O krwawej rozprawie na stadionie piłkarskim w Salwadorze poinformowały rosyjskie media. Na boisku w miejscowości Sacatelecoluca nieznani sprawcy zabili siedmiu piłkarzy, a jednego ciężko zranili.
Według Sport-Expressu zabici należeli - jak przypuszcza miejscowa policja - do gangu i zostali zabici przez członków konkurencyjnej grupy.
Do policyjnego śledztwa i poszukiwania przestępców włączyło się także wojsko
...o kurwa
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
19. Chuck Norris kiedyś zjadł trzy ośmiokilowe steki w godzinę. Pierwsze 45 minut spędził uprawiając sex z kelnerką.
20. Chuck Norris jest jedyną osoba, która pokonała ściankę w tenisa.
21. Chuck Norris nie ubija masła. Kopie krowy z półobrotu a masło samo wychodzi.
22. Gdy Chuck Norris wysyła PIT�y , wysyła puste formularze i swoje zdjęcie. Chuck Norris nigdy nie musiał płacić podatków.
23. Najkrótsza droga do serca mężczyzny jest przez pięść Chucka Norrisa.
24. Znak miejsca dla inwalidów nie oznacza miejsca, gdzie mogš zaparkować inwalidzi. Oznacza miejsca, które należą do Chucka Norrisa i jeśli na nich staniesz zostaniesz inwalidą.
25. Chuck Norris stanie się stanem w 2009.
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
O krwawej rozprawie na stadionie piłkarskim w Salwadorze poinformowały rosyjskie media. Na boisku w miejscowości Sacatelecoluca nieznani sprawcy zabili siedmiu piłkarzy, a jednego ciężko zranili.
Według Sport-Expressu zabici należeli - jak przypuszcza miejscowa policja - do gangu i zostali zabici przez członków konkurencyjnej grupy.
Do policyjnego śledztwa i poszukiwania przestępców włączyło się także wojsko
...o kurwa
Pamietam, jak podczas MŚ w 94, kolumbijscy kibice zabili reprezentanta ich kraju - Escobara - za to, ze wbil sobie samoboja..Ale to juz przesada, tam mieszkaja jakies fanatyczne pojebusy...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Dziewczyna.. - 24/01/2006 20:20
siemanko mam problem z dziewczyną.. Podoba mi sie bardzo chciałbym byc z nia ale ona niechce bo mowi ze niejestem w jej typie choc powiedziała mi ze bardzo mnie lubi mysli o mnie i ze jestem fajny i niebrzydki .. to co ja mam takiego zrobic aby byla ze mna. Bardzo zalezy mi na niej. prosze o pomoc .. Pozdro For All
Odp: temat ogórkowy - 24/01/2006 20:21
Jak poinformował jeden z katalońskich dzienników sportowych, latem drużynę Barcelony - na 90 procent - zasili Francuz Thierry Henry, obecnie występujący w Arsenalu Londyn.
28-letni piłkarz ma jednak na razie ważny kontrakt z "Kanonierami" do 2007 roku, a pierwsze rozmowy na temat jego przedłużenia rozpoczęły się w połowie stycznia.
Nie przeszkadza to jednak hiszpańskim dziennikarzom w spekulacjach na temat francuskiego napastnika.
Był by dobry atak.Eto Henry
siemanko mam problem z dziewczyną.. Podoba mi sie bardzo chciałbym byc z nia ale ona niechce bo mowi ze niejestem w jej typie choc powiedziała mi ze bardzo mnie lubi mysli o mnie i ze jestem fajny i niebrzydki .. to co ja mam takiego zrobic aby byla ze mna. Bardzo zalezy mi na niej. prosze o pomoc .. Pozdro For All
powiedz zeby ci wylizala dupsko,napewno pomoże
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
Odp: Dziewczyna.. - 24/01/2006 21:08
Nike juz nie ma wątpliwości co oznacza ta liczba obok twojeku nick-u W F H juz ci dal dobra rade,jak sie postarasz to moze nawet rodzynki ci wygrzebie
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Po co ci dziewczyna? I co będziesz z nią robił; jak Ci jeszcze jajka nie obrosły!
Po co ci dziewczyna? I co będziesz z nią robił; jak Ci jeszcze jajka nie obrosły!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.