Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 27/11/2007 20:59
ogladam dextera - na razie 6 odcinkow 1 serii ... powiem Wam ze na kolana nie rzuca - serial trzyma przecietny poziom (nie umywa sie do PB i LOSTa)... męcze po 1 odcinku dziennie
wiesz, nie wszystkie seriale musza miec taka wartka akcje i nagle zwroty jak te wyzej wymienione, w niektorych serialach liczy sie fabula pb i losta fajnie sie oglada ale bajki to sa nieprzecietne i powoli to naciaganie wszystkiego zaczyna czlowieka zniechecac. a taki dexter czy rodzina soprano - akcji za duzo tam nie ma a bija pb i losta na glowe
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 27/11/2007 22:45
Serial Dexter bardzo mi się podoba, za super oryginalne pomysły i ciekawe rozwiązania. Nie wiem jak Wy ale ja też z zapartym tchem oglądam do końca, co prawda jest parę zamulających motywów ale w PB i Lost też były i to nie raz.
Nie ma co go porównywać do ww Lost czy PB bo to seriale zupełnie o czym innym i też jedyne w swoim rodzaju.
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 01/12/2007 06:25
Tak piszecie o tym Dexterze, że wymula itp. Jest tam niezła akcja, ale haczyk jedynie w tym, że dopiero 2 serii jakoś to gigantycznie widać, i jest się w stanie obejrzeć kolejny, i kolejny odcinek. Osobiście, też 1 sezon mnie męczył szczególnie z końca samego, gdzie już był na parę odcinków przed końcem przewidywalny.. Nie wiem czy teraz coś pozmieniali z reżyserem czy cuś, ale w 2 serii mamy całkowitą odwrotność nowe postacie, no i ta akcję. Więc obejrzyj 1 sezon tylko po to, żeby zobaczyć 2 . Takie moje zdanie .
Chyba nieco lepszy niż sezon pierwszy, dużo ciekawych i fajnych pomysłów i czasami dużo akcji, ale ... niektóre wątki mi się nie podobają (np. kłótnie Rity z matką, miłosne perypetie siostry Dextera). Czasami trochę za bardzo przewidywalna akcja. Co nie zmienia faktu, że serial naprawdę fajny i wciągający następne odcinki jak i 3 sezon na pewno obejrzę.
`` Weeds to nie produkcja w stylu młodzieżowych komedii o narkotykach, w których to palenie marihuany jest sensem życia bohaterów. Serial ten jest wielowątkowy, koncentruje się nie tylko na Nancy i jej narkotykowym biznesie, ale jednocześnie jest dramatem - przedstawia skomplikowane międzyludzkie relacje, zwłaszcza wewnątrz rodziny. Mimo to zgrabnie łączy w sobie elementy czarnej komedii i dramatu. Serial przedstawia w krzywym zwierciadle nie tylko społeczność przedmieść takich jak Agrestic, ale także pojedynczych jednostek. Cięty humor dotyka w jakimś stopniu każdego: chrześcijan, żydów, 'białych', 'czarnych', Azjatów i homoseksualistów. Nie oszczędzono także filmów, takich jak np. Pasja, Ojciec chrzestny czy Iniemamocni. ``
kiedys juz polecalem, obejrzalem calosc czyli 3 sezony i powiem ze dla wyluzowania serial jest swietny humor ciety strasznie i ogolnie tematyka w nim poruszana i za to ten serial lubie
w 2 sezonie tak jak w 1 jest 12 odcinków. Miały być normalnie w poniedziałek za tydzień 11 i za 2 tyg. 12 ale jakiś wyciek był ze stacji Showtime i od wczoraj są na necie ;]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.