jestem na forum od 2004 roku a oni mi mątują taka kichę że 15 dni
a logowales sie od tego 2004 roku? albo napisales jakiegos posta? po ilosci twoich postow spodziewam sie ze nie
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
2006 rok szczecinianie przywitają na Wałach Chrobrego, a gwiazdą nocy będzie Maciej Silski, zwycięzca tegorocznej edycji Idola.
Program miejskiego sylwestra - skromny. Scena stanie na Wałach Chrobrego przy fontannie. Wielkich gwiazd nie będzie, bo miasta nie stać. Program wieczoru rozpocznie się po godz. 22. Przez godzinę puszczana będzie muzyka z płyt. 40 minut przed północą na scenie pojawi się Maciej Silski z zespołem.
- Od początku chcieliśmy, aby Maciej zagrał u nas. Chcemy promować lokalnych artystów - wyjaśnia Ewa Siebuła, p.o. dyrektor Szczecińskiej Agencji Artystycznej, która zorganizuje zabawę.
O północy na scenie pojawi się prezydent Szczecina Marian Jurczyk (lub zastępca), który złoży mieszkańcom noworoczne życzenia. Po północy uczestnicy zobaczą na telebimach film o najważniejszych wydarzeniach 2005 r. w Szczecinie. Zaraz po projekcji na scenie znów będzie królował Silski. Druga część jego koncertu ma potrwać ok. 40 min, a zabawa sylwestrowa ma się skończyć ok. godz. 2 w nocy.
2006 rok szczecinianie przywitają na Wałach Chrobrego, a gwiazdą nocy będzie Maciej Silski, zwycięzca tegorocznej edycji Idola.
Program miejskiego sylwestra - skromny. Scena stanie na Wałach Chrobrego przy fontannie. Wielkich gwiazd nie będzie, bo miasta nie stać. Program wieczoru rozpocznie się po godz. 22. Przez godzinę puszczana będzie muzyka z płyt. 40 minut przed północą na scenie pojawi się Maciej Silski z zespołem.
- Od początku chcieliśmy, aby Maciej zagrał u nas. Chcemy promować lokalnych artystów - wyjaśnia Ewa Siebuła, p.o. dyrektor Szczecińskiej Agencji Artystycznej, która zorganizuje zabawę.
O północy na scenie pojawi się prezydent Szczecina Marian Jurczyk (lub zastępca), który złoży mieszkańcom noworoczne życzenia. Po północy uczestnicy zobaczą na telebimach film o najważniejszych wydarzeniach 2005 r. w Szczecinie. Zaraz po projekcji na scenie znów będzie królował Silski. Druga część jego koncertu ma potrwać ok. 40 min, a zabawa sylwestrowa ma się skończyć ok. godz. 2 w nocy.
za gazeta.pl
oj ale atrakcje!
jako ze w sylwka bede juz bujał sie gdzies na morzu, prosze wszystkich o wygiwzdanie agenta jurczyka, kiedy tyllko pojawi sie na scenie ...
Zadania dla informatykow naszego forum ( Pszczolek licze na Ciebie)
Mialem ladnie zrobionego Outlooka. Kiedy przeinstalowalem neostrade, stracilem tozsamosc na outlooku, zamiast starych kont jest konto smierdzacej neo. Gdzie sa te konta? czy poszly sie jebac bezpowrotnie?
obawiam sie ze straciles swoje dawne konto ... nie wiem dokladnie jak dziala instalator neo, ale pewnie na chama wrzucił ci pliki z kontem do outlooka...
w tej sytuacji to juz raczej moze byc "po ptokach" ...
na przyszlosc proponuje Ci uzywac programu Mozilla Thunderbird - jesli chodzi o obsluge to praktycznie nie rozni sie od Outlooka, a jest od niego o niebo lepszy ... Instalkę znajdziesz na tej stronie:
jak juz sobie go zainstalujesz to pliki, gdzie TB trzyma Twoje konta znajdziesz w katalogu:
C : / Documents and Settings / mccnex / Dane aplikacji / Thunderbird /
(są to: katalog "Profiles" wraz z zawartością, pliczek "registry.dat" oraz "profiles.ini" ...
(oczywiscie zamiast "mccnex" bedzie Twoja nazwa uzytkownika w Windowsie XP - o ile go wlasnie uzywasz...)
(2. ukośniki są odwrócone w tej ścieżce dostępu)
Po skonfigurowaniu programu - tj. wpisanie kont pocztowych, haseł itp. wystarczy skopiować sobie w dowolne, ale bezpieczne miejsce zawartość ww katalogu i po każdej takiej akcji jak miałeś z instalką neo wrzucać je spowrotem ...
Wydaje mi sie, ze Thunderbirda zadna instalka nie zgwałci, tak jak robi to z frajerskim outlookiem...
powodzenia
p.s. zamiast Internet Explorera polecam Mozille Firefoxa (www.firefox.pl)
Co o tym myslicie Nie wiem czy to mozna nazwac "nowa" zgoda...
Pogoń & (L)egia
To było do przewidzenia, już od dłuższego czasu pojawiały się flagi juve na Legii. Myśle że my nie powinniśmy tego komentować to jest sprawa Legii a nie nasza - nic nam do tego, my żyjemy swoimi sprawami.
Co o tym myslicie Nie wiem czy to mozna nazwac "nowa" zgoda...
Pogoń & (L)egia
To było do przewidzenia, już od dłuższego czasu pojawiały się flagi juve na Legii. Myśle że my nie powinniśmy tego komentować to jest sprawa Legii a nie nasza - nic nam do tego, my żyjemy swoimi sprawami.
hehehehe... ja nie potrafie podejsc do tego powaznie proponuje zgode Pogońi z fylkirem mhmmm...
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Chcesz zarobic 25 Euro. Zarejestruj się przez ten link http://www.cashpayway.com/index.php?ref=429297
1. SPAM
2. 0 zabezpieczen, nawet SSL nie maja... do tego skoro chca poslugiwac sie kartami to przydaloby sie aby mieli certyfikaty od VISA itp...ja tam im swoich danych nie podam
Odp: temat ogórkowy - 10/12/2005 19:36
polski eurodeputowany zgwalcil prostytutke ci co z zachodniopomorskiego niedawno pojechali nie pamietam dokladnie dokad tez trzody narobili jak sie schlali. fajni ludzie nas reprezentuja na zachodzie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.