płyta jest dobra.. ale musisz ustawić opcje odpowiednie..
musisz nagrywac overburning.. w ten sposob mozesz nagrywać nawet 750 MB na płyte 700MB
masz tu intrukcje pod nero 5.. a jak masz nowsza wersje to jest niemal identycznie ale musisz pokombinowac:
1)właczasz nero
2)kilkasz FILE-->references-->expert features
3) zmiaeniasz MAXium Cd lenght na przykładowo 99/30/00
4) po kliknieciu OKEY wrzucasz na płyte co tam chcesz i kilkasz na ikone do nagrywania
5) wyskakuje Ci okienko write cd i w opcjach BURN zamieniasz track-at-one na disc-at-one
siemka nie moge odpalic w bibliotece gadu gadu... niechce sie polaczyc... natomiast poprzez wersje gg web dziala bez problemu... wie ktos jak to ogarnac ?
pozdro ze slonecznego new port
Junior, ciężka sprawa czemu nie chodzi spróbuj znaleść inną wersje. A jeśli nici to zainstaluj tlen.pl tam jest opcja gg.
Pozdro Ziom.
Blokady portow, firewalle itp... a w dodatku pewnie wszystko na raz. Mialem tak samo... ciezko to bedzie obejsc. Instalacja tlen'a nie pomoze
Ooo własnie nie pomyslałem dzieki kolego H. za napisanie tego posta... ps. poznajesz mnie? Matek ogolnie a na forum jak widac.
Odp: temat ogórkowy - 11/01/2006 22:17
Mam wypracowanie z polskiego na temat: "Śmierc Rolanda a problem rozstania się ze światem w świetle dowolnie wybranych utworów i własnych przemyśleń"
Jako, że mało czytam...mógłby mi ktoś zarzucić tytułami w których główny bohater na końcu umiera (w mniej lub bardziej honorowy sposób) ?
Z góry dzięki.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Jam jest Ojciec Dyrektor Rydzyk twój, który cię wywiódł na plagi egipski
w radio głupoli:
1. Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim.
2. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty.
3. Pamiętaj aby w dzień święty rentę przysłać.
4. Czcij Ojca swego i Rozgłośnię swoją.
5. Nie zagłuszaj.
6. Nie cudzołóż.
7. Nie przestrajaj.
8. Nie unikaj fałszywego świadectwa na antenie mojej.
9. Nie pożądaj Maybacha Dyrektora swego.
10. Ani żadnej kasy, która Jego jest. Będziesz wspierał Ojca Dyrektora
z całego serca swego, z całej duszy swojej, z całej renty swojej i ze
wszystkich sił swoich, a Rozgłośnię Jego jak siebie samego.
Jeżeli uważasz że tacy ludzie jak Rydzyk Powinni znaleźć się więzieniu
Przyłącz się do akcji ośmieszania rydzyka i roześlij to do wszystkich
znajomych. Nie pozwól aby złodziej podszywający się pod księdza
okradał także twoją Babcie z emerytury.
Przyznam sie szczerze ze z checia zobaczylbym Pudziana w tej dyscyplinie...Tym bardziej ze w zawodach Strongman'ow zdobyl juz chyba wszystko co bylo do zdobycia...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763432083 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.