Odp: temat ogórkowy - 25/01/2006 22:58
http://forum.wodz.dmkproject.net/viewtopic.php?p=39027&highlight=
Tu jest troche jeszcze kawaluch co tam nie ma...
Jakos sobie nie moge wybrazic tego dachu nad IV trybuna ale .... zobaczymy
Stadion Leszka, na prawde coraz lepiej wyglada... a przypomnijmy, ze niedawno wygladal tak jak Nasz, czyli ... w ksztalcie podkowy.
Ps. Oczywiscie z Poznaniu podgrzewana murawe skonczyli przed Świętami ale co tam...
PS2. a tutaj stadion Korony...
Ciekawe jak bedzie wylgadal ten stadion z krzeselkami i kibicami..
Odp: temat ogórkowy - 26/01/2006 12:24
Mam pytanie do mieszkańców prawobrzeża. Orientuje się ktoś ile kosztuje godzina basenu w LO 16 i w jakich cenach są karnety i jakie to są karnety
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Odp: temat ogórkowy - 26/01/2006 17:59
Przed godz.15 przejezdzalem kolo szaszlykarni Merkury; troche psow,straz p. poza tym teren zabezpieczyli tasmami i zablokowali ulice, ktos wie moze co tam sie wydarzylo?
czyzby bombka...
Pol-Ukr 19-13 do przerwy; nie jest zle..
Ostatnio edytowany przez: 1973, 26 stycznia 2006, 18:10 [1 raz(y)]
Przed godz.15 przejezdzalem kolo szaszlykarni Merkury; troche psow,straz p. poza tym teren zabezpieczyli tasmami i zablokowali ulice, ktos wie moze co tam sie wydarzylo?
czyzby bombka...
czyzby bombka...
Ja mam Simplusa i nie narzekam ale nie wiem może inne sieci są lepsze
..nie rozumiem albo jakos dziwnie nalicza esy albo doladowujac konto z kuponu nie przedluza o m-c, np. moja kobietka doladowala dzisiaj konto suma 10 plnow i byla mocno zdziwiona gdyz na rozmowy bylo tylko 6 plnow,hm ciekawe..
Ja mam Simplusa i nie narzekam ale nie wiem może inne sieci są lepsze
..nie rozumiem albo jakos dziwnie nalicza esy albo doladowujac konto z kuponu nie przedluza o m-c, np. moja kobietka doladowala dzisiaj konto suma 10 plnow i byla mocno zdziwiona gdyz na rozmowy bylo tylko 6 plnow,hm ciekawe..
Poprzednim razem popsortu jej nie sciagnlei kasy ja tez tka mialem kupilem karte za 10 zl napislaem z 1000 smsow i dopiero przy nastepnym doladowaniu mi sciagneli za tesmsy dziwne ale wole to niz Orange
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.