Odp: temat ogórkowy - 26/12/2005 17:56
Orientuje sie ktos gdzie dzisiaj jest czynna jakas zarciowa na miescie? Wczoraj wszystko bylo pozamykane, a jak dzisiaj wyglada sytuacja? Z kolesiami mamy zamiar napierdalac w unreala cala noc, wiec przydalby sie cos zjesc
Odp: temat ogórkowy - 26/12/2005 18:48
Ma ktoś CALL OF DUTY 2 ... Jak tak to poprosze kogos o wpiasne CD-KEYa bo wszytkie jakie sciagam z neta nie działaja
A co Ty myslisz ze ktos Ci da CD-Keya ? Nie po to ludzie kupują orygiła by dawac taki mcwaniaczkom jak Ty . Po za tym zeby grać w multiplayeru musisz i tak miec oryginalnego seriala wiec pozostaje Ci jedynie isc jutro do empika i kupic Call of Diuty 2 za 99 zł i to po polsku pozdrawiam
Odp: temat ogórkowy - 26/12/2005 20:31
Lysy na policje go podaj ....
Potrzebowalbym freestyle O.S.T.R ze Szczecina jak sie pojedynkowal z Eldo mialby ktos moze ?
Ma ktoś CALL OF DUTY 2 ... Jak tak to poprosze kogos o wpiasne CD-KEYa bo wszytkie jakie sciagam z neta nie działaja
A co Ty myslisz ze ktos Ci da CD-Keya ? Nie po to ludzie kupują orygiła by dawac taki mcwaniaczkom jak Ty . Po za tym zeby grać w multiplayeru musisz i tak miec oryginalnego seriala wiec pozostaje Ci jedynie isc jutro do empika i kupic Call of Diuty 2 za 99 zł i to po polsku pozdrawiam
Mi chodzilo o Singleplayera Juz znalazlem CD-Keya i juz 3 misje mam pozdro
Odp: temat ogórkowy - 27/12/2005 12:05
Siemka, mam mp3 playera firmy Sony, ale muzę na niego można wrzucać tylk specjalnym programem o nazwie Sonic Stage. Zainstalowałem to cudo, odpalam i wyskakuje mi okienko z takim info: Cannot locate needed files related to Windows Media Format. Exiting Sonic Stage. Ktoś wie c muszę zrobić aby to zadziałało :/
Siemka, mam mp3 playera firmy Sony, ale muzę na niego można wrzucać tylk specjalnym programem o nazwie Sonic Stage. Zainstalowałem to cudo, odpalam i wyskakuje mi okienko z takim info: Cannot locate needed files related to Windows Media Format. Exiting Sonic Stage. Ktoś wie c muszę zrobić aby to zadziałało :/
Sprawdź czy kabel włzyłes w odpowiednie miejsce USB ( bo jest chyba 3 bodajze ) A jesli to nie pomoze to są jeszcze inne rozwiązania . Wejdz do menadżera urządzen i dodaj nowy srzęt . Jesli to wszystko nie pomoze to powinienes zajrzeć do biosa i tam cos pokombinowac . Na tyle mogłem ci pomoc pozdro
P.S no i oczywiście zostają Ci jeszcze www.google.com
Odp: temat ogórkowy - 27/12/2005 15:31
[cytat=Orło]Siemka, mam mp3 playera firmy Sony, ale muzę na niego można wrzucać tylk specjalnym programem o nazwie Sonic Stage. Zainstalowałem to cudo, odpalam i wyskakuje mi okienko z takim info: Cannot locate needed files related to Windows Media Format. Exiting Sonic Stage. Ktoś wie c muszę zrobić aby to zadziałało :/[
Może jeszcze maż może na mp3 zabezpieczenie i musisz to wyłączyć ja mam takie coś tylko nie wiem czy to ty masz jak nie to posłuchaj się Łysego !!
Odp: temat ogórkowy - 27/12/2005 15:46
mam pytanko, byl moze ktos ostatnio na ukrainie? chce wiedziec jak wygladaja tam ceny np. zarcia itp. i czy sa problemy z zakupem produktow made in zachod. (uwazam ze moj przepity zoladek moze nie zdierzyc produktow ukrainskich). Chodzi mi o zachodnia ukraine (lwow)
ps. lepiej wziac euro czy dolary?
mam pytanko, byl moze ktos ostatnio na ukrainie? chce wiedziec jak wygladaja tam ceny np. zarcia itp. i czy sa problemy z zakupem produktow made in zachod. (uwazam ze moj przepity zoladek moze nie zdierzyc produktow ukrainskich). Chodzi mi o zachodnia ukraine (lwow)
Odp: temat ogórkowy - 27/12/2005 15:55
Zna ktoś adres strony internetowej sklepu sportowego ktoóry znajduje się w Berlinie i jego okolicach ? potrzebuje ...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.