Odp: temat ogórkowy - 03/01/2006 22:34
Nie chodzi mi o stwierdzenie "Bóg nie istnieje" tylko o małą literówke.. Skoro wiekszość na forum pisze Pogoń z wielkiej litery (a tych co robią inaczej to ganią) to Jego wypadałoby napisać z jeszcze wiekszej.. Oglądałam film i w pewnym momencie pomyślałam tak samo. No ale co możemy zrobić? Po prostu nic. Takie już jest życie.
Odp: temat ogórkowy - 04/01/2006 14:19
Ktory bank byscie mi polecili zebym w Nim zalozyl konto?
Chodzi mi przedewszystkim o to,zeby nie kasowali fortuny za przelewy do innych bankow, abym mogl sterowac swoim kontem przez neta i zeby mial duzo bankomatow oraz swoich "punktow", glownie na prawobrzezu... Dzieki za dobre rady pis joł!
Odp: temat ogórkowy - 04/01/2006 14:34
Ja Ci polece konto w ING, ja mam w mBanku i jestem srednio zadowolony.
BTW potrzebuje banku, ktory da kredyt studentowi, ktory nie pracuje. Najlepiej taki kredyt, ktory splace po zakonczeniu studiow. I na jak kwote moge liczyc. P.S dzis podzwonie, ael bankow jest duzo, moze ktos z Was cos wie.Wiem, ze PKO dawalo takie kredyty, ale za pozno sie dowiedzialem.
Chodzi mi przedewszystkim o to,zeby nie kasowali fortuny za przelewy do innych bankow, abym mogl sterowac swoim kontem przez neta i zeby mial duzo bankomatow oraz swoich "punktow", glownie na prawobrzezu... Dzieki za dobre rady pis joł!
PKO ma najwiecej bankomatow utrzymanie konta ok 5pln.Polecam
Odp: temat ogórkowy - 04/01/2006 15:35
Bph to zlodzieje.Za wszytsko kasuja.Najlepszy jest Mbank.Nie trzeba wplacac co miesiac danej sumy.Konto zaklada sie przez neta,jest za friko,przelewy kosztuja marne 50 gr a kase mozna wyplacac za friko w bankomatach euronetu.Polecam
Nie chodzi mi o stwierdzenie "Bóg nie istnieje" tylko o małą literówke.. Skoro wiekszość na forum pisze Pogoń z wielkiej litery (a tych co robią inaczej to ganią) to Jego wypadałoby napisać z jeszcze wiekszej.. Oglądałam film i w pewnym momencie pomyślałam tak samo. No ale co możemy zrobić? Po prostu nic. Takie już jest życie.
PS. Ja się przecież nie ciśnieniuje
aha o to Tobie chodzi napisalem Bog z malej z przyzwyczajenia...napewno nie z braku szacunku bo jak mozna miec szacunek do kogos kto nie istnieje jedynie moge miec szacunek do Was , do ludzi ktorzy w niego wierza a piszac z malej litery obrazam Was... reasumujac trzeba bylo odrazu napisac mi zebym poprawil literowke
Bph to zlodzieje.Za wszytsko kasuja.Najlepszy jest Mbank.Nie trzeba wplacac co miesiac danej sumy.Konto zaklada sie przez neta,jest za friko,przelewy kosztuja marne 50 gr a kase mozna wyplacac za friko w bankomatach euronetu.Polecam
Zgadza sie z mBankiem, tylko trzeba miec do nich anielska cierpliwosc na zalozenie i aktywowanie konta czekalem prawie miesiac!! Teraz bede zamawial karte kredytowa i sie juz boje Ceny to prawda maja bardzo niskie, ale standard obslugi daleki od dobrego.
BTW to wie ktos cos o tym kredycie dla studentow??
jesli jestes studentem, to superkonto student z usluga internetowa (utrzymanie 3zł miesiecznie; przelewy 0,50zł)
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: temat ogórkowy - 04/01/2006 18:53
ING zalety:
2 zika za miesiac (chyba, ze nie zaplacisz przynajmniej raz w miesiacu karta kredytowa - wtedy 2,50)
darmowe przelewy
darmowa obsluga konta przez www
Odp: temat ogórkowy - 04/01/2006 19:46
BZ WBK - konto studenckie, jesli nie wykupisz ubezpieczenia konta to nic nie placisz, jesli wykupisz takowe, to 2zl/m-c
BZ WBK - konto studenckie, jesli nie wykupisz ubezpieczenia konta to nic nie placisz, jesli wykupisz takowe, to 2zl/m-c
Tez polecam, obsulga przez net sprawna i szybka, sporo bankomatow w zachodniej Polsce ubezpieczenie w karcie Euro<26 za 50 pln/rok w Polsce i zagranica
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
mam tam konto
bardzo wygodne, WBK ma sporo bankomatow w miescie, przelewy przez internet potwierdzane SMSem.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.