Odp: temat ogórkowy - 19/01/2006 01:54
Mam takie pytanie dość poważne, nie wie ktoś czy cytat "Tylko smutne gwiazdy o bladych twarzach miejskich dzieci" był użyty w jakimś utworze, czy to jest tylko i wyłącznie tekst z muru?
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Odp: temat ogórkowy - 19/01/2006 17:43
pytam bo utwór muzyczny mam do którego już napisałem tekst a niechce żeby to był plagiat, szukałem na necie nic nie znalazłem...
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Mam takie pytanie dość poważne, nie wie ktoś czy cytat "Tylko smutne gwiazdy o bladych twarzach miejskich dzieci" był użyty w jakimś utworze, czy to jest tylko i wyłącznie tekst z muru?
jestem na 98% że to nie napis z muru, jak sobie przypomne tytuł to podrzuce, chyba ostatnio na polskim coś takiego mialem
Tekst jest świetny. Codziennie rano jadąc do szkoły patrze na niego. Daje dużo do myślenia. Rownież czekam na autora z niecierpliwością.
google nie wie wiec watpie ze to z jakiejs piosenki
Odp: temat ogórkowy - 19/01/2006 18:44
A ja sie przyznam ze slyszalem w jakims utworze ten tekst....tylko ze teraz bede musial wszystko przejzec bo o ile sie nie myle ten tekst slyszalem u siebie tak wiec pewnie mam to na plycie....a co do napisu to tez takowy istnieje
jestem na 98% że to nie napis z muru, jak sobie przypomne tytuł to podrzuce, chyba ostatnio na polskim coś takiego mialem
Tekst jest świetny. Codziennie rano jadąc do szkoły patrze na niego. Daje dużo do myślenia. Rownież czekam na autora z niecierpliwością.
google nie wie wiec watpie ze to z jakiejs piosenki
a jednak >>> COŚ <<< znalazło przedostatni link ;] jest tam bardziej rozwiniety ten kawałek..
to mam rozkmine ;] w zeszycie tylko jakąś wzmianke znalazłem ;]
niby żadna tam ciekawostka, ale jednak zdanie Coraz więcej osób chce się identyfikować z sukcesem o żółto-czerwonych barwach... pokazuje co się nie robi dla reklamy
myślałem, że Mandaryna lubi tylko Pogoń
niby żadna tam ciekawostka, ale jednak zdanie Coraz więcej osób chce się identyfikować z sukcesem o żółto-czerwonych barwach... pokazuje co się nie robi dla reklamy
A co ma Mandaryna do Pogoni, bo ja nie w temacie?
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Shivan nie zaglądasz na stronę oficjalną. W grudniu była w Szczecinie w klubie.
Cos tam dziala z żonka Ptaka byla niedawno w Szczecinie i razem beda prowadzic jakas pomoc dla dzieci i przy tym promowoac Pogon z tego co pamietam or something
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: temat ogórkowy - 19/01/2006 23:02
chlopaki pomocy!!!
jak mam usunac Spay Sherifa , bo mi to cos na kompa sie wjebalo;/, i nie daje rady usunac:/, jak mieliscie takie cos to co zrobiliscie
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: temat ogórkowy - 19/01/2006 23:06
zamierzam kupic sobie jakis dobry odtwarzacz mp3 w nieduzej cenie powiedzmy do 150 zl. Jakie modele jakich firm polecacie, i oczywiscie w jakich sklepach ??
chlopaki pomocy!!!
jak mam usunac Spay Sherifa , bo mi to cos na kompa sie wjebalo;/, i nie daje rady usunac:/, jak mieliscie takie cos to co zrobiliscie
na oficjalnej stronie mojego ISP jest jakis tutorial o spy sheriffie
http://212.244.189.98/kubki/spy2.htm
Odp: temat ogórkowy - 20/01/2006 00:57
http://nonsensopedia.wikicities.com/index.php?title=Chuck_Norris&rcid=27099
polecam za mocna stronka
Mr. T nie został pokonany przez Sylwestra Stallone w Rocky III, zrobił to dubler Stallone, którym był Chuck Norris. Upodobnienie Chucka do Stallone'a zajęło 5 godzin grupie wykwalifikowanych charakteryzatorów. Lecz nawet Chuck Norris nie wystarczył i trzeba było użyć 3 tonowych rękawic bokserskich aby znokautować Mr. T na 10 sekund (plotki mowią, że Chuck Norris nie mógł sobie poradzić z Mr. T., ponieważ jako Sylwester Stallone nie mogł używać swojego KZP).
KZP - Kopnięcie Z Półobrotu
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.