dokladnie nie wiem, ale w simplusie jest tak, ze stan konta uaktualnia sie po wylaczeniu i wlaczeniu telefony. Wiec jesli ona rozmawiala nie uaktualniajac konta to chyba mogla miec 4 PLNy na miusie i po doladowaniu dyszki jej to odjelo...ale pewny nie jestem
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: temat ogórkowy - 26/01/2006 21:41
A co jeszcze ciekawe iz majac niecale 3plny na koncie blokuje wychodzace co np. w heyah jest nie do pomyslenia..tak wogole jakies niejasne zasady sa w tym simplusie a conajmniej dziwne,no coz "klamka zapadla" wracam do heyah..
Odp: temat ogórkowy - 26/01/2006 22:01
Znacie może jakiś ciekawy przepis na deser :> ? Pomijając już banany w cieście, miodzie etc. Liczę na waszą wyobraźnie ponieważ swoje pomysły już wyczerpałam Aha i niech to bedą deserki z owocami Hihi..
Odp: temat ogórkowy - 26/01/2006 22:25
Heh..mam takie nietypowe pytanie...czy 175,5 cm i 64 kg przy wieku praiwe 17 lat to normalne męskie "wymiary" ? bo tak rozkminiam...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Znacie może jakiś ciekawy przepis na deser :> ? Pomijając już banany w cieście, miodzie etc. Liczę na waszą wyobraźnie ponieważ swoje pomysły już wyczerpałam Aha i niech to bedą deserki z owocami Hihi..
a próbowalaś może coś ala 'galaretkowe ciasto'?tak w skrócie, bierzesz forme od np. babki wlewasz tam galarete i dorzucasz owoce, do lodówy, wyjmujesz i nakładasz kolejną warstę galerety (najlepiej inny smak) dotego oczywiscie jakies owoce (też dobrze by były inne niż w wyższej warstwie) i tak zrób z 3 warstwy przynajmniej jest wyjebiste właśnie je wsuwam, tylko dlatego Ci odpisałem na twego posta
ps. troszke chaotyczny ten przepis ale co tam chyba załapiesz
mozesz zrobic nalesniki z masa orzechowa, do tego lody i calosc polana polewa czekoladowa do tego mozna dodac pokrojone brzoskwinie.
ogolnie wypasik
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Ja mam Simplusa i nie narzekam ale nie wiem może inne sieci są lepsze
..nie rozumiem albo jakos dziwnie nalicza esy albo doladowujac konto z kuponu nie przedluza o m-c, np. moja kobietka doladowala dzisiaj konto suma 10 plnow i byla mocno zdziwiona gdyz na rozmowy bylo tylko 6 plnow,hm ciekawe..
W simplusie dzieja sie dziwne rzeczy.Moj koles rozmawial z kims minute i skasowalo go zaledwie 76 PLN.a jak zadzwonil i ich zjebal to zapytali czy chce wniesc reklamacje.ahah.i jeszcze dodali ze bedzie czekal 30 dni na rozpatrzenie.A przed wczoraj doladowal konto karta za 10 zl i zadzwonil do kogos na gora 3 min i dostal esa ze konto zostalo zablokowane,prosimy doladowac konto LOL
Odp: temat ogórkowy - 26/01/2006 23:59
Simplus ma konkretna awarie. Mozna podobno sciagac gry,dzwonki z wapstera, te z gazet (wysylanie sms za 9zl) nic to kompletnie nie kosztuje. Przynjamniej koles kupil wczoraj specjalnie startera i 1 doladowanie i jego telefon wzbogacil sie w gry,tapety,dzwonki, programy za ponad 300zl;]
Simplus ma konkretna awarie. Mozna podobno sciagac gry,dzwonki z wapstera, te z gazet (wysylanie sms za 9zl) nic to kompletnie nie kosztuje. Przynjamniej koles kupil wczoraj specjalnie startera i 1 doladowanie i jego telefon wzbogacil sie w gry,tapety,dzwonki, programy za ponad 300zl;]
Odp: temat ogórkowy - 27/01/2006 00:22
Również moj koleś jest w sieci Plusa i za 8 sek. rozmowy zjadlo go 28 zl mi narazie dziala ok, z tego co sie dowiadywal to baza im padla i wszystko ma wrócić do normy
Odp: temat ogórkowy - 27/01/2006 12:38
Ogrania ktoś czy jest jakiś program, którym w łatwy sposób można zrobić prostą aplikację java tak zeby pasowala to tel. kom? czy to koniecznie trzeba znac jezyk java i miec jakis program?? bo ja chwilowo nie ogarniam tego...
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.