Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 20/11/2007 17:58
obejrzyjcie sobie Californication - zajebiste 12 odcinkow w 2 dni - tak mnie wciagnelo. ogolnie chodzi o to: Duchovny (tak ten od x files ) jest pisarzem przezywajacym kryzys tworczy. ma dorastajaca corke, jej matka - kobieta jego zycia - wychodzi za maz za innego. do tego duzo pikanterii, czarnego humoru(juz na samym poczatku pilotarzowego odcinka) i mamy calkiem niezly serial wszystko zamyka sie w 12 odcinkach i z tego co pisza to nie jest przewidziana kontynuacja.
co się porobiło. wysyp genialnych odcinków - jak już wczesniej wspominalem o prisonie, teraz heroes 2x09 - genialny, nawet watek o hiro nie nudzi (o dziwo!) nowa umiejetnosc matta, elle ... a koncowka po prostu miażdzy
bo ten serial jest dosyc specyficzny a koniec 2x09 to mistrzostwo swiata ;]
z nowych seriali to CHUCK mozna od biedy obejzec, a to zawodzi straszne REAPER robiony przez kevina smitha :/
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
co się porobiło. wysyp genialnych odcinków - jak już wczesniej wspominalem o prisonie, teraz heroes 2x09 - genialny, nawet watek o hiro nie nudzi (o dziwo!) nowa umiejetnosc matta, elle ... a koncowka po prostu miażdzy
a mnie ten serial tak zniechecil pierwszymi odcinkami ze sobie dalem na luz, chociaz znajomi na okolo sie podniecaja
bo ten serial jest dosyc specyficzny a koniec 2x09 to mistrzostwo swiata ;]
z nowych seriali to CHUCK mozna od biedy obejzec, a to zawodzi straszne REAPER robiony przez kevina smitha :/
racja, jak jechalismy do Ustronia wspomniales mi o nim i zaczalem ogladac no i kazdy odcinek coraz bardziej meczacy i nudny w sumie ogladam na sile,niepotrzebnie zrobili z niego komedie..
RadzioS - popieram, trochę za krótkie te odcinki - również jestem po obejrzeniu (dokładnie 2) odcinków i serial naprawdę fajny, taki z jajem ;]
zobaczycie co sie pozniej bedzie dzialo z jednej strony fajnie ze tylko 12 odcinkow - nie ma zadnych dluzyzn ani monotonii, ale z drugiej strony fajnie sie ogladalo i szkoda ze tak krotko
btw. jak nie macie co ogladac bo obecnie okres kiepski na dobre nowosci to polecam dextera aktualnie leci 2 sezon w tv, ogolnie serial za mocny, jak dla mnie lepszy od prisonow, lostow itp itd.
Ostatnio edytowany przez: tribu, 23 listopada 2007, 18:08 [1 raz(y)]
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 24/11/2007 13:35
No Dexter jest super serialem rowniez. Ogladnalem jakis czas temu sezon 1 i bardzo mi sie podobal, bylem tylko zawiedziony ze mial tylko 12 odcinkow i nie bedzie kontynuacji w postaci drugiego sezonu - a tu niedawno prosze, jak na zawolanie sezon 2 - i to w jakim stylu
A co do Californication - podobno ma powstac 2 sezon ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.