Odp: temat ogórkowy - 25/12/2005 20:56
tam na turzynie??ja tam wstawiałem i mi sie laser przez to zjebał dałem do kolesia i sie okazało ze chip był wsadzony chujowo
W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Odp: temat ogórkowy - 25/12/2005 23:14
Ale Doda Dzis pojechala Po Wojewodzkim w jakims tam procencie sie znia zgdoze TAm byl motym taki ze Wojewodzki mowil ze Jest Z Wawy Robiac Nazlosc Majdanowi ze niby on Z karkowa ;p A szkoda ze majdan nie wstal i nie podali sobie reki PoGon - Legia
Odp: temat ogórkowy - 26/12/2005 11:26
lodo jest czynny od wtorku tego co byl wjazd ullgowy 5zl ale w tym roku wymienili bandy i jak ktos hamuje od Bande to sobie moze placa rozwalic
Sciagnalem sobie film, ale zamiast jednego pliku .avi jest parenascie plikow jakiego dziwnego formatu. Jak te pliki "skleic" w normalny format? Z gory dziekuje
po pierwsze jesli to pliki zapakowane to próbuj w rar'ze oraz w windows comander'ze
a jak nie to porponuje ¶ci±gn±ć jaki¶ program p2p
Odp: temat ogórkowy - 26/12/2005 14:16
Vasyl może da się zrobić to w Total (Windows) commanderze wybierasz plik scałaj...
ewentualnie był jaki¶ program jeszcze inny nie pamiętam dokładnie jak sie nazywał, chyba
file changer czy co¶ w tym stylu tam tez była podobna opcj
Mówicie że jeste¶my rasistami, mówicie że jeste¶my faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał by¶ by twój syn chodził w turbanie? czy chciał by¶ by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał by¶ by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Sciagnalem sobie film, ale zamiast jednego pliku .avi jest parenascie plikow jakiego dziwnego formatu. Jak te pliki "skleic" w normalny format? Z gory dziekuje
po pierwsze jesli to pliki zapakowane to próbuj w rar'ze oraz w windows comander'ze
a jak nie to porponuje ¶ci±gn±ć jaki¶ program p2p
Jakby to bylo takie proste, to rozpakowalbym je w rarze... Wiem, ze jest taki programik do laczenia owych plikow w calosc, pomoze ktos?
lodo jest czynny od wtorku tego co byl wjazd ullgowy 5zl ale w tym roku wymienili bandy i jak ktos hamuje od Bande to sobie moze placa rozwalic
Bo na tych bandach beda mocowane jeszcze plexi glassy tak zeby mozna bylo grac w hokeja i nikt za banda nie dostal w cymbal krazkiem. Swoja droga w przyszlym roku maja powiekszyc tafle do wymiarow standardowych (obecna tafla jest o 4m za waska i o 6 za krotka) oraz rozbudowac cala infrastrukture (szatnie, nowa maszynownia oraz podobno maly hotel)
ja tam dzisiaj cisne na 19.30, przynajmniej tloku nie bedzie ;d
pozdro
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.