I po co ta gadka? najlepszego sportowca!!!! zdobyła 2 złote medale na igrzyskach olimpijskich wiec prosze Cię zastanów się dwa razy za nim coś napiszesz...
Odp: temat ogórkowy - 07/01/2006 22:45
Ja tam wolałem aby wygrał Adamek, ale wielu głosujących zrobiło z tego coś w rodzaju koncertu życzeń i skoro nie powiodło jej się w prywatnym życiu i odczuła wielką tragedię, to należy jej się ta nagroda tak aby ją podbudować. No ale cóż i tak bywa. Mimo wszystko gratuluję.
Mam ten telefon. Przez podczerwień nie da się praktycznie nic wysłać; jedynie notatki. Polecam kabelek (nie wierz sprzedawcom, że tylko oryginalne kable za 60 zł działają do tego telefonu, ja mam taki z Allegro i wszystko śmiga, ważny jest tylko dobry programik). Pozdro.
Odp: temat ogórkowy - 07/01/2006 23:06
Jak dla mnie to faktycznie Adamek powinien dostac, co do Otylii nie nalezy laczyc jej sportowej postawy z zyciem prywatnym (swoja droga nie robcie z niej ofiary)
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Najpierw przeczytaj za co jest nagroda ,później przeczytaj co napisałeś w środkowej części posta a później przeczytaj zakończenie .
ps Osobiście uważam że Jędrzejczak dostała nagrodę za całokształt, a ostatnie wydarzenia w jej życiu także miały wpływ na ten wybór, co do wyborów zdziwił mnie brak Małysza który mimo że nic nie wygrał w 2005 roku to wydawało mi się że on ma pewne miejsce w tej 10 . Zdziwiłem się także wysoką pozycją Adamka i Frankowskiego, zabrakło Golloba a Dudek powinen być trochę wyżej
Odp: temat ogórkowy - 08/01/2006 00:01
Stahu zastanów się też mówie, że zdobyła dwa złotego medale i miedzy innymi dlatego dostała tą nagrode bo rysio mnie wkurwił bo co to ma do rzeczy skoro to chodzi o sport, kurwa dudek wyżej za co? bo lige mistrzów dzieki niemu wygrali ? no może się przyczynił ale większość sezonu miał słabą!
sory z błedem o dwóch złotych!!!! ale i tak to dużo te medale w mistrzostwach.
Odp: temat ogórkowy - 08/01/2006 00:05
Chodzi tu o to ze napisales ze medale zdobyla na IO a one byly w 2004 a nie w 2005. Ona zdobyla zloto i bodaj 2 brazy w Montrealu w 2005 roku i za to dostala, choc wypadek tez nie byl tu na pewno bez znaczenia...
Chodzi tu o to ze napisales ze medale zdobyla na IO a one byly w 2004 a nie w 2005. Ona zdobyla zloto i bodaj 2 brazy w Montrealu w 2005 roku i za to dostala, choc wypadek tez nie byl tu na pewno bez znaczenia...
No dobra owszem pomyliłem się ale i tak nawet mistrzostwa świata to i tak dużo...sory za błąd ale byłem zly.
Otylia dostala nagrode sportowca roku <lol>- chyba zabojcy roku powinna dostac
I po co ta gadka? najlepszego sportowca!!!! zdobyła 2 złote medale na igrzyskach olimpijskich wiec prosze Cię zastanów się dwa razy za nim coś napiszesz...
Tekst z zabójcą był żalosny to fakt ale olimpiada to ma tu niewiele wspólnego bo to jest nagroda za 2005 rok, a olimpiada była w 2004.
Zgadzam się również, że dostała tę nagrodę także z litości...ale mistrzostwo świata zdobyła więc należą się gratulacje. Co do słuszności wyboru to myślę, że Adamek byłby lepszym wyborem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.