dni) to jest tam do 2 marca czy tylko na cały luty ?
jesli masz dziurke np na dniu- 2 stycznia to mozesz jezdzic do 1 dnia wczesniej niz jest dziurka czyli na moim przykladzie do 1 lutego
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
jesli masz dziurke np na dniu- 2 stycznia to mozesz jezdzic do 1 dnia wczesniej niz jest dziurka czyli na moim przykladzie do 1 lutego
Ale mi chodzi o siciówke na luty...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 28/01/2006 19:45
Możesz jeździć do 29 lutego, którego notabene w tym roku nie ma więc jasne jest, że w takim razie jeździsz do 28 lutego
pozdro
Odp: temat ogórkowy - 28/01/2006 21:44
Ogladal ktos wczoraj Jackasow,byl fajny odcinek troche o Polsce, o granicy w Kołbaskowie,o naszych chipsach, i o naszych prostytutkach
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.