PogonFan dzisiaj dowiedzialem sie, ze nauczyciel ma prawo wstawic ocene za mature probna do dziennika, ale nie ma prawa brac jej pod uwage przy wystawianiu oceny koncowej/semestralnej.
Ocena ta moze dac nauczycielowi wglad na wiedze ucznia , ale tak jak mowilem nie ma prawa jej traktowac jako spr itp. Jezeli jednak tak sie stanie to KURATOR
100% pewne ! pozdro
Odp: temat ogórkowy - 15/12/2005 21:34
Oceny z Probnej Matury sa wstawiane do dziennika,przynajmniej u mnie tak bylo.A nauczyciele nie brali jej pod uwage...A jak kuratora naslesz to napewno zdasz mature,oj napewno
"Ci, którzy powątpiewali w talent reprezentanta Polski, Grzegorza Rasiaka, powinni być na Broadhall Way, żeby zobaczyć jego dwie bramki, z których pierwsza była nieskazitelnej jakości" - zachwyca się korespondent serwisu spursodyssey.com.
Rasiak strzelił obie bramki w wygranym 2:0 meczu Tottenhamu z Chelsea. Szkoda, że był to tylko mecz rezerw, ale "Rossi" zawsze może się chwalić, że pognębił słynnych "The Blues".
Opis pierwszej bramki Polaka na spursodyssey.com. to prawdziwy poemat: "Rasiak zaszokował obronę Chelsea i widzów, kiedy przyjął piłkę odwrócony tyłem, około 25 metrów od bramki. W mgnieniu oka Grzegorz obrócił się i pokonał bramkarza cudownym strzałem z lewej nogi, po którym piłka odbiła się od poprzeczki w samym okienku".
Odp: temat ogórkowy - 16/12/2005 13:55
mam foty z wczoraj (21 sztukos) jak to renowacja przebiega ale nie mam gdzie wrzucic narazie miejsce sie znajdzie to wrzuce
a teraz pytanie z innej beczki: wie ktos jak to z lodogryfem w tym roku jest?? tzn. czy jest otwarty, w jakich godzinach, o ktorej wejscia sa i ile kosztuje??
mam foty z wczoraj (21 sztukos) jak to renowacja przebiega ale nie mam gdzie wrzucic narazie miejsce sie znajdzie to wrzuce
a teraz pytanie z innej beczki: wie ktos jak to z lodogryfem w tym roku jest?? tzn. czy jest otwarty, w jakich godzinach, o ktorej wejscia sa i ile kosztuje??
Odp: temat ogórkowy - 16/12/2005 14:24
Chcialem oficjalnie pogratulowac pomyslu z KAKOWYM OKIEM PANIKA! rewelacja teraz juz panik sam za pomoca swojego komputera bedzie mogl sterowac grajkami. Fifa 2008 poprostu a komentowac bedzie Baran... dobijcie mnie... blagam...
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
moj 600 post
Lodogryf będzie otwarty ale dopiero za jakiś czas (za tydzień, może dwa). Przynajmniej tak mi powiedział jakiś czas temu znajomy który wie co tam jest grane...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Odp: temat ogórkowy - 16/12/2005 15:28
ogladajac te fotki az sie prosi o pomalowanie krzeselek http://www.pogononline.pl/galeria_slajdy.php/stadion/20051215_murawa/3 nawed nie mozna przeczytac co jest napisane na krzeselkach:/
moj 600 post
Lodogryf będzie otwarty ale dopiero za jakiś czas (za tydzień, może dwa). Przynajmniej tak mi powiedział jakiś czas temu znajomy który wie co tam jest grane...
Jak bylem na poczatku grudnia to bylo zamkniete, a pracownicy ktorzy tam byli powiedzieli ze trwa wymiana czegos tam, ale na bank 15 grudnia bedzie otwarte.
Nie zdziwilbym sie jednak jakby im sie ta wymiana nieco przedluzyla....
Odp: temat ogórkowy - 16/12/2005 16:44
Mam pytanie, może ktoś zarzucić linkiem do pełnej wersji gry DSJ 2 lub DSJ 3 . Znalazłem kilka stron lecz były to dema a ja poszukuje pełnej wersji, szczególnie zależy mi na DSJ 3
ogladajac te fotki az sie prosi o pomalowanie krzeselek http://www.pogononline.pl/galeria_slajdy.php/stadion/20051215_murawa/3 nawed nie mozna przeczytac co jest napisane na krzeselkach:/
te krzeselka strasznie uwalone sa. wydaje mi sie ze im by wystarczyla szczotka i kubel wody a nie tam odrazu malowanie chociaz ladniej by to wszystko wygladalo jakby wszystkie krzeselka byly takie jak na VIPach
te krzeselka strasznie uwalone sa. wydaje mi sie ze im by wystarczyla szczotka i kubel wody a nie tam odrazu malowanie chociaz ladniej by to wszystko wygladalo jakby wszystkie krzeselka byly takie jak na VIPach
ee tam. pomalowac. jakby wydac te pare tys. zlotych na farbe i kilku/nastu kolesi z pędzlem/wałkiem/pistoletem to stadion od razu inaczej by wyglądał. mam nadzieje mr. bird & kompania skonczonymi dziadami nie beda i cos sie wydarzy. utrzymywanie trybun w obecnym stanie woła o pomste do niebios!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.