Odp: temat ogórkowy - 13/12/2005 13:47
jak samopoczucie po testach i jak myslicie ze wypadliscie, bo ja srednio wypadlem:/, a testy powiem ze byly do dupy
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: temat ogórkowy - 13/12/2005 16:20
Co można kupić za 20-25 zł z pamiątek Pogoni (firmowych lub nie) lub innego klubu ? Prosze o kilka przykładów. Dzięki.
P.S: Po za szalikiem
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 13/12/2005 17:22
Witam, mam takie pytanie ( już wcześniej wspomniałem o tym na forum ale jakoś sensownej odpowiedzi nie otrzymałem ) : zepsół ( spalił ) mi sie subwoofer ... niewiem co się tam mogło stać ale tak jakby nie dostawał sygnału ( milczy )?! satelity normalnie chodzą, jest to zestaw LOGITECHA 5.1. Pytanie brzmi : gdzie to moge naprawić w Szczecinie, karty gwarancyjnej nie posiadam więc wykazu serwisów także niemam a zresztą z tego co wiem niema w Szczecinie serwisu LOGITECHA . Prosze o pomoc i z góry za taką dziękuje.
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: temat ogórkowy - 13/12/2005 17:38
Ma ktoś może na kompie jakąś prezentacje w power poincie i by mógł mi ją dać?...
Bo potrzbuję na jutro, o byle czym, jakiś planetech, zwierzętach czym kolwiek nawet o Pogoni
jezeli moglby mi ktos taka przeslac to bym byl bardzo wdzieczny [email protected] , to moj emeil
Odp: temat ogórkowy - 13/12/2005 19:35
nie wiem czy ktos juz o tym wspominal. wczoraj zlapali typa jadacego samochodem ktory mial 6,5 promila. dzisiaj okazalo sie ze on wypil 1,5 l wodki i jechal do pracy grubo
Ja mam 2 pytanka, czy wie ktoś gdzie mogę sprawdzic live wyniki 2 ligi czeskij w hokeju I jak otwieram jakis filmik z internetu to otwiera mi sie on Windows Media Playerem, a tego programu poprostu nie dzierżę, i coś mi sie n jebie na kompie, wie ktoś jak mogę zmienić ten program którym oglądam filmiki ze stronek i jakie programy do tego polecacie
Ponawiam pytanka.
co do 1 czesci pytania to nie wiem ale sprawdz moze na stronce stsu, a jesli chodzi o program do filmow to polecam Subeditplayera,pierwsze wrazenie moze byc zniechecajace ale z czasem idzie sie przyzwyczaic..
Ściągnołem już ten program, otwieram filmik ze stronki i dalej jest ten jebany mediaplayer.
hm.. w takim ukladzie polecam zmiane przegladarki na Firefoxa,zakladajac oczywiscie ze uzywasz IE..
Odp: temat ogórkowy - 14/12/2005 15:46
Wielu z Was na pewno było na ternie byłej pływalni na Pogoni. Poniżej wrzucam zdjęcie jak wyglądała w latach 60-tych.
[img=http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/76/7634/763450/76345010]
P.S Jest mała róznica co??
Ostatnio edytowany przez: Święty, 14 grudnia 2005, 15:56 [3 raz(y)]
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Wielu z Was na pewno było na ternie byłej pływalni na Pogoni. Poniżej wrzucam zdjęcie jak wyglądała w latach 60-tych.
[img=http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/76/7634/763450/76345010]
P.S Jest mała róznica co??
fajnie tam kiedys bylo ;p moje poczatki plywania w brodziku na gorze pozniej wielki basen i skocznia nigdy mnie na sama gore niechcieli wpuscic :/ chyba od 18 byla...juz nie pamietam
Odp: temat ogórkowy - 14/12/2005 18:21
Hmmm...a więc jak chce uruchomić grę pokazuje mi się czarny obraz potem wraca na pulpit i pojawia mi się taki oto błąd: "unable to create D3D device" - co robić??
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.