Odwroceni Calkiem fajny, moze nie do konca bo bylo kilka smiesznych sytuacji ale jak na polski film o mafii calkiem przyzwoity, Bardzo dobra rola Wieckiewicza jako Blachy, niektore teksty rozwalały Juz zaczeli krecic 2 sezon ciekawe jak to wszystko sie potoczy dalej...
Pitbull 2 sezony tu juz chyba nie trzeba reklamowac bo pewnie kazdy to ogladal Genialnie zagral Andrzej Grabowski[Gebels] jak i Marcin Dorocinski[Despero] kazdy odcinek to mocny kryminal i czasami bardzo brutalnymi morderstwami ktore nie zawsze uda sie rozwiazac,no i pieknie pokazana nasza Polska policja(lapowki,chlanie,pobicia,kontakty z mafia itp.) juz robia 3 sezon...
Oficer i oficerowie 1 sezon super,drugi juz troche mniej mi sie podobal ze wzgledu na brak albo ograniczenie kilku postaci z pierwszego sezonu i super-ekstra,odwazno-bohaterska ``policjantka`` jakos stala sie dla mnie malo wiarygodna i zarazem smieszna ,1 sezon zajebiscie sie ogladalo,jeden z niewielu ktore tak wciagaja ze az ciezko nie wlaczyc odrazu kolejnego odcinka... no i z dobra obsada: Szyc,Chyra,
Malaszynski,Wieckiewicz w 2 sezonie pojawia sie Cezary Pazura(Sznajder) ktory....lubi sobie wypic no i tez fajnie zagral,ostatnio za duzo bylo tych glupawych komedyjek tym razem calkiem niezle.... kreca 3 sezon podobno gdzies we Francji.
Ekipa Jeden z moich faworytow na rowni z 1 sezonem Oficera
``Bohaterami "Ekipy" są politycy, członkowie parlamentu oraz ich współpracownicy. Wśród nich jest Henryk Nowasz, były premier i legenda opozycji, który pewnego dnia zostaje oskarżony o współpracę z PRL-owską bezpieką. Do mediów dociera informacja o teczce Nowasza ze znajdującym się w niej dokumencie z podpisem Nowasza...``
Fajna rola Krzysztofa Stroinskiego(zreszta znany z Pitbulla- METYL) jak i Marcina Percucha(premier Turski). Bardzo przyjemnie mi sie ogladalo zreszta lubie takie klimaty z korupcja w tle a tym bardziej w naszej polityce,sporo postaci z filmu mozna skojarzyc z obecnie jak i w przeszlosci rzadzacymi ludzmi Polska..Korupcja..podsluchy..tasmy...teczki SB i inne... no i oczywiscie musial pojawic sie SZYC ktora gra bossa neonazistow i kilku innych znanych aktorow ktorzy graja jakies tam swoje male rolki i nareszcie moglem obejrzec Gajosa na ekranie ktore ostatnio troche brakowalo...Jedyny minus to Mackowiak troche za sztywno-sztucznie... rowniez kreca kolejny 2 sezon.
pomimo że to tylko domysły i ploty to jakoś dziwnie mi się wydaję iż ten czwarty sezon jest bardzo prawdopodobny
moim zdaniem to już byłoby lekkie przegięcie i wątpie ażeby oglądalność i popularność serialu została na tym samym wysokim poziomie...
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 06/02/2008 08:45
W morde poprostu rewelacja 2 sezon ``24``, o klase wyzej niz wszystkie Losty,PB czy chocby The Unit chyba bede musial zmienic sygnature ale po raz ostatni bo juz lepszego i tak kultowego niebedzie.. jestem na 15 odcinku( a podobno niedlugo ma wyjsc 7 SEZON) i nie dosc ze kazdy odcinek powala to jeszcze te kilka historii ktore sie dzieje w kazdym odcinku i sa z soba jakos powiazane poprostu rozwalaja na łopatki Niepokonany Jack Bauer NIEPOKONANY like a hero
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 06/02/2008 09:19
Ogarnął ktoś jaki beton dojebali w ostatnim odcinku PB? Parę odcinków temu Gretchen (?) (ta czarna babka) była przesłuchiwana i torturowana w pokoju strażników w Sonie, spierdoliła im potem, zabijając parę osób (w tym tego generałka), a teraz sobie przychodzi do Sony jakby nigdy nic sie nie stało i idzie na wizytę do Scofielda i Whistlera. Gada sobie z nimi parę minut, po czym spokojnie odchodzi.
Trochę mnie zdziwiło, że takie błędy chłopaki robią, no ale w końcu scenarzyści strajkują czy coś takiego
A tak w ogóle to odcinek nawet nawet, końcówka taka, że od razu by sie przydał 11 odcinek
no i jeszcze jedno,jak straznik wezwal Sucre na chwile do pokoju to byl dzien,pozniej pokazali jak z nim siedzi w pokoju i dopiero zaczyna rozmowe i juz byla noc...ciekawe co te kilka godzin tam robili..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.