Żarcie nie ma co tam kupować ceny praktycznie takie jak u nas a nawet droższe, a hmm vodke mają nawet dobrą ale zależy jaka nie pamiętam które były dobre. A co to kasy to najlepiej dolary choć jak wezmiesz euro to też ok więc raczej nie ma znaczenia.
Odp: temat ogórkowy - 27/12/2005 16:13
mam pytanko do znawcow amerykanskiego rapu, kiedys czytalem, ze NAS zaplacil The Neptunes 2mln USD za podklad, nie wie ktos moze czy wyszedl juz utwor na tym podkladzie...?
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Bylem na Ukrainie w wakcje prawie 3 tyg i cenowo nie jest tak zle Zarcie jest w porownywalnych cenach co i u nas (czasem sie zdarzaly drozsze prudkty) Najtansze do kupca sa tam slodycze , alkohol (wodka zaczynala od 9zl , piwa normalnie od 2 zlotych, fajki (najtansze od 1.5zl ) Poza centrum Lwowa masz duza biede tak ze uwazaj na "cyganki" i nnych zebrakow, ktorzy jak tylko zobaczysz ze masz kase podbiegaja do Ciebie i albo prosza o pieniadze albo wciskaja Ci kalendarzyki z Lwowa. Odnosnie waluty to najlepiej jak wymienisz zlote na hrywne. Jak wymienialem to za 50zl bylo 55 hrywien
Pzdr.
nie po to jest google zeby zasmiecac to forum jakimis pytaniami na ktore bez problemu odpowiedz znajdzie w google
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
brawo - dobrze mowi - generalnei na wiekszosc pytan mozna znalezc odpowiedzi na google.com - jak ktos dostanie z 3-4 odpowiedzi w stylu 'google.com' - to moze nastepnym razem pomysli wlaczy te magiczna strone (np www.wszystko.tk) i poszuka sam
Odp: temat ogórkowy - 27/12/2005 20:42
potrzebuje sterowniki do XPeka do FM801 PCI Audio(WDM) - sterowniki muszą być zgodne z windowsem(podpisane cyfrowo). Nie odsyłajcie mnie na google bo szukam instaluje i nadal nie działają mi głośniki
A może to nie wina sterow ze mi glosniki nie chodza bo slysze szumienie w glosnikach ale nie slysze muzy
Dzieki za każdą pomoc
Ostatnio edytowany przez: DANI, 27 grudnia 2005, 20:48 [2 raz(y)]
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
potrzebuje sterowniki do XPeka do FM801 PCI Audio(WDM) - sterowniki muszą być zgodne z windowsem(podpisane cyfrowo). Nie odsyłajcie mnie na google bo szukam instaluje i nadal nie działają mi głośniki
A może to nie wina sterow ze mi glosniki nie chodza bo slysze szumienie w glosnikach ale nie slysze muzy
Dzieki za każdą pomoc
sprawdz glosniki:
-podlacz do mp3,discmena,walkmenie i pusc jakas muze zeby leciala i jak nie leci w glosnikach to masz cos w nich popsute:/ pozdro
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Dzieki za każdą pomoc
słuchaj jeśli odinstalowywałeś jakomś gre przez ''dodaj lub usuń program" to może nie chcący odlinstalowałeś program do dzwięku, a jeśli nie to wejdz na menu panele sterowania dzwięki mowa i użądzenia audio może jest coś ściszone a jak nie to sprubuj to co mówił Rysio i jak to nie pomoże to masz zrypane głośniki !!
Dzieki za każdą pomoc
słuchaj jeśli odinstalowywałeś jakomś gre przez ''dodaj lub usuń program" to może nie chcący odlinstalowałeś program do dzwięku, a jeśli nie to wejdz na menu panele sterowania dzwięki mowa i użądzenia audio może jest coś ściszone a jak nie to sprubuj to co mówił Rysio i jak to nie pomoże to masz zrypane głośniki !!
Dzieki za każdą pomoc
Przygotuj schemat zakładania działalności oraz biznes plan dla mełego punktu kserograficznego , którego zamierzasz otworzyć z dniem 2 stycznia 2006 roku
Jak cos to walic na gg: 5535904 , nagroda nie ominie
Uwaga
Szukam osoby, która potrafi zrobić biznesplan :/ Mam zadanie na Przedsiębiorczość i brzmi ono tak :
Przygotuj schemat zakładania działalności oraz biznes plan dla mełego punktu kserograficznego , którego zamierzasz otworzyć z dniem 2 stycznia 2006 roku
Jak cos to walic na gg: 5535904 , nagroda nie ominie
powiem CI, ze zronbinie fachowego biznesplanu kosztuje ... w sensie ze sa firmy ktore robia to za kase... no chyba ze ktos Ci odstapi swoj... bo zrobic od nowa caly bplan to b. sporo roboty....pamietam na przedsiebiorczosci kiedys Lukawska (lo1) nam pokazywala biznes plan wlasnie punktu kserograficznego
Odp: temat ogórkowy - 28/12/2005 15:34
Malcolm jesli sie dobrze orientuje to znasz mojego brata ale to inna bajka. Wiem ze to duzo roboty, mam na kompie biznesplan firmy transportowej, ale to trzeba duzo przerobek Co do nauczycielek to chodze na 3-go maja i ta suka nawet nie wytlumaczyla jak to zrobic...
Ostatnio edytowany przez: L., 28 grudnia 2005, 15:41 [1 raz(y)]
to bez kitu prawda,ze nie dochodza wiadomosci do niedostepnych uzytkownikow?
najprawdziwsza prawda. wlasnie wyslalem do siostry na gg wiadomosc, potem odpalilem jej gg i wiadomosc nie doszla. nastepnie od niej wyslalem wiadomosc do siebie, wlaczylem swoje gg i tez nic nie dostalem, straszna lipa ;/
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.