g. prawda instalujesz tlena i mozesz rozmawiac takze z uzytkownikami gg, od ponad pol roku korzystam tylko z tego komunikatora i nie pamietam zeby cos sie zawieszalo..
to bez kitu prawda,ze nie dochodza wiadomosci do niedostepnych uzytkownikow?
najprawdziwsza prawda. wlasnie wyslalem do siostry na gg wiadomosc, potem odpalilem jej gg i wiadomosc nie doszla. nastepnie od niej wyslalem wiadomosc do siebie, wlaczylem swoje gg i tez nic nie dostalem, straszna lipa ;/
a tlen i jabber dzialaja jak trzeba. Na tlenie wiadomosci dochodza nawet sprzed 3-4 miesiecy. pozdrawiam
wiadomo gg jest siecia przestarzala, ale co zrobic, jak wiekszosc ludkow i tak korzysta jedynie z gg, wiec tez trzeba korzystac z gg zeby z nimi pogadac
g. prawda instalujesz tlena i mozesz rozmawiac takze z uzytkownikami gg, od ponad pol roku korzystam tylko z tego komunikatora i nie pamietam zeby cos sie zawieszalo..
i co z tego ze masz tlena? a ja mam konnekta, jeden czort, sa to tylko komunikatory wykorzystujace i tak siec gg, a usluga wiadomosci offline jest wlaczana/wylaczana na servach gg, wiec nic Ci tlen nie pomoze ^^
to bez kitu prawda,ze nie dochodza wiadomosci do niedostepnych uzytkownikow?
najprawdziwsza prawda. wlasnie wyslalem do siostry na gg wiadomosc, potem odpalilem jej gg i wiadomosc nie doszla. nastepnie od niej wyslalem wiadomosc do siebie, wlaczylem swoje gg i tez nic nie dostalem, straszna lipa ;/
a tlen i jabber dzialaja jak trzeba. Na tlenie wiadomosci dochodza nawet sprzed 3-4 miesiecy. pozdrawiam
wiadomo gg jest siecia przestarzala, ale co zrobic, jak wiekszosc ludkow i tak korzysta jedynie z gg, wiec tez trzeba korzystac z gg zeby z nimi pogadac
i co z tego ze masz tlena? a ja mam konnekta, jeden czort, sa to tylko komunikatory wykorzystujace i tak siec gg, a usluga wiadomosci offline jest wlaczana/wylaczana na servach gg, wiec nic Ci tlen nie pomoze ^^
nie rozumiem co chcesz powiedziec przez slowa tlen ci nie pomoze
korzystam z niego od dluzszego czasu i jestem zadowolony..
Odp: temat ogórkowy - 29/12/2005 22:33
Arathorn - za Bear share masz ode mnie normalnie wielkiego Broowara w 60 sec sciagnelo mi sie mezo kaczy kocham nie no zajefiste dzieki
Odp: temat ogórkowy - 29/12/2005 23:08
Świetny tekst Marcina Nieradka na glownej stronie, naprawde warto przeczytac i sprobowac zastanowic sie nad tym wszystkim...............pozdro
Trzy stowarzyszenia kibiców piłkarskiego klubu Lazio Rzym rozpoczęły zbiórkę pieniędzy, by zapłacić dziesięć tysięcy euro kary za ich ulubieńca Paolo Di Canio.
Napastnik włoskiej drużyny został ukarany za sposób pozdrowienia fanów, który przypomina faszystowski salut.
Sympatycy Lazio utworzyli specjalne konto w banku, na które wszyscy chętni mogą wpłacać datki.
"Di Canio ma wystarczająco dużo pieniędzy, by samemu zapłacić karę. Jednak my chcemy wykazać się solidarnością z naszym kapitanem. Kara, którą władze ligi nałożyły na niego, ma bowiem podtekst polityczny" - powiedział szef jednego z klubów kibica Lazio Carlo De Falco.
Przed tygodniem fani Lazio demonstrowali przed siedzibą włoskiej federacji, by wyrazić swoją dezaprobatę dla kary Di Canio.
Paolo Di Canio, który przyznaje, że jest faszystą, już kilkakrotnie był karany za pozdrowienia kibiców wyciągniętą przed siebie ręką. Piłkarz zapowiedział, że nie przestanie wykonywać tego gestu.
Żeby jeszcze u nas było dla kogo zbierac na kare...
Ostatnio edytowany przez: ekil, 30 grudnia 2005, 10:31 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 30/12/2005 23:59
Odemnie masz Filmik sobie obajrzyj
http://video.google.com/videoplay?docid=-4505462782975458603
POLECAM
Zobaczcie co koles z pilką wyczynia !!
Odp: temat ogórkowy - 31/12/2005 00:21
Moj koles;p powiem tak,jest dobry,ale tylko pokazuje to w gierce i na treningach,lecz na meczu tego nie pokazuje.Ale przyznam,technike ma zajebista
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.