Odp: temat ogórkowy - 21/01/2006 15:02
Taka ciekawostka. Mam dostęp do niektórej prasy za darmo więc tak sobie dzisiaj przeglądam Fakt (jakbym nie miał to bym tego nie kupował żeby nie było ). Napisali, że Żurawski, Gorawski, Kłos i Burkhardt mają dziewczyny ze Szczecina. I czasem tu wpadją... Widocznie Fakt chce się podlizać po swoim nietrafionym artykule...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 21/01/2006 22:11
musze, na zaliczenie przedmiotu Ewolucja człowieka i społeczeństw przeczytac,jedna z tych ksiażek, gdyby ktos z was mial jakas to prosze dać znac, nie chce mi sie smigac do biblioteki i szukac tego...
Odp: temat ogórkowy - 23/01/2006 14:41
Mam problem z PES 5. Po wgraniu tylko za pierwszym razem mi chodziło. Po następnych uruchomieniach pokazjują mi się te napisy (rekalmy Konami itd.) i jak ma przejść do głównego menu to się pokazuje czarny ekran. W menedżerze urządzeń pokazuje "brak odpowiedzi". Reinstalowałem wiele razy ale nic daje... Wie ktoś o co chodzi i jak to zrobić ? Z góry dzięki.
Mam problem z PES 5. Po wgraniu tylko za pierwszym razem mi chodziło. Po następnych uruchomieniach pokazjują mi się te napisy (rekalmy Konami itd.) i jak ma przejść do głównego menu to się pokazuje czarny ekran. W menedżerze urządzeń pokazuje "brak odpowiedzi". Reinstalowałem wiele razy ale nic daje... Wie ktoś o co chodzi i jak to zrobić ? Z góry dzięki.
A płytka oryginalna? Podobny problem miałem z piracką kopią FM5 (grę zainstalowałem z pożyczonego oryginału, ale odpalałem już z własnej kopii) - sprawę załatwił no-cd crack...
Odp: temat ogórkowy - 23/01/2006 16:26
W info o "Ronim", gdzie jest lista piłkarzy znajdujących sie w Brazylii brakuje mi ... Kamila Grosickiego.. Pozdro
A płytka oryginalna? Podobny problem miałem z piracką kopią FM5 (grę zainstalowałem z pożyczonego oryginału, ale odpalałem już z własnej kopii) - sprawę załatwił no-cd crack...
Ja płytki nawet nie posiadam Ale mówie, że raz chodziło...
Odp: temat ogórkowy - 23/01/2006 17:17
Tak jak powiedziałem - identyczną sytuację miałem z FM5. Raz ruszyło, potem już nie. Widać producenci gier obmyślili sobie takie zabezpieczenie, bo spotkałem się z tym nie pierwszy raz. Ściągnij cracka i po krzyku...
czy komus sie zjebalo gg ze pisal cos a ta osoba tego nie widziala ? podobno sporo ludzi tak mialo .........pozdro
Mialem to samo...
I najlepszy kumpel mnie zablokowal i teraz nie chce gadac
Mozna cos na to poradzic zeby gg dzialalo normalnie w 2 strony ?? (ten sam problem mam)
Mam podobną sytuację...jak piszę do kogoś to nic nie dochodzi a jak ta osobo do mnie pisze to dochodza wiadomości... na Skype dzwoniłem do koleżanki też nic nie działało...mógłby mi ktoś pomóc
Niemiecki tygodnik "Der Spiegel" ostrzega przed agresywnymi pseudokibicami z Polski planującymi przyjazd do Niemiec na czerwcowe mistrzostwa świata w piłce nożnej. Materiał "Nieznany wróg" ukazał się w poniedziałek w internetowym wydaniu pisma.
"Chuligani (z Polski) chcą wykorzystać mistrzostwa świata w Niemczech, by pokazać, że są tak samo niebezpieczni jak ich angielscy, holenderscy czy niemieccy koledzy. Musimy przygotować się na najgorsze" - twierdzi Jacek Purski z warszawskiego klubu kibica "Nigdy więcej", którego wypowiedź przytacza "Der Spiegel".
REKLAMA Czytaj dalej
Autor materiału przedstawia polskich kibiców jako osoby o poglądach rasistowskich. Opisuje m.in. 21-letniego Marka, bezrobotnego kibica warszawskiej Legii. Marek uważa, że naziści "przynajmniej uwolnili jego kraj od leniwych Żydów", a poza tym walczyli z "czerwoną hołotą" - czytamy.
Zdaniem Purskiego polscy chuligani to "mafiosi trzeciej klasy" - drobni złodzieje, handlarze narkotyków i kradzionych samochodów. "Der Spiegel" opisuje bójki z policją na stadionach w warszawie i Rzeszowie. Nadmienia, że na stadionie Resovii w Rzeszowie zapowiedziano powtórkę "nocy kryształowej" (antyżydowski pogrom zorganizowany przez nazistów w 1938 r. -PAP).
Niemiecki tygodnik przypomina, że na finały mistrzostw świata do Niemiec może wybrać się 300 000 Polaków. Autor dodaje, że Polacy muszą przyjechać, żeby zobaczyć mecze swojej drużyny, ponieważ Polska jako jedyny uczestnik finałów jeszcze nie wykupiła praw do telewizyjnej transmisji mistrzostw.
Eksperci przewidują, że Polacy zajmą drugie miejsce w grupie za Niemcami. Jeżeli tak się stanie, zagrają w jednej ósmej finału prawdopodobnie przeciwko Anglii. Dla chuliganów jest to wymarzony układ - najpierw Niemcy, potem Anglia - ocenia tygodnik.
"Der Spiegel" zwraca uwagę na fakt, że w Polsce nie ma centralnej kartoteki ukaranych chuliganów. Dlatego władze nie mogą uniemożliwić osobom niepożądanym wjazdu do Niemiec. Niemiecka policja dysponuje jedynie informacjami o polskich kibicach, którzy weszli w kolizję z prawem na terenie Niemiec. W tym kontekście redakcja przypomina o 53 osobach z Poznania, które przyjechały autobusem, żeby bić się z niemieckimi kibicami. Niemiecka policja rozdzieliła walczących i odesłała Polaków do kraju.
W marcu w Berlinie ma odbyć się konferencja poświęcona bezpieczeństwu na Mundialu. Udział w tym spotkaniu zapowiedziały kraje sąsiadujące z Niemcami oraz uczestnicy mistrzostw. 1 marca Polska zagra z USA w Kaiserslautern. To może być sprawdzian dla niemieckiej policji - napisano w tygodniku "der Spiegel".
Hmmm... W takim razie trochę zgłupiałem. Pozamykaj wszystkie niesystemowe procesy (jakieś skanery antywirusowe, komunikatory itd.), odciążenie pamięci powinno pomóc.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763432092 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.