... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy - 08/01/2006 16:40
Policjanci z Rudy Śląskiej zatrzymali 16-letniego wolontariusza, który próbował otworzyć swoją puszkę. Chciał z niej zabrać 50 złotych.
Katowicach zostały okradzione dwie 14-letnie wolontariuszki zbierające piąniądze na rzecz Wielkiej Orkiestry Świętecznej Pomocy. Łupem dwóch nieznanych sprawców padły puszki, do których dziewczyny zbierały pieniadze. Jak wynika ze wstępnych ustaleń, w dwóch puszkach było około 100 złotych.
Kto takie dzieci wysyła bez opieki dorosłych??
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
szukam podobnych artykulow z policja w roli glownej; cokolwiek o policji; moga tez byc relacje wlasne. Z gory dzieki.
PS.
... i jak komus sie nudzi, to takze artykuly ze szmatlawcow o kibicach (jak cos GG w profilu) . mam tego sporo, ale moze trafi sie jakis rarytasik :-)
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
W 35. minucie Stephen O'Donnell (Clyde) nie wykorzystał rzutu karnego (Artur Boruc obronił).
widzów: 8000.
Maciej Żurawski wszedł z ławki rezerwowych w 71. minucie zastępując Johna Hartsona, natomiast cały mecz w bramce Celtiku rozegrał Artur Boruc.
zrodlo 90 minut
Odp: temat ogórkowy - 08/01/2006 17:56
Czy ma ktoś jakiegoś cd-keya do aktywacji systemu windows xp home edition? Cd - key do aktywacji przez internet bądź telefonicznie. Pilne. Z góry dzięki.
Kiedyś juz pytałem o CD-key do DSJ3 i przeglądam ogorkowy i nie moge znalec. Jak by ktos miał to dzieki wielkie, ja szukam dalej...
f45x-h98k-9f13b-p3w2-f77x
Dzieki wielkie ziom. PZdr
do ktorej to jest wersji?? bo ja mam DSJ 3 v1.4.0 i tam trzeba imie, nazwisko i klucz z samych cyferek podac jak ktos ma dzialajacy to wrzucac bo na necie same gowna chodza
Odp: temat ogórkowy - 08/01/2006 19:22
Ja tam jestem zarejestrowany na ... Espena Lunda i mi chodzi...: (probowalem odnalesc ten cd-key ale cos nie moge go znalesc:/)
Ps. Ile u Was jest stopni na dworzu Bo u mnie -10 O_o
Czy ma ktoś jakiegoś cd-keya do aktywacji systemu windows xp home edition? Cd - key do aktywacji przez internet bądź telefonicznie. Pilne. Z góry dzięki.
Klucze te sa chyba unikalne wiec watpie zebys to dostal, a tak nawiasem mowiac na forum jest jedna oosba ktora pracuje wlasnie w Microsofcie przy aktywacji produktow
Otylia dostala nagrode sportowca roku <lol>- chyba zabojcy roku powinna dostac
I po co ta gadka? najlepszego sportowca!!!! zdobyła 2 złote medale na igrzyskach olimpijskich wiec prosze Cię zastanów się dwa razy za nim coś napiszesz...
Najpierw przeczytaj za co jest nagroda ,później przeczytaj co napisałeś w środkowej części posta a później przeczytaj zakończenie .
ps Osobiście uważam że Jędrzejczak dostała nagrodę za całokształt, a ostatnie wydarzenia w jej życiu także miały wpływ na ten wybór, co do wyborów zdziwił mnie brak Małysza który mimo że nic nie wygrał w 2005 roku to wydawało mi się że on ma pewne miejsce w tej 10 . Zdziwiłem się także wysoką pozycją Adamka i Frankowskiego, zabrakło Golloba a Dudek powinen być trochę wyżej
Akurat Adamek zasluzyl na drugie miejsce, nie wiem czemu dziwi cie jego wysokie miejsce.
Co do Malysza to moge sie zgodzic powinien byc w 10 chociaz nawet na tym 6/7 miejscu, Franek akurat najbardziej zasluzyl a 10 w stosunku do pozostalych pilkarzy :/
Daj sobie spokoj z Gollobem facet sie skonczyl i tyle.
Klucze te sa chyba unikalne wiec watpie zebys to dostal, a tak nawiasem mowiac na forum jest jedna oosba ktora pracuje wlasnie w Microsofcie przy aktywacji produktow
www.astalavista.com - przez ta wyszukiwarke praktycznie do wszystkiego klucze mozna znalezc
XP aktywuje sie sam poprzez net, wtedy sobie poradzi bez uzytkownika, albo poprzez telefon, ale wtedy potrzebujesz wygenerowanego klucza przez biuro obslugi klienta. Tyle w kwestii info...
www.astalavista.com - przez ta wyszukiwarke praktycznie do wszystkiego klucze mozna znalezc
podczas instalacji tworzy sie unikalny kod dla kompa, tzw. identyfikator instalacji i na jego bazie generuje sie kod aktywujacy system. nie znajdzie nigdzie gotowego takiego klucza, a nawet jesli, to nie bedzie mu pasowal. chyba, ze znajdzie generator takich kluczy, ale jeszcze sie nie spotkalem z takim.
A co do sposobow obejscia aktywacji, to nie mnie to mowic Tajemnica zawodowa
XP aktywuje sie sam poprzez net, wtedy sobie poradzi bez uzytkownika, albo poprzez telefon, ale wtedy potrzebujesz wygenerowanego klucza przez biuro obslugi klienta. Tyle w kwestii info...
podczas instalacji tworzy sie unikalny kod dla kompa, tzw. identyfikator instalacji i na jego bazie generuje sie kod aktywujacy system. nie znajdzie nigdzie gotowego takiego klucza, a nawet jesli, to nie bedzie mu pasowal. chyba, ze znajdzie generator takich kluczy, ale jeszcze sie nie spotkalem z takim.
A co do sposobow obejscia aktywacji, to nie mnie to mowic Tajemnica zawodowa
Odp: temat ogórkowy - 09/01/2006 17:10
Od jutra będzie zdawanie pawka na nowych zasadach. Czyli jak ktoś kiedyś powiedział na forum(nie pamietam kto), ze dopiero w kwietniu - mylił sie - a ja mialem racje Chociaz wolalbym sie mylic
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Odp: temat ogórkowy - 09/01/2006 17:13
Orientuje się ktoś może gdzie można naprawić głośniki do kompa i czy w ogóle się to opłaca? Mam taki zestaw 2+1 i ostatnio jeden z głośników mi spadł i od tego momentu grają tak cicho, że ledwo je słychać. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdro.
Orientuje się ktoś może gdzie można naprawić głośniki do kompa i czy w ogóle się to opłaca? Mam taki zestaw 2+1 i ostatnio jeden z głośników mi spadł i od tego momentu grają tak cicho, że ledwo je słychać. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdro.
zalezy jakiej firmy sa glosniki..? jesli badziewne to wyzuc do smietnika i kup Creativa 4+1 lub 2+1
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.