Odp: temat ogórkowy - 14/12/2005 22:12
Jest ktoś w stanie mi powiedzieć czy w MediaMarkt można realizować bony Sodexho? Przydatną odpowiedzią będzie nawet "raczej tak/raczej nie"...
Odp: temat ogórkowy - 14/12/2005 23:37
A ja mam takie pytanie...sciagnalem sobie ostatnio z Emule plytke pewnego wykonawcy(zeby nie robic Eminemowi reklamy) i byla ona spakowana rarem...no to ja niewiele myslac i jeszcze mniej mogac czym predzej zabralem sie do rozpakowywania tegoz oto pliku...jakiez bylo moje zdziwienie gdy na moim pulpicie ukazala sie wiadomosc ze musze jakies haslo jebane w dupe podac bo inaczej mi nie rozpakuje plyty...pomoze mi ktos? ogolnie chodzi mi o to albo skad wziasc haslo albo jak je obejsc...
na 99% było info albo to w komentarzach albo na stronie z której ściągałeś jakie jest hasło.. przejżyj dokładnie bo jeżeli nie znajdziesz (A BARDZO CZESTO JEST) to po pliku... już nie raz spotkałem się z hasłem na torrentach ..na emule pewnei ejst podobnie
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
jezeli jest adres strony zawarty w nazwie pliku to wpisz w google ten adres +pass itp pokombinuj sa fora z roznymi haslami wlasnie do takich plikow
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy - 15/12/2005 12:25
mam prosbe... nie ma ktos moze na kompie jakiegos listu do swietego mikolaja po angielsku ?? bo mam takie zadanie a nie chce mi sie pisac....
Tematy dowalili...:/ Ani "Pana Tadeusza", ani "Dziadów cz. III" i "Chłopów" nie przeczytałem.... Dlatego wybrałem temat nr. 1 bo tam nie trzeba było się odnosić do znajomości utworu... a czytanie tekstu ze zrozumieniem, takie jakieś dziwne było...
Ps. Od której pisaliście...?? Bo u mnie(Pruszków) pisałem od 8 rano(od 7.40 - procedury maturalne) a np. w Wawce niektórzy pisali o .... 12: Jak ja skończyłem to zadzwoniłem do koleżanki z Wawy i mogła się trochę poduczyć... Pozdro dla piszących
Tematy dowalili...:/ Ani "Pana Tadeusza", ani "Dziadów cz. III" i "Chłopów" nie przeczytałem.... Dlatego wybrałem temat nr. 1 bo tam nie trzeba było się odnosić do znajomości utworu... a czytanie tekstu ze zrozumieniem, takie jakieś dziwne było...
Ps. Od której pisaliście...?? Bo u mnie(Pruszków) pisałem od 8 rano(od 7.40 - procedury maturalne) a np. w Wawce niektórzy pisali o .... 12: Jak ja skończyłem to zadzwoniłem do koleżanki z Wawy i mogła się trochę poduczyć... Pozdro dla piszących
ja tez wybralem 1 temat ale takie rzeczy nawymyslałem w tym wypracowaniu ze sam sobie wspolczuje , a pisac zaczelismy o 9 , ogolnie jakby to byla normalna maturka to by kiepsko bylo i nie mial bym teraz dobrego humoru
Ostatnio edytowany przez: loker, 15 grudnia 2005, 15:11 [1 raz(y)]
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
ja tez wybralem 1 temat ale takie rzeczy nawymyslałem w tym wypracowaniu ze sam sobie wspolczuje , a pisac zaczelismy o 9 , ogolnie jakby to byla normalna maturka to by kiepsko bylo i nie mial bym teraz dobrego humoru
No u mnie to wyszło 2,5 strony.... lania kompletnej wody.... A jak czytanie??^^ Miodek co zajebał ^^
Odp: temat ogórkowy - 15/12/2005 18:13
Ten tekst p. Miodka to kosmos ze tak powiem Po przeczytaniu 1 akapitu juz mnie odrzuciło, na szczescie pozniej jakos to lepiej wygladalo i mozna bylo to jakos sobie pukladac w glowie Ale i tak z tych zadan dotyczacych owego 'boskiego' tekstu chyba z dwoch zadan wogole nie zrobilem. W sumie jakbym przeczytal jakaś z tych lektur to bym sobie naciągnal wypracowaniem troche punkcikow, a tak to mam nadzieje ze te 21 pkt uzyskam Pozdrawiam
Ja muszę zaliczyć... bo u mnie normalnie traktowane jest jako praca klasowa z wagą 2(ocena na nowy semestr)
Ps. Gdzie chodzisz do sql..
No umnie podobno tez to bedzie przeliczane na ocene i brane pod uwage, i tez mozna powiedziec ze musze zaliczyc, bo kurde zaczne sie bac tej pradziwej matury
Ja chodze do bylego TME, obeccnie to sie nazywa ZSEE na Racibora...
Odp: temat ogórkowy - 15/12/2005 20:33
probna matura wcale nie byla taka trudna ale rozszerzona wlasciwie latwiejsza niz podstawowa... ale mam inna sprawe gdzie w Szczecinie moge dostac naszywke Chelsea? potrzebna na prezent wiec temat dosyc pilny
barwy bieli i czerwieni=symbol czystosci przelanej krwia
Ja odpowiedziałem na wszystkie pytania a co do twypracowania to uwazam ze teamt 2 był bardoz prosty !
pozdrawiam
dokladnie takie same wrazenia... rozszerzony tez lajtowy temacik nr. 1 - ten wiersz Szymborskiej.
Ogolnie zadowolony bylbym jakby tematy o podobnym poziomie trudnosci byly w maju. Akurat pamietalem o tych "Chłopach" cos bo zaliczalem w 2 klasie na 2 na koniec roku prace klasowa z "Chłopów" tak wiec dobrze bylo. Zeby tylko w maju "Dziadow" nie bylo bo to temat kibel...
Ostatnio edytowany przez: A. Strzelba, 15 grudnia 2005, 20:59 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763442854 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.