Odp: temat ogórkowy - 06/12/2005 19:23
Jeżeli ktoś wie gdzie w necie znajde coś na temat nagrzewnicy samochodowej to niech wrzuci linka. Chodzi mi dokładnie o opis działania oraz opis z czego sie składa. Z góry Dzieki.
Jeżeli ktoś wie gdzie w necie znajde coś na temat nagrzewnicy samochodowej to niech wrzuci linka. Chodzi mi dokładnie o opis działania oraz opis z czego sie składa. Z góry Dzieki.
Oto informacje na temat nagrzwnicy samochodowej..:::Link:::..
Oto informacje na temat nagrzwnicy samochodowej..:::Link:::..
Odp: temat ogórkowy - 07/12/2005 08:18
Niewiem czy pisze to w dobrym temacie, ale zdaje mi się ze tak Mam takie małe pytanko : gdzie można w Szczecinie naprawić głośniki ( zestaw 5.1 Logitecha ), a dokładniej subwoofer coś chyba się w nim spaliło bo wogóle nie reaguje tak jakby nie dostawał żadnego sygnału. Z góry dziękuje za pomoc
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Niewiem czy pisze to w dobrym temacie, ale zdaje mi się ze tak Mam takie małe pytanko : gdzie można w Szczecinie naprawić głośniki ( zestaw 5.1 Logitecha ), a dokładniej subwoofer coś chyba się w nim spaliło bo wogóle nie reaguje tak jakby nie dostawał żadnego sygnału. Z góry dziękuje za pomoc
W karcie gwarancyjnej napewno znajdziesz adresy serwisów.
wie ktos z Was ile czasu przed 18-stka mozna zlozyc podanie o dowod?
Mozesz zlozyc kiedy chcesz tylko, ze mozesz miec dowod tymczasowy. Wyrobienie dowodu stałego trwa ok 3-4 tygodni. Jak ta odpowiedz Cie nie zadowala to idz do urzedu miasta i sie dowiedz.
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Odp: temat ogórkowy - 07/12/2005 19:33
lecialo w rmf-fm ze za 31 lat prawdopodobnie spadnie asterioda ktora sie tam z czyms zmderzy i cal ten pyl spadnie na cala nasza ziemie i bedzie to co w stylu bomby atomowej a nawet gorzej,, tak powiedzieli naukowcy z NASA.
wie ktos z Was ile czasu przed 18-stka mozna zlozyc podanie o dowod?
Mozesz zlozyc kiedy chcesz tylko, ze mozesz miec dowod tymczasowy. Wyrobienie dowodu stałego trwa ok 3-4 tygodni. Jak ta odpowiedz Cie nie zadowala to idz do urzedu miasta i sie dowiedz.
tylko, że tymczasowy jest ważny 5 lat, a normalny 10...różnica jest A co do pytania ^Bartka to nie wiem... Pozdro.
P.S: Na tymczasowy czekałem 2 tygodnie niecałe, ale to zależy od ilości "zamówień" (i czy w stolicy się opieprzają czy nie)
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
lecialo w rmf-fm ze za 31 lat prawdopodobnie spadnie asterioda ktora sie tam z czyms zmderzy i cal ten pyl spadnie na cala nasza ziemie i bedzie to co w stylu bomby atomowej a nawet gorzej,, tak powiedzieli naukowcy z NASA.
Nie martw sie asteroida.Ostatnio slyszalem ,ze w 2012 roku ma byc koniec swiata wiec za 31 lat to juz moze spadac co chce...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.