Odp: temat ogórkowy - 19/12/2005 13:48
Kto mi załatwi za browara NFS Most Wanted (obojętnie w jakim języku, ważniejsze żeby była normalna instalcja (nie jakieś .mdf i inne bajery - chociaż ostatecznie może być))
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Kto mi załatwi za browara NFS Most Wanted (obojętnie w jakim języku, ważniejsze żeby była normalna instalcja (nie jakieś .mdf i inne bajery - chociaż ostatecznie może być))
cracka jeszcze nie ma z tego co wiem czyli zeby bylo normlanie to musisz miec oryginala a na mdf'ach wcale sie zle nie gra
cracka jeszcze nie ma z tego co wiem czyli zeby bylo normlanie to musisz miec oryginala a na mdf'ach wcale sie zle nie gra
Ja sobie poradze ale to dla kogoś też, no ale dobra jak ktoś to obojętnie jak
P.S: Musze to mieć do środy popołudniu...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 19/12/2005 16:17
a ja mam cos dla ludzi lubiacych beatbox ... jest to kawalek kumpla ... dodam ze jezdzi na mistrzostwa poslki etc. keidys dawalem 2 linki teraz jest nastepny bardzo mi sie podoba ten kawalek :
www.wearepro.net/slon/slonbb.mp3
[cytat=VasyL - Zawodowy Szaman dn 06/12/2005 00:09]... Lacosta 100ml to ja mam za 100zł..,...
Ma ktos dostep do tanszych perfum orginalnych typu Lacoste itp? tylko nie mowcie o tym panu tutaj, ktory za 100ml chcial 200zł
Bede bardzo wdzieczny.
Co dostawca zawiódł ?? ??
Zebys wiedzial synku, ze zawiodl. Wrocil do UK. I co nachapales sie klientow? Przeciez 200zł za 100ml "Twoich perfum" to okazja
Nie jestem dla cIEBIE synkiem!!! Chodzi mi o to że nikt Ci perfum kupowac nie kazał, ale Ty oczywiście musiałeś dodać coś od siebie! Za drogo - nie kupujesz - nie wypowiadzasz sie - PROSTE!!
Bajere kontroluje cały czas, więc sie o mnie nie martw! Narazie to tylko Ty wszystko i wszystkich krytykujesz, bo dzień bez posta krytykującego innych to dzień stracony ??
niezmienia to faktu ze pozdrawiam
...bajerant...
lat 19-12-2005 , ostatnia aktualizacja 19-12-2005 18:31
Zarządcy nie planują hucznego otwarcia, ale tego dnia można poślizgać się za darmo.
Amatorzy łyżew mogą stawić się na Lodogryfie we wtorek o godz. 18.
- Jesteśmy spóźnieni, więc specjalnego otwarcia nie będzie - mówi Sławomir Strąkowski, dyrektor techniczny w zarządzającej Lodogryfem fundacji Promasters. - To będzie właściwie dopiero rozruch technologiczny, więc ślizgawka tego dnia będzie darmowa.
Plany organizatorów może popsuć tylko niesprzyjająca aura. Jeśli jednak Lodogryf ruszy zgodnie z planem, to od środy za godzinę jazdy zapłacimy 8 lub 5 zł. W dni powszednie lodowisko będzie dostępne dla wszystkich o godz. 18, 19.30 i 21. W weekendy - o 10.30, 12, 13.30, 15, 16.30, 18, 19.30 i 21.
Podobnie jak w poprzednim sezonie, zarządcy przewidują specjalne ślizgawki rodzinne (sob. i niedz. godz. 12, bilety dla wszystkich członków rodziny po 5 zł) i studenckie (w środy o godz. 21). Szczecińska ślizgawka ma być czynna do kwietnia.
lat 19-12-2005 , ostatnia aktualizacja 19-12-2005 18:31
Zarządcy nie planują hucznego otwarcia, ale tego dnia można poślizgać się za darmo.
Amatorzy łyżew mogą stawić się na Lodogryfie we wtorek o godz. 18.
- Jesteśmy spóźnieni, więc specjalnego otwarcia nie będzie - mówi Sławomir Strąkowski, dyrektor techniczny w zarządzającej Lodogryfem fundacji Promasters. - To będzie właściwie dopiero rozruch technologiczny, więc ślizgawka tego dnia będzie darmowa.
Plany organizatorów może popsuć tylko niesprzyjająca aura. Jeśli jednak Lodogryf ruszy zgodnie z planem, to od środy za godzinę jazdy zapłacimy 8 lub 5 zł. W dni powszednie lodowisko będzie dostępne dla wszystkich o godz. 18, 19.30 i 21. W weekendy - o 10.30, 12, 13.30, 15, 16.30, 18, 19.30 i 21.
Podobnie jak w poprzednim sezonie, zarządcy przewidują specjalne ślizgawki rodzinne (sob. i niedz. godz. 12, bilety dla wszystkich członków rodziny po 5 zł) i studenckie (w środy o godz. 21). Szczecińska ślizgawka ma być czynna do kwietnia.
w końcu.... z tego co słyszałem to przegładali to już chyba 2 razy :/
Prezes zarządu Amica Wronki S.A. Jacek Rutkowski oraz prezes WKP Lech Poznań Radosław Majchrzak podpisali w poniedziałek w siedzibie Lecha przedwstępną umowę, która ma doprowadzić do utworzenia Sportowej Spółki Akcyjnej pod nazwą KKS Lech Poznań.
Najbardziej to ja jestem ciekawy jak bedzie wygladal mecz Amica - Lech w przyszlej rundzie
jak na wiosne.. to pewnie bez rewelacji ;] w zasadzie Amica moglaby zlać na ta runde, gdyby nie fakt ze moze wywalczyc mecze pucharowe leszkowi na nastepny zeson
a jak chodzi o kolejny sezon 06/07 to moze sie spotkaja ale w III lidze
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.