Witam. Mam problem z simlockiem w telefonie Samsung SGH E-720, mianowicie nie moge znalezc salonu w ktorym zdjeliby mi go na miejscu. Orientuje sie ktos w temacie i moglby mi pomoc poprzez polecenie jakiegos salonu albo moze ktos wie jak to zdjac?
Sprobuj w Haalo na Krzywoustego, idac od Kosciuszki Plaza w strone Turzynu po prawej stronie. www.haalo.pl. Powinni dac rade.
Zajrze tam, ale w cenniku zdejmowania simlockow nie ma telefonow Samsung... poleci ktos cos jeszcze?
ja z samsunga sciagalem simlocka w komisie naprzeciwko galaxy szybko fachowo
---ale promocje w reserved 50% na wszystko - godzine sie w kolejce stoi a wpuszczaja partiami do sklepu ale i tak warto
hmmm nazwy nie znam - on jest niedaleko ksiegarni rolniczej naprzeciwko galaxy (dluzsza sciana)
To jeszcze powiedz od ktorej strony, bo nie wiem co masz na mysli mowiac dluzsza sciana (ta sciana wejsciowa, czy ta od strony parkingow?). Moze znasz nazwe ulicy?
hmmm nazwy nie znam - on jest niedaleko ksiegarni rolniczej naprzeciwko galaxy (dluzsza sciana)
To jeszcze powiedz od ktorej strony, bo nie wiem co masz na mysli mowiac dluzsza sciana (ta sciana wejsciowa, czy ta od strony parkingow?). Moze znasz nazwe ulicy?
no wejsciowa - to jest chyba wyzwolenia tak?
NO wyzwolenia tam gdzie sa te czerwone budki takie smieszne po drugiej stronie.
no wejsciowa - to jest chyba wyzwolenia tak?
NO wyzwolenia tam gdzie sa te czerwone budki takie smieszne po drugiej stronie.
Pionas zajebisty filmik, czy mi sie wydaje czy na poczatk starcia to wiecej bylo tych po lewej ? i pozniej pod koniec filmu dojechaly autoakry i wylecieli czerwoni ?
Pionas zajebisty filmik, czy mi sie wydaje czy na poczatk starcia to wiecej bylo tych po lewej ? i pozniej pod koniec filmu dojechaly autoakry i wylecieli czerwoni ?
z tymi racami to lekka przesada
No ja nie wiem wogole skad oni wzieli tyle wiary. Najpierw dojechali chyba ci po lewej a potem dolaczyla czesc do czerwonych Tam bylo tyle ludzi ze ci z ostatnich rzedow nie mieli szans nawet na starcie
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.