Odp: temat ogórkowy - 29/11/2005 23:20
MisioPas - 29 listopada 2005, 15:12:29 - akn170.internetdsl.tpnet.pl (10.15.0.6)
No i dobrze! Rozumu ich trzeba nauczyc! A petardami to rzucali do Cabaja caly mecz! 5000 to smiesznie mala kwota na taka bande debili!
komentarz kibica Cracovii na 90 minut.pl przyznac sie kto rzucal
MisioPas - 29 listopada 2005, 15:14:37 - akn170.internetdsl.tpnet.pl (10.15.0.6)
Oczywiscie piszac banda debili mialem na mysli ta grupe pajacow mieniacych sie kibicami a nie ogolnie Pogon! Pozdrawiam prawdziwych i normalnych kibicow Pogoni!
Odp: temat ogórkowy - 30/11/2005 16:13
Zarzuty pobicia, ciężkiego uszkodzenia ciała i znęcanie się nad zatrzymanym 19-latkiem postawiła wrocławska prokuratura dwóm policjantom z sekcji wywiadowczo-interwencyjnej Komendy Miejskiej Policji we Wrocławiu.
Pobity w stanie ciężkim trafił do szpitala. Lekarze musieli usunąć mu śledzionę. Funkcjonariusze zostali zawieszeni w obowiązkach. Pracują w policji od 7 lat.
19-latek został zatrzymany w niedzielę przez ochronę jednego z wrocławskich hipermarketów. Był podejrzewany o kradzież maszynki do golenia wartości 30 zł. Ochrona wezwała policję.
Zdaniem prokuratury funkcjonariusze przewieźli zatrzymanego do komisariatu i tam go pobili. Potem wypuścili mężczyznę do domu. Po powrocie bardzo źle się poczuł. Jego matka wezwała pogotowie ratunkowe. Mężczyzna w stanie ciężkim trafił do szpitala.
Dziś do sądu trafi wniosek o aresztowanie policjantów. Grozi im do 5 lat więzienia.
Niech nikt mnie nie wkurwia ze policja jest w porządku!! Kolejny przykład...
To tylko pojedyncze przyklady. Pomysl co by bylo jakby wogole policji nie bylo - chaos. Osobiście ich tez nie lubie, ale dzieki nim mamy jakis majatek - nie zostal jeszcze ukradziony przez zlodziei - boja sie.
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
kolego, zawod nie ma nic wspolnego z ich debilizmem... vide- pielegniarki robiace sobie zdjecia z noworodkami, lekarze lodzkiego pogotowia, psycholog Anrzej S. (amson) molestujacy dzieci... Wszystko zalezy od tego, jakim jestes czlowiekiem... A generalizowanie, popelnianie bledu uogolnienia, nie ma najmniejszego sensu... Czy mamy mowic o wszystkich pielegniarkach, ze sa morderczyniami? Nie zapominaj, ze jest mnostwo policjantow, psychologow, lekarzy etc., ktorzy rzetelnie wykonuja swoj zawod.
Tego typu przypadki sa znikome,ale stanowia lakomy kasek dla TV. Powinni podawac raczej statystyki, ile pozytywnych, zakonczonyych sukcesem inetrwencji danego dnia mialo miejsce w naszym kraju, a nie dolewac oliwy do ognia...
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Tego typu przypadki sa znikome,ale stanowia lakomy kasek dla TV. Powinni podawac raczej statystyki, ile pozytywnych, zakonczonyych sukcesem inetrwencji danego dnia mialo miejsce w naszym kraju, a nie dolewac oliwy do ognia...
Znikome? Bo bardzo malo wychodzi na jaw...
...czyli teoria spisku?.... wszedzie Pszczolek sa mroczne strony, ale nie oznacza to WIEKSZOSCI
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Odp: temat ogórkowy - 30/11/2005 18:45
http://www.gry.piasta.pl/idol/index.php?path=24-25/&sort=
wsyztskie utwory gdzie jest "mo beatbox , mo wymiatach beatbox - MO etc. MO = moj kumpel (uczen)
A tutaj jego nauczyciewl i wogle zamocny agent :
www.wearepro.net/yhym.wav
Nie chce się czepiać ale nie masz racji. Niestety nie są to znikome przypadki. Mam wójka byłego policjanta do ktorego mam szacunek bo był dobry w tym co robił, ale z tego co gadalismy to mówił ze jest wiele osób porządnych w tej branży (sam ostatnio uświadczyłem kiedy mi wypisywał mandacik za zaśmiecanie jakiś młody stróż prawa - kulturka ale niestety jest duża rzesza jak on to nazwał "świrów". Usłyszalem już od niego wiele historii w których często uczęstniczył , jak wpadali do domów, co niektóre osoby robią z człowiekiem to w wiadomościach mogli by to pokazać dopiero po 23. Dobrze że TV coraz głosniej mówi się o takich sprawach, bo ludzie nie mający kontaktu z tego typu sprawami uważają policje za sprawiedliwą instytucje a są w błedzie. Ogolnie mam do nich wiele zastrzeżeń, znajduje sie tam za dużo nieodpowiednich osób, a od takiej instytucji należy wymagać profesjonalizmu...
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.