Odp: temat ogórkowy - 03/12/2005 18:16
a moze ktos wie jak sie stosuje metode ekstrapolacji krzywych do obszaru... tzn mam policzyc wartosc nasycenia pradu wlasnie ta metoda - chodzi mi o konkretne wzory - pozdrawiam
Odp: temat ogórkowy - 03/12/2005 19:18
Witam. Mam problem z simlockiem w telefonie Samsung SGH E-720, mianowicie nie moge znalezc salonu w ktorym zdjeliby mi go na miejscu. Orientuje sie ktos w temacie i moglby mi pomoc poprzez polecenie jakiegos salonu albo moze ktos wie jak to zdjac?
Odp: temat ogórkowy - 03/12/2005 20:54
wie ktos ile kosztuje nowa nokia1100 ,wiem ze to stary model ale tu mozna kupic za 10 eur z karta na ktorej jest wlasnie 10 eur
wie ktos ile kosztuje nowa nokia1100 ,wiem ze to stary model ale tu mozna kupic za 10 eur z karta na ktorej jest wlasnie 10 eur
www.allegro.pl prawde ci powie tak pierwsza z brzegu cena kup teraz to 200zl A jak zaczniesz teraz nimi handlowac to ma chyba sie roxzumiec ze nalezy mi sie browar. albo hehehe zalozymy mala spoleczke bo w koncu z Polski bedzie lepiej je rozsylac do allegrowiczow. alae to tylko tak dla zartu
www.allegro.pl prawde ci powie tak pierwsza z brzegu cena kup teraz to 200zl A jak zaczniesz teraz nimi handlowac to ma chyba sie roxzumiec ze nalezy mi sie browar. albo hehehe zalozymy mala spoleczke bo w koncu z Polski bedzie lepiej je rozsylac do allegrowiczow. alae to tylko tak dla zartu
Pewnie bym i zaczol handlowac ale mozna kupic tylko 3 sztuki i trzeba pokazac karte do bankomatu i jeszcze dowod tozsamosci ,ale nie musi byc Austriacki
Witam. Mam problem z simlockiem w telefonie Samsung SGH E-720, mianowicie nie moge znalezc salonu w ktorym zdjeliby mi go na miejscu. Orientuje sie ktos w temacie i moglby mi pomoc poprzez polecenie jakiegos salonu albo moze ktos wie jak to zdjac?
Sprobuj w Haalo na Krzywoustego, idac od Kosciuszki Plaza w strone Turzynu po prawej stronie. www.haalo.pl. Powinni dac rade.
Zgłosił się ktoś z was do olimpiady Teologii Katolickiej?
Ps. Kolego na dole mylisz się ;]
a kiedy to ma się odbyć Bo coś słyszałem o jakimś konkursie, ale nie wiem czy to to.
Bodajze 12 stycznia jest etap szkolny.
No to międzyinnymi ja się zgłosiłem
O to fajnie. Nie mogę nigdzie znaleźć tego:
7. JAN PAWEŁ II, Przemówienie podczas Audiencji Generalnej 14.10.1987, w: JAN PAWEŁ II, Wierzę w Jezusa Chrystusa Odkupiciela, Libreria Editrice Vaticana - Watykan 1989, s. 260-267.
1. Elana Tonuń- Dumni Po Zwyciestwie, Wierni Po Porażce
2. Wisła-Jaga (łączony)- Przyjaźń na dobre i na złe, Królowa Polski, Duma Podlasia
3. Dynamo Kijów- Orginał z Ukrainy
4. Amica Wronki- Sam Napis Amica 2 bokach 2 herby
5. Czarni Żagań- Zarzecki Czarni
6. As Roma (oginał z Rzymu, jednostronny) C.Italia, C. Delle Ferie, Stadio Olimpico, Grande Cuore Di Roma, Forza Roma (ale oni jebia tych napisów na tych szalach)
7. Flota Świnoujście- MKS Flota Świoujście
8. Legia Warszawa- Gotycki napis LEGIA WARSZAWA, Jestesmy Zawsze, Jestesmy Wszedzie
9. Arka-Lech(łączony)- Nierozerwalni przyjaciele (orginał Lotto)
Zainteresowanych zapraszam na gg (w profilu, czesto na niewidocznym). PODKREŚLAM WSZYSTKIE SZALIKI W STANIE IDEANLYM!! WISZA NA SCIANIE
Sprobuj w Haalo na Krzywoustego, idac od Kosciuszki Plaza w strone Turzynu po prawej stronie. www.haalo.pl. Powinni dac rade.
Zajrze tam, ale w cenniku zdejmowania simlockow nie ma telefonow Samsung... poleci ktos cos jeszcze?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.