"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: temat ogórkowy - 25/01/2006 13:40
Ale skad ta nagonka na Chucka? Tylko z tych stron? Te strony chyba z jakiegos powodu powstaly?? Ja juz nie ogarniam
Odp: temat ogórkowy - 25/01/2006 16:12
W sparingowym spotkaniu rozegranym w Gdyni Arka uległa Drwęcy 1-2 (0-2). Honorową bramkę dla pierwszoligowca strzelił Tomasz Parzy.
Odp: temat ogórkowy - 25/01/2006 16:30
W Stanach tez byla moda na smianie sie z Chucka jaki czas temu, ale ze do nas to doszlo to jednak dziwna sprawa. Oto fragment Conan O'Brien Show od ktorego nastapil tam boom na Chucku (stare, juz dawno temu to widzialem, ale teraz nabiera nowej wartosci):
No a do tego polecam Dodgeballa ktory co prawda niewiele ma z Chuckiem wspolnego, ale jest dobrym przykladem tego jak popularny byl wtedy Chuck skoro nawet w pierwszym lepszym filmie sie z niego nabijali ("fuckin Chuck Norris" ).
Odp: temat ogórkowy - 25/01/2006 16:44
Był Rasiak -znudził się. To pora na Chucka. Wchodze sobie na forum bo 2 kolesi mi zaczyna jebać o tym Norsie, patrze a tutaj Noris
Odp: temat ogórkowy - 25/01/2006 16:50
Mam problem..mam telefon nokia 3220 i kupilem sobie kabel USB..jest problem z podlaczeniem, a sciognelem juz program Nokia Pc Suite,ale i tak nie dziala. Co zrobic?:>
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763432091 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.