Odp: Dziewczyna.. - 24/01/2006 22:25
duzo dobrych rad napewno cos zadziala a jak nie to jebnij ja w snieg czekaj az zamarznie i ciagnij na chate potem chyba dasz se rade ...........pozdro
Odp: Dziewczyna.. - 24/01/2006 22:26
Oj....temat musi zostac.Zdecydowanie.
..A co do Pan to przede wszystkim liczy osobowosc , lub wersja Johnnego Brawo - fryz
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Odp: Dziewczyna.. - 24/01/2006 22:48
No ja już wiem co będzie tematem 2006 roku, no chyba że założysz jeszcze kilka tak wspaniałych tematów. Pozdrów dziewczynę odemnie i dzielnicy Pogodno
Odp: Dziewczyna.. - 24/01/2006 23:10
Ciekawy temat.
Myśle ze każdy gimnazjalista ze złamanym sercem znajdzie tu rady ktore bedą mu pomocne w zyciu miłosnym.
PS.nie wiedzielem ze na forum tylu romantyków
Odp: Dziewczyna.. - 24/01/2006 23:13
A może Brawo prowadzi casting na nową ''Grażynkę''.Ten z nas który najlepiej odpowie dostanie propozycje pracy...starać się panowie.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: Dziewczyna.. - 24/01/2006 23:15
o kurwa ziomus przesadziłeś (do Nike) powiedz tak ,,krtótka piłka z mojej strony robisz pałe czy nie??" i chuj powinno zadzialac,albo wez rade od WFH dobrze ze internet jest ogolnodostepny mozna przynajmniej poramować z dzieci chociaz jestem za przniesieniem tematu do HP
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.