Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 03/07/2010 16:57
haha jak to wyglądało jak w teleexpresie pokazywali przed chwilą grupkę Holendrów cieszących się na copacabanie w tłumie setek Brazylijczyków a ta ręka Suareza przesadzona - nie widziałem wczoraj ale jak potem zrobił ruch głową, że niby z główki ~~
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 03/07/2010 17:37
co argentyna gra to zal dupe sciska. no i chyba niestety szwaby ida po mistrza bo hiszpania z obecna forma raczej nie podola.
edit: jak to mozliwe ze tak dlugo gra totalne drewno higuain skoro na lawce maja aguero, milito itp? maradona liczyl ze od higuaina odbije sie pilka kilka razy i krola strzelcow bedzie mial?
Ostatnio edytowany przez: tribu, 3 lipca 2010, 17:43 [1 raz(y)]
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 03/07/2010 17:38
niemiaszki mają dobrą drużynę a Argentina niestety indywidualności to za mało. Jeżeli Hiszpanie chcą wygrać półfinał muszą zagrać bardzo dobrze, a w szczególności w destrukcji. Szykuje się pierwsze zwycięstwo drużyny z Europy po za kontynentem.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
wypierdolić tego ćpuna pod most taki z niego treneiro, że się płakać chce
Od lat Argentyna nie miała lepszej drużyny i brakiem dobrego trenera przegrali te finały:/ Oby dziś Hiszpanie wygrali bo Paragwaj byłby bez szans z brudasami.
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 03/07/2010 17:46
no szkoda strasznie, że tak spierdolił na prawdę spore szanse na jakiś sukces, a dojczlandy rozpierdalają... 4:0 kto by pomyślał, że niemiaszki mogą tak Argentyńczyków pocisnąć
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 03/07/2010 17:54
Wydaje się, że Niemców może pokonać chyba tylko Holandia w finale, bo grają lepszy football w obronie niż Hiszpania. Jednak liczę na to że Hiszpanie zagrają bardzo mądrze, ale dziś muszą zwyciężyć.
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 03/07/2010 18:05
Argentyńczycy zbyt indywidualnie grali, Messi nie miał dnia i Niemcy ich po profesorsku ograli. Jednak drużyny europejskie zaczynają dominować w turnieju, co mnie nie dziwi, chociaż był moment, że przeważała Ameryka Południowa. Moim zdaniem Niemców zatrzymają w półfinale Hiszpanie
Moim zdaniem Niemców zatrzymają w półfinale Hiszpanie
Najpierw muszą tam awansować.
Szwajcaria stuknęła Hiszpanów, to tym bardziej może Paragwaj, który gra bardzo podobną piłkę. Czyli bazowanie na dobrze zorganizowanej defensywie i kontry.
Hiszpania na razie nie zachwyca. Ze Szwajcarią w dupę, z Hondurasem też nic wielkiego nie zagrali. Chile ich zdominowało do czerwonej kartki. Z Portugalią było lepiej choć i tak prześlizgnęli się po golu ze spalonego.
Hiszpanie są kurewsko nieskuteczni. A jak jeszcze znów wystawią Torresa to Paragwaj ich wyeliminuje.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763361837 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.