Odp: temat ogórkowy - 23/12/2005 23:37
Mam pytanie do informatyków , a mianowicie mam dysk Seagate 80 GB i po dzisiejszym formacie "skurczył się " on do 11,5 GB . Wie ktoś jak to zmienić??
Odp: temat ogórkowy - 24/12/2005 10:28
Wszystkim Forumowiczom Pogońonline.pl życzę WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!
PS.Sory nie zauważyłem postu życzenia świąteczne,ale i tak Wesołych Świąt Wszystkim!!
przestan czlowieku wszystkich ciagle odsylac do google.com
jak nie chcesz to nie pomagaj innym ale skoncz juz z tymi google'ami. Co drugi twoj post jest taki sam
Odp: temat ogórkowy - 24/12/2005 12:00
Jak wgrać oprogramowanie do Motoroli V500 (znaczy kabel jest podłączony, sterowniki do USB wgrane i nie wiem co dalej...) Z góry dzięki.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 24/12/2005 13:01
Pytanie do MW-Przewidujecie jakas zbiorke pirotechniki? Duzo ludzi bedzie kupowalo np.wulkany,rzymskie ognie czy inna piro na sylwka,wiec przy okazji mozna by bylo zorganizowac jakas zbiorke po nowym roku.
jak nie chcesz to nie pomagaj innym ale skoncz juz z tymi google'ami. Co drugi twoj post jest taki sam
caly ten temat powinien sie nazywac google.com - nastepnym razem podam link do google z wpisana fraza - swieta w koncu wesolych
z jednej strony malcoolm ma racje. Rozumiem, ze ktos moze czegos nie wiedziec, albo nie moc znalezc na necie to wtedy OK. Ale jesli ktos prosi linka do stronek ze streszczeniem jakiejs lektury na przyklad, no to wybacz. Nie mozna liczyc tylko na gotowe. Samemu tez mozna cos poszukac
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
hehehe ten filmik dotyczy wszystkich,którzy za długo czasu spędzaja przy komputerze.Może za niedługo komuś przyśni się Realne Forum ? Polecam
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.