W meczu ligi siatkówki kobiet Piast Szczecin przegrał z Gwardią 2:3. Pierwszy set wyrównany, z przewagą w końcówce dla Piasta. Dwa kolejne sety oddane bez walki. W czwatej części "Piastunki" dorównały wrocławiankom i pokazały wolę walki. W tie-breaku zasłużone zwycięstwo gości które grały pewniej przez całe spotkanie od swoich rywalek. Myślę, że w naszym zespole zawiódł najbardziej odbiór. Dodam jeszcze że w hali SDS-u obecna była 25-osobowa gruba kibiców z Wrocławia. Mecz był do wygrania, dobrze że jest chociaż 1 punkt.
Pamiętam że jakaś forumowiczka wybierała się na olimpiadę teologiczną która odbyła się dziś. Mam pytanko, jak poszło
Przepraszam, że z takim opóźnieniem odpisuję No powiedzmy, że dobrze poszła. "Komisja" spisała się na medalik hihihi. Pisałeś też? Niektóre pytania mnie powaliły łatwością ale te z KKK to była lekka przesada Na 30 osób piszących ode mnie ze szkoły jakieś szase mam. Do zobaczenia w finale
Pamiętam że jakaś forumowiczka wybierała się na olimpiadę teologiczną która odbyła się dziś. Mam pytanko, jak poszło
Przepraszam, że z takim opóźnieniem odpisuję No powiedzmy, że dobrze poszła. "Komisja" spisała się na medalik hihihi. Pisałeś też? Niektóre pytania mnie powaliły łatwością ale te z KKK to była lekka przesada Na 30 osób piszących ode mnie ze szkoły jakieś szase mam. Do zobaczenia w finale
No ja też pisałem, a własciwie delikatnie mówiac to pisałem grupowo z kolesiami którzy też się zapisali, wiec tez mam nadzieję że nie poszło jakos źle. A co do tych pytań z KKK to masz rację, nie wiem kto to układał, ale powalały niektóre. Pozdrawiam i jak już się rzekło do zobaczonka w następnej rundzie
Odp: temat ogórkowy - 15/01/2006 20:17
To co Kuszczak zrobił to przesada, ale dałbym sobie ręke uciać ze ten many strzeli na 1:1 Trzeba podkreslic ze grał ze spodenkami założonymi na drugą strone
Odp: temat ogórkowy - 15/01/2006 20:50
Ta interwencja jest wprost fenomenalna. Po raz pierwszy w tym sezonie ogladalem Kuszczaka na zywo w meczu i musze powiedziec ze obecnie to juz jest klasa Dudka, a w przyszlosci moze byc jednym z czolowych golkiperow na swiecie. Teraz pytanie on czy Boruc?
Formatowałem dysk C, ale jest możliwość, że niestety nie skopiowałem wszystkich dokumentów na dysk D (nieformatowany) i ulotniły się one wraz z wyczyszczeniem dysku. Czy jest możliwość odzyskania tych plików??Z góry dzięki za info.
Formatowałem dysk C, ale jest możliwość, że niestety nie skopiowałem wszystkich dokumentów na dysk D (nieformatowany) i ulotniły się one wraz z wyczyszczeniem dysku. Czy jest możliwość odzyskania tych plików??Z góry dzięki za info.
Szansa jest, ale maleje ona z każdą minutą, zresztą już w tej chwili nie jest duża - chodzi bowiem o dysk C, na którym prawdopodobnie po formacie zainstalowałeś Windowsa i jakieś progsy. Dlaczego? Jeżeli w danym miejscu na dysku znajdowały się jakieś dane i zostały one sformatowane, to można je odzyskać, ale tylko pod warunkiem że to konkretne miejsce na dysku nie zostanie ponownie zapisane po formacie. Generalnie w takich sytuacjach (po formacie C) należy zainstalować Windowsa na innej partycji.
Ściągnij program EasyRecovery Pro (konieczny crack), może uda się odzyskać choć część danych.
Odp: temat ogórkowy - 16/01/2006 12:26
Brat Anotniego, Edward rozpoczął poszukiwanie graczy w Brazylii.
Pan Edward Ptak przebywa od kilku dni - wspólnie z bratem Antonim - w Brazylii. Szuka tam optymalnych wzmocnień do swojego drugoligowca. Możliwości jest kilka. Jedna opcja opiewa na tym, że część z grupy zakontraktowanych już do gry w Pogoni Brazylijczyków będzie grać jednak w Śląsku. Miałaby to być oczywiście słabsza grupa.
Edward Ptak ma przebywać w "Kraju Kawy" do końca stycznia. Później ma pojawić się we Wrocławiu z zawodnikami, którzy wzmocnią wrocławski klub w rundzie wiosennej.
Ta interwencja jest wprost fenomenalna. Po raz pierwszy w tym sezonie ogladalem Kuszczaka na zywo w meczu i musze powiedziec ze obecnie to juz jest klasa Dudka, a w przyszlosci moze byc jednym z czolowych golkiperow na swiecie. Teraz pytanie on czy Boruc?
Brat Anotniego, Edward rozpoczął poszukiwanie graczy w Brazylii.
Pan Edward Ptak przebywa od kilku dni - wspólnie z bratem Antonim - w Brazylii. Szuka tam optymalnych wzmocnień do swojego drugoligowca. Możliwości jest kilka. Jedna opcja opiewa na tym, że część z grupy zakontraktowanych już do gry w Pogoni Brazylijczyków będzie grać jednak w Śląsku. Miałaby to być oczywiście słabsza grupa.
Edward Ptak ma przebywać w "Kraju Kawy" do końca stycznia. Później ma pojawić się we Wrocławiu z zawodnikami, którzy wzmocnią wrocławski klub w rundzie wiosennej.
Nie ma to jak naśladowanie brata
Bez sensu to podpisali kontrakty i maja w druzynie tych slabszych brazylijczykow? to po cholere takich sciagac i podpisywac z nimi kontrakty jak sa slabi to wywalic i innych szukac a teraz wchodzi w gre wypozyczenie do Slaska,jak w Brazylii przy ich pogodzie sobie nie radza to co dopiero u nas
Odp: temat ogórkowy - 16/01/2006 13:01
Jaka jest różnica między kablem do telefonu z wyjściem USB a "zwykłym" i gdzie w Szczecinie moge znalezć dobry i tani sklep z akcesioriami do telefonów ??
Jaka jest różnica między kablem do telefonu z wyjściem USB a "zwykłym" i gdzie w Szczecinie moge znalezć dobry i tani sklep z akcesioriami do telefonów ??
na Turzynie jest sporo akcesori do telefonow pozatym najwiecej zeczy w lombardach jest zobacz tez tutaj www.haalo.pl
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.