Odp: temat ogórkowy - 10/12/2005 19:56
Cała Samoobrona i LEPPER wstyd przynosza tylko...zachciało rolnikom sie polityki...WSYD>>Jeszcze z takimi BURAKAMI DO BRUKSELI HAHA...pewnie nie mógł sie z nią dogadać bo on tylko po polsku i bez tłumaczaa/....heh
Odp: temat ogórkowy - 10/12/2005 19:56
jak mozna zgwalcic prostytutke ?! tu chodzilo o to ze chcial bez gumu ,w sumie taki wsior z samoobrony to sie nie dziwie niema pojecia o antykoncepcji o chorobach
Odp: temat ogórkowy - 10/12/2005 19:59
dla mnie gazeta wyborcza to obiektywne zrodlo informacji , co do sylwestra, zalosne , jaki prezydent taki sylwester
Odp: temat ogórkowy - 10/12/2005 20:12
Vasyl, mozna. Jesli prostytutka wykonala swoja robote, dostala za to hajs i koles ja znowu przelecial wbrew jej woli, to to jest gwalt. Jesli klientka powiedziala danemu facetowi, ze pomimo jego eurosow nie przespi sie z nim, a ten ja zaciagnie do samochodu, wywyizie i wyrucha to to jest gwalt.
Nie dajcie sie otumanic Gazecie Koszernej i mediom w ogole. W dodatku nie znamy wersji drugiej strony. Jak mozna dziwke zglwacic? Pewnie nie chcial jej zaplacic z jakiegos powodu, a suka wyczaila ze wlasnie przelecial ją jakis deputowany. Okazcie troche perspektywy myslowej.
Vasyl niby masz racje ale z drugiej strony ten czlowiek jest reprezentantem Polski na arenie miedzynarodowej i do takich sytuacji z jego udzialem nie powinno wogole dochodzic. jak chce to niech sobie na dziwki w kraju chodzi
polski eurodeputowany zgwalcil prostytutke ci co z zachodniopomorskiego niedawno pojechali nie pamietam dokladnie dokad tez trzody narobili jak sie schlali. fajni ludzie nas reprezentuja na zachodzie
tu chodzi o wsiura z Samoobrony, ktory skompromitowal nasz kraj na cały świat ...
obojetnie o kogo chodzi ale kto takich skurwysynow wybiera do reprezentowania naszego kraju??
wlasnie, kto tego chuja wybrał? ... wszyscy (Polacy) i nikt (myślący) ...
powiem krotko: jaki elektorat - tacy poslowie ... i takie reprezentowanie ...
Vasyl, mozna. Jesli prostytutka wykonala swoja robote, dostala za to hajs i koles ja znowu przelecial wbrew jej woli, to to jest gwalt. Jesli klientka powiedziala danemu facetowi, ze pomimo jego eurosow nie przespi sie z nim, a ten ja zaciagnie do samochodu, wywyizie i wyrucha to to jest gwalt.
heh... tam sie wypowiadala jakas babka - dziennikarka czy cos.. calkiem szczegolowo bylo: ponoć nasz euroosioł chciał ja przelecieć bez gumeczki, ona nie chciala i od tego sie zaczela awantura ...
a, wcale nie bylo to w gazecie, trąbiły o tym wszystkie możliwe media. ja to slyszalem na tvn 24...
Odp: temat ogórkowy - 10/12/2005 20:28
to ktora wg ciebie gazeta jest obiektywna ?? moze radio maryja lub tv trwam i jakies nasze dzienniki ,ktore to media popieraja przeciez pis jak mi wiadomo na ktory glosowales ,jak tam kurski sprzedajna kurwa, o pomysle bykowego nie wspominajac glosowalem na po i smieje sie z tego pseudo rzadu , niech rzadza 4 lata ,po takim czasie bedziecie miec poparcie sld albo nizsze
Odp: temat ogórkowy - 10/12/2005 22:08
ja sie najpierw pieprzlem zeby przejsc 2 runde bo na laptopie ciezko akurat jak ten obrazek sie pokazal spojrzalem na meczyk
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.