Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 15/01/2008 23:51
no jak dla mnie PB co raz słabiej.
Wlasnie zaczynam The Unit - mam nadzieję, że sie nie zawiodę,tak jak nie zawiodłem sie na Dexterze, który polecaliście.
Jericho opłaca sie oglądać?
powiem Ci tak: drugi sezon mial byc najlepszy ever, pozniej trzeci, teraz czwarty pozniej piaty itp. mogli z tego zrobic gwozdzia jedno/dwu sezonowego ktory by mogl kandydowac faktycznie do najlepszego serialu ever. ale po co - mozna ciagnac to jak gluty, ludzie i tak beda ogladac a kasiora leci PB i losta ogladam, przyznaje sie bez bicia, ale z coraz mniejszym zainteresowaniem. a jezeli ktos chce duzo akcji i napiecia to polecam serial 24 tam w kazdym odcinku jest tyle akcji ile we wszystkich odcinkach pb razem wzietych
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 17/01/2008 03:11
no wlasnie sciagnalem niedawno 2 sezony ``24`` i tak zamierzam sie za nie zabrac na dniach bo kiepsko ostatnio z serialami sporo widzialem i niemoge trafic na zaden dobry..wiec pytanie czy: 24-godziny jest az tak dobry i trzyma w napieciu? bo jak juz ogladac to wszystkie sezony a jest ich tam chyab z 6 czy 7..
mi sie bardzo podobalo, z ojcem ogladalem to jak kiedys o 20 siedlismy to planowo mielismy 3 odcinki obejrzec a skonczylismy jakos przed 4 rano. a bo odcinek sie ciekawie skonczyl to jeszcze jeden, a bo zobaczymy chociaz 5 minut co bedzie w nastepnym itp itd. powiem tak: bajka to jest niemilosierna ale bije na glowe pb z palcem w nosie. akcji tam jest tyle co w paru innych serialach zebranych do kupy. takze jak ktos lubi dobra sensacje to sie nie zawiedzie. najlepszy moim zdaniem 2 sezon byl. co do ogladania calosci to kazdy sezon jest o czyms innym takze nie trzeba tego jedna seria ogladac, duzych powiazan miedzysezonowych nie ma - tylko takie tam urywki z jego zycia prywatnego. a bylo tego 6 sezonow, niedlugo ma sie pojawic 7 w ktorym ma grac Hilary Clinton (nie wiem czy to wyszlo w koncu ale kiedys takie plany byly), jeszcze raz polecam
co do biedy wsrod seriali to sie zgadzam z Toba - nic totalnie ciekawego nie ma z nowosci - dlatego ogladam starsze juz 6 stop pod ziemia i calkiem niezle jest.
niezleeeeeeeeeee jestem na 14 odcinku 1 sezonu i strasznie mnie pochlanal,zdecydowana czolowka seriali troche naciagany-ale jaki nie jest? troche przypomina mi Vanished i Traveler ale zdecydowanie lepszy,nareszcie jest co ogladac bo na poczatek 6 sezonow
niezleeeeeeeeeee jestem na 14 odcinku 1 sezonu i strasznie mnie pochlanal,zdecydowana czolowka seriali troche naciagany-ale jaki nie jest? troche przypomina mi Vanished i Traveler ale zdecydowanie lepszy,nareszcie jest co ogladac bo na poczatek 6 sezonow
a nie mowilem?? juz pare razy tutaj polecalem ale nikt mnie nie sluchal naciaganka jest straszna ale to nie jest jakis film historyczny czy nie wiadomo jaki tylko dobra sensacja. zobaczysz jak w pozniejszych sezonach Jack Bauer wyrosnie na superbohatera
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 19/01/2008 13:41
no racja,narazie 14 odcinkow i niebylo takiego zebym sie nudzil a wrecz odwrotnie teraz akurat sie skonczyla pewna historia i ciekawe co teraz wsadza a co ciekawe prezydenta gra Snake Doc z THE UNIT no i fajna corke ma
no racja,narazie 14 odcinkow i niebylo takiego zebym sie nudzil a wrecz odwrotnie teraz akurat sie skonczyla pewna historia i ciekawe co teraz wsadza a co ciekawe prezydenta gra Snake Doc z THE UNIT no i fajna corke ma
Elisha Cuthbert za mocna jest z tego co czytam na necie to nie wiadomo kiedy sie 7 sezon pojawi ale FOX w zwiazku ze strajkiem scenarzystow bedzie chcial puscic calosc bez przerw czyli co tydzien odcinek a czasami promocyjnie 2
I wszystko skoncyzlo sie tak jak chcialem i myslalem Od samego poczatku wiedzialem ze ta nina donosi juz po pierwszej sytuacji w poczatkowych odcinkach jak Bauer powiedzial ze to ona jest kapusiem bo z jej kompa zostala zrobiona karta to ta odrazu powiedziala ``skad wiesz?`` i do tego ta glupia mina a po chwili wielki ``sztuczny`` foch, takze juz cos nie tak bylo i co ciekawe specjalnie tego Toniego tak pokazywali jak obserwuje niby gdzies wydzwania ,robi dziwne spojrzenia zeby kazdy myslal ze to on Dobrze ze ta Teri usmiercili bo suka wkurzala mnie niemilosiernie...Polecam kazdemu,kazdy ocinek trzyma w napieciu az trudno sie oderwac... teraz lekka przerwa na inne zaleglosci i jedziemy z 2 sezonem
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.