Odp: temat ogórkowy - 24/12/2005 21:15
Zna ktoś jakiś dobry link do streszczenia lektury '' Kamienie na Szczniec '' ? w google.pl same krotkie sa i nie trsciwe
Odp: temat ogórkowy - 25/12/2005 00:58
Kto mi Pomoże ?
Mam problem
Od kilku miesięcy ... swędzi mnie skóra tzn jak mi się zrobi ciepło itp... Podczas ćwiczeń na siłowni wszystko zaczyna mnie swędziec Wczesniej tak nie było a teraz jest ? Kto wie co to może być ? i jak to zapobiec ?
Nie jest to przyjemne wrecz uciążliwe.
Kto mi Pomoże ?
Mam problem
Od kilku miesięcy ... swędzi mnie skóra tzn jak mi się zrobi ciepło itp... Podczas ćwiczeń na siłowni wszystko zaczyna mnie swędziec Wczesniej tak nie było a teraz jest ? Kto wie co to może być ? i jak to zapobiec ?
przejdz sie do dermatologa, powinien Ci pomoc
mysle ze nie ma tu zbyt wielu lekarzy na forum
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Kto mi Pomoże ?
Mam problem
zajrzyj tez na sfd.pl - tam siedza spece od silowni
nocne zmiany w pracy sie skonczyly a ja teraz dalej spac nie moge :/
Legia z Wdowczykiem imponuje wzmocnieniami i chyba wreszcie jest na najlepszej drodze do mistrzostwa. O ile oczywiście te wzmocnienia to nie lipa. Bo mam dziwne wrażenie, że ten Brazylijczyk Roger, co go wzięli, jeśli był w Hiszpanii, to jedynie liście pod stadionem zamiatał. Niech mi ktoś wytłumaczy - jaki zdrowy na umyśle człowiek, grający w Hiszpanii lub Portugalii i będący rzekomo wyróżniającą się postacią, może przyjść do naszej ligi? Po co? Żeby grać przeciwko Wojciechowi Grzybowi? Są trzy wyjścia. Pierwsze - ten Roger i Edson wcale nie są tacy dobrzy. Drugie - są niespełna rozumu. Trzecie - to ja jestem zbyt podejrzliwy. Oby - dla Legii - prawdziwa była trzecia opcja...
Kowal jak zwykle w humorze...no i opisuje prawde o ściąganiu Brazylijskich kopaczy
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Kto mi Pomoże ?
Mam problem
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.