PKO BP(Inteligo - www.inteligo.pl). Utrzymanie konta lacznie z karta jezeli sie ma na koncie 99zl to kosztuje 1zl. Załozenie konta trwa kilka minut przez neta. Bardzo dobra, szybka, fachowa pomoc np. przy zapomnieniu hasła itp. Przelewy na konta Inteligo - PKO BP - dochodzą w mniej niż minute. Polecam. Dużo bankomatów w Polsce. Potwierdzenie transakcji SMSem
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Odp: temat ogórkowy - 04/01/2006 23:03
Kto mogłby polecic naprawde bardzo fajna gierke ( akcji ) gdzie bede mogł se posmigać przez neta z innymi . Taka gre ktora ma troche serwerow i do ktorej nie trzeba miec oryginalnego cd-keya ? Zna ktos taka ? z gówry thx
Kto mogłby polecic naprawde bardzo fajna gierke ( akcji ) gdzie bede mogł se posmigać przez neta z innymi . Taka gre ktora ma troche serwerow i do ktorej nie trzeba miec oryginalnego cd-keya ? Zna ktos taka ? z gówry thx
PS. Dla zainteresowanych: posiadam na plytce dvd, filmik o ktorym byla niedawno mowa o dzieciach z Rosji. Co lecial na TVN-ie kilka dni temu. Wiec jak ktos chce, to moge wypalic
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: temat ogórkowy - 05/01/2006 10:06
Skrodziono mojemu kolesiowi auto na os. Zawadzkiego
Jasnoniebieski Nissan Sunny ZS 91716
Jakby ktos widzial go to podbijac na gg!!
Skrodziono mojemu kolesiowi auto na os. Zawadzkiego
Jasnoniebieski Nissan Sunny ZS 91716
Jakby ktos widzial go to podbijac na gg!!
nioech zadzwoni na POLICJE ...
a propo ... widzialem na Witkiewicza k. kaplicy św Jana Bosko Jasnoniebieskiego Nissana Sunny ... ale czy rejestracja taka jaka byla niewiem ... oewnie juz zmieniona ale nie widzialem ... aha i czy ten nissan byl CALY niebieski ? czy mial kolo tylniej syzbe jakis inny kolor?(niepamietam jaki widzialem..)
mam nadzieje ze cos pomoglem .. na gg nie podbije bo nie ma poco jesli neiwiem czy to ten
Pozdro i powodzenia w szukaniu kumpla auta
Odp: temat ogórkowy - 05/01/2006 16:02
Wie ktos moze w ktorym kantorze mozna w Szczecinie sprzedac ukrainskie hrywny (poza plonia, bo tam mam za daleko). ps. tylko nie odsyłajcie mnie do google.
Odp: temat ogórkowy - 05/01/2006 16:22
Jak wklejać fotki?
Jak piszesz odpowiedz to masz przyciski u góry postu...klikasz [IMG] i pojawiac ci sie okno gdzie wpisujesz adres fotki na serwerze...proste
Jak wklejać fotki?
Jak piszesz odpowiedz to masz przyciski u góry postu...klikasz [IMG] i pojawiac ci sie okno gdzie wpisujesz adres fotki na serwerze...proste
Odp: temat ogórkowy - 06/01/2006 18:36
Boże Drogi dziękuje za ludzi pokroju Szaranowicza <lol> Jego komentarze pobiją wszystko.."może skoczyć bliżej ale to musi być daleko..chwilka musze jeszcze raz sprawdzić siedemset ble ble.. no tak 3 punkty ale thriller...uff" No wymiata po prostu
Boże Drogi dziękuje za ludzi pokroju Szaranowicza <lol> Jego komentarze pobiją wszystko.."może skoczyć bliżej ale to musi być daleko..chwilka musze jeszcze raz sprawdzić siedemset ble ble.. no tak 3 punkty ale thriller...uff" No wymiata po prostu
a ja radze : TV sound : off | Winamp, mp3, czy nawet radio : mode : on
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.