Odp: Pchli targ - 04/03/2006 12:48
Sprzedam buty pilkarskie NIKE TOTAL 90 lll FG LANKI
rozmiar 44 ale chyba sa troche mniejsze bo ja mam 43 i pasuja na mnie
Gralem w nich tylko 45 minut ale mnie obcieraja i chce sprzedac
cena 140zl
moge przeslac zdjecia mailem,pisac na gg
Odp: Pchli targ - 07/03/2006 19:11
Nieruchomosci to jeszcze nikt w tym dziale nie sprzedawal ale co tam jak pchli to pchli;
garaz murowany paroletni jest do sprzedania na Pomorzanach naprzeciwko bylego salonu Renault..
Odp: Pchli targ - 07/03/2006 23:39
sprzedam czarna kurtke typu flyers z kolnierzem, stan prawie dobry (rozprute prawie ramei od 2 lat ale jakos nie chce mi sie jej zszywac). Kurtka na ok 1,80 - oddam doslownie za piwo bo szkoda mi jej wyrzucic na smietnik a na mecz czy ryby bedzie w sam raz !
Odp: Pchli targ - 07/03/2006 23:50
No to co mi tam..jak nieruchomosci to pojazdy rowniez...jakby byl ktos zainteresowany kupnem pojazdu pustynnego..szerzej znanego jako Baggy to "walic"...jakby ktos chcial sie dowiedziec czegos wiecej to www.baggy.pl...
Cena za pojazd zarejestrowany
= 13 500 zł netto + 22 % VAT = 16470 zł brutto
Cena za pojazd bez homologacji
= 12 300 zł netto + 22 % VAT = 15 006 brutto
Uwaga:
W/w wymienione ceny są cenami promocyjnymi. Ilość pojazdów w promocji ograniczona!
Posiadam autografy pilkarzy Legii z przed ladnych paru lat; Staniek,Skrzypek,Kucharski,Mieciel,Kosecki itd. sa one tylko w zwyklym zeszycie,poniewaz nie zbieram tego typu pamiatek chetnie wymienie chociazby na pare biletow lub cos innego.. jak ktos zainteresowany gg 4600659.
Odp: Pchli targ - 09/03/2006 18:27
Kupię jakiś telefon tani. Wymagania: sprawny, słownik T9, sporo miejsca na smsy, bateria trzymająca w miarę długo, poza tym powinien się mieścić w kieszeni. Jak ma ktoś takie cudo to gg w profilu
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.