tyle, ze to nie mr.Bird, a miasto jest wlascicielem stadionu i to oni dbaja o czystosc itp. stadionu.
A panowie z MOSiRu zamiast dzialac to chleja wóde w kanciapie
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: temat ogórkowy - 16/12/2005 18:12
lodogryf niby ma byc czynny od wtorku....i niby ma byc wiekszy....Taka informacje dostalem pod numerem telefonu na lodogryf
Ja tak samo musiałem zdawac z " Chłopow " ale na 3 A tak w ogole to wszystkie info mozna było wyczytać z tego właśnie utworu oraz dodać pare zdań o społeczeństwie wiejskim i cała filozofia. Dokładnie jak mowisz jezeli w maju by sie trafił taki zestawik byłbym very happy A co do dzisiejszego ang. to też nie był jakis supertrudny a zwłaszcza wiadomosc do kolegi by sie zaopiekował psem hehe pozdro
Odp: temat ogórkowy - 16/12/2005 20:26
Mam pytanie czy ktoś zna szczegóły spotkania na linii petra - Pogoń w ostatnim meczu petry z polonią w. czy może to tajemnica, bo jeśli tajemnica to rozumiem, lepiej nie pisać, ale jak ktos wie co się działo to niech chociaz troche coś napisze (ci co mają wiedzieć to wiedzą o jakie spotkanie mi chodzi). A tak na marginesie jeśli to wszystko prawda to kibole petry się ośmieszyli na całą polskę.
Ps. Nie wiem czy to bylo juz mowione czy nie(nie mam zbytnio czasu, na dokaldne sledzenie wszystkich tematow) ale i tak postawa godna szacunku...
Ps2. Od ekipy online.pl mysle, ze przydaly by sie jakies podziekowana za propagowania licytacji na legijnej stronie...(w postaci newsa albo wyslac mail do nich)
Odp: temat ogórkowy - 16/12/2005 21:47
sluchajcie potrzebuje pomocy mam lekki pixel . Chodzi mi o mikrofon jesli sie ktos z was zna niech pomoze, mam mikrofon i looz wszytko slsyze sie wglosnikach (nie wiem czy tak powinno byc) ale jak chce pogadac na skype to mnie inny nie slysza. Co zrobic?
Mam pytanie czy ktoś zna szczegóły spotkania na linii petra - Pogoń w ostatnim meczu petry z polonią w. czy może to tajemnica, bo jeśli tajemnica to rozumiem, lepiej nie pisać, ale jak ktos wie co się działo to niech chociaz troche coś napisze (ci co mają wiedzieć to wiedzą o jakie spotkanie mi chodzi). A tak na marginesie jeśli to wszystko prawda to kibole petry się ośmieszyli na całą polskę.
myślę ze pewne kwestie nigdy nie były i nie będa porzuszane na forum i chwala za to.
Wielki + dla Tego serwisu.Miejmy nadzieję,że cena wzrośnie dzięki naszym Przyjacie(L)ą.
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: temat ogórkowy - 16/12/2005 23:33
drodzy ci nasi kopacze lacznie ok 10mln pln za taka kwote mozna by bylo spokojnie kupic Gornik Z. i jeszcze miec kase na transfery.
myślę ze pewne kwestie nigdy nie były i nie będa porzuszane na forum i chwala za to.
Ja się z tym całkowicie zgadzam, tylko pytam czy w ogole było to co było, (nie wszyscy wiedzą o co chodzi, no i dobrze) chodzi tylko o to żeby ktoś powiedział tak lub nie, bo ja szczegóły słyszałem od pewnej osoby ale nie wiem czy to jest pewne żródło czy mnie czasami w konia nie robi i nie chodzi mi o rozpisywanie się na ten temat tylko poprostu o potwierdzenie jednym słowem. Kijevo -jeśli masz info na ten temat to tylko potwierdż lub zaprzecz. (chyba kumasz o co chodzi). I na tym byłby koniec tego tematu.
Ostatnio edytowany przez: IS, 17 grudnia 2005, 00:02 [1 raz(y)]
ee tam. pomalowac. jakby wydac te pare tys. zlotych na farbe i kilku/nastu kolesi z pędzlem/wałkiem/pistoletem to stadion od razu inaczej by wyglądał. mam nadzieje mr. bird & kompania skonczonymi dziadami nie beda i cos sie wydarzy. utrzymywanie trybun w obecnym stanie woła o pomste do niebios!
pozdro
tyle, ze to nie mr.Bird, a miasto jest wlascicielem stadionu i to oni dbaja o czystosc itp. stadionu.
A panowie z MOSiRu zamiast dzialac to chleja wóde w kanciapie
mr Bird moglby jednak na te farbe dać - z czystej przyzwoitości.... a panom z MOSiRu HAŃBA!
Odp: temat ogórkowy - 17/12/2005 12:56
Narodowiec pisałeś że jesteś plastykiem...czy mógłbyś podbić do mnie na gg bo mam pytanie do Ciebie czy wykonałbyś pewne logo...
Odp: temat ogórkowy - 17/12/2005 14:03
Potrzebuje osoby znającej się na excelu . Odnosze się z prośba o wykonanie pewniej być może dla kogoś prostej pracy. Polega ona na tym że : jezeli wpiszemy do komórki A1 np 1,2,3 itd to w komórce B1 wyświetli sie ta liczba słownie jak ktoś by mi mogl pomoc prosze o podbicie na gg : 868-59-30
Potrzebuje osoby znającej się na excelu . Odnosze się z prośba o wykonanie pewniej być może dla kogoś prostej pracy. Polega ona na tym że : jezeli wpiszemy do komórki A1 np 1,2,3 itd to w komórce B1 wyświetli sie ta liczba słownie jak ktoś by mi mogl pomoc prosze o podbicie na gg : 868-59-30
Jestem teraz w pracy ale jak bede w domu to postaram Ci sie pomoc.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.