Odp: temat ogórkowy - 20/01/2006 11:01
Pierwsza kwestia to PSZCZÓLEK odezwij sie do mnie na GG (nawet jak mnie niema) lub na meila bo mam kwestie
Druga to taka, że polnie poszukiwany jest grafik do zrobienia kilku projektow flag Kontakt przez GG lub meila
Odp: temat ogórkowy - 20/01/2006 12:39
[cytat=U-96]zamierzam kupic sobie jakis dobry odtwarzacz mp3 w nieduzej cenie powiedzmy do 150 zl. Jakie modele jakich firm polecacie, i oczywiscie w jakich sklepach ??[/cyt
Jedna z lepszych firm jest Creativ mysle ze 256MB by Ci wystarczylo.Cena ok 150-200pln.Jesli chcesz kupic dobry Mp3 to zdecydujsie na Creativa a nie na jakis bubel.Czasami lepiej dolozyc pare groszy nic potem zalowaz.pozdro
Powiem ci tak w sklepach niema już kompletnie nic, creativa widziałem tylko jeden jakiś tydzień temu 256 MB za 200 zł, możesz czekać albo na allegro coś kupić tam wybór jest spory całkiem
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Odp: temat ogórkowy - 20/01/2006 13:29
tak jak napisalem cena waha sie od 150 do 200 pln.Nie zapomni o ladowarce do bateri koszt ok 25pln inaczej na baterie stracisz majatek.
Odp: temat ogórkowy - 20/01/2006 14:59
Znacie jakieś dobre polskie strony z torrentami Jak tak to podajcie kilka, będę wdzięczny. Odrazu mówię ze na google sprawdzałem, ale chcę jakies sprawdzone i polecone
Znacie jakieś dobre polskie strony z torrentami Jak tak to podajcie kilka, będę wdzięczny. Odrazu mówię ze na google sprawdzałem, ale chcę jakies sprawdzone i polecone
Polska stronka
http://torrenty.org/
Zagraniczne
http://www.bitenova.org/
Odp: temat ogórkowy - 20/01/2006 20:19
Mam pewien problem z kablem USB do Sony Ericssona k300i!!Jak zainstalowałem i chciałem wejsc do pliku My Phone bo mi sie wydaje ze tam sie przesyła te pierdoły na fona,patrzałem też w innnych plikach ale tam było takie pierdoły jak edycja zdjęć,...!!A tam pisze Not Connected!!Jak ktoś wie co trzeba zrobić to niech mi pomoże!!Bede wdzięczny
W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Odp: temat ogórkowy - 20/01/2006 21:48
rowniez polecam ten torrent http://www.torrent.net.pl/ polski i darmowy choc nie wiem czy sa wolne miejsca aby zalorzyc konto
niezly tez jest torrent tez polski i nie potrzeba sie rejstrowac
a tu troche literatury dla tych co nie wiedza lub nie moga
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: temat ogórkowy - 21/01/2006 00:32
czy komus sie zjebalo gg ze pisal cos a ta osoba tego nie widziala ? podobno sporo ludzi tak mialo .........pozdro
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.