cofnij sie o kilka stronek tam opisalem co nieco o tym serialu, jak dla mnie na rowni z PB moze nawet lepszy,zreszta od kilkunastu tygodni o tym pisze narazie ogladam 3 sezon 7odc. i kazdy rewelacja
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 13/11/2007 13:07
Heroes - ogladnalem kilka pierwszych odcinkow i chyba rzeczywiscie mnie wciagnelo, bo juz nie moge sie doczekac, kiedys sciagnac mi sie kolejne =)
Podoba mi sie, ze ten serial jest tak 'rozbudowany', jest wiele watkow, duzo moze sie wiec wydarzyc. Zobaczymy, co tam dalej sie wyrdarzy.
Dexter 2x7 - miazga, po prostu kocham ten serial, oby tak wysoki poziom trzymal sie dalej
btw. chyba ujrzymy kolejny sezon
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 13/11/2007 16:00
dexter jest najfajniejszym serialem jaki obecnie leci w telewizji w juesendej nie wiem jak californication, podobno tez dobry ale nie mam czasu jakos ostatnio zeby sciagnac i obadac wlasnoocznie.
Nie 15 a 13 odcinkow niestety..
Odcinek 3×08 - Bang & Burn - 12 listopad 2007
Odcinek 3×09 - Boxed In - 14 styczeń 2008
Odcinek 3×10 - Dirt Nap - 21 styczeń 2008
Odcinek 3×11 - Under and Out - 28 styczeń 2008
Odcinek 3×12 - Hell Or High Water - 5 luty 2008
Odcinek 3×13 - The Art of the Deal - 12 luty 2008
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 14/11/2007 19:18
THE UNIT 03x07 MIAZGA!!! PB sie chowa zreszta od polowy 2 sezonu serial stal sie dla mnie bezapelacyjnie nr.1 a 7 odcinek poprostu rewelacja bo stala sie jedna wazna rzecz,alez to wciagaa
THE UNIT 03x07 MIAZGA!!! PB sie chowa zreszta od polowy 2 sezonu serial stal sie dla mnie bezapelacyjnie nr.1 a 7 odcinek poprostu rewelacja bo stala sie jedna wazna rzecz,alez to wciagaa
Masz moze linka skad moge sciagnac 1 i 2 sezon tego? ; )
Masz moze linka skad moge sciagnac 1 i 2 sezon tego? ; )
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 20/11/2007 12:07
Polscy widzowie już wkrótce będą mogli zobaczyć kolejne cieszące się olbrzymią popularnością zagraniczne produkcje. TVN kupiła prawa do zrealizowanego dla amerykańskiej stacji Showtime serialu "Dexter", Polsat pokaże z kolei wciągającą opowieść o rodzinie Duque "Cane".
Serial "Dexter" bazuje na bestsellerowej powieści "Demony dobrego Dextera" (napisał ją Jeff Lindsay). Wykorzystywany i porzucony w dzieciństwie bohater produkcji, jest odnoszącym sukcesy pracownikiem laboratorium kryminalistycznego w Miami. Jego specjalność to analiza śladów krwi. Jednak z pozoru sympatyczny człowiek skrywa mroczny sekret - aby zaspokoić mordercze żądze, Dexter Morgan eliminuje w brutalny i perfekcyjnie przemyślany sposób groźnych przestępców, którzy wymknęli się sprawiedliwości. Produkcja została okrzyknięta najbardziej krwawym serialem w historii. Zebrała jednak wyśmienite recenzje i zapewniła emitującej ją stacji rozgłos. Obecnie w Stanach pokazywany jest drugi sezon serialu, już wiadomo, że powstanie kolejna seria. Polscy widzowie zobaczą pierwsze 12 odcinków po Nowym Roku. Dokładna data emisji nie jest jednak znana.
Polsat zachęcony sukcesem serialu "Skazany na śmierć" oraz popularnością "Gotowych na wszystko" zainwestował z kolei w serial "Cane" emitowany przez stację CBS. To opowieść o rodzinie Duque, która przybyła przed laty do Ameryki z pustymi rękami. Zakładając plantację trzciny cukrowej oraz wytwórnię rumu, od zera poprzez ciężką pracę zbudowali imperium. Mocną stroną serialu jest uzupełniająca go kubańska muzyka. Podobnie jak TVN, Polsat nie zdradza swoich planów emisyjnych "Cane".
To jednak nie koniec serialowych atrakcji. Według nieoficjalnych informacji "Dziennika" jedna z polskich ogólnodostępnych telewizji właśnie podpisała umowę na emisję kolejnego hitu zza Oceanu - utrzymanej w lekko surrealistycznym klimacie produkcji kanału ABC "Pushing Daisies". To historia właściciela cukierni który od dzieciństwa posiada dziwny dar. Kiedy pocałuje trupa, ten ożywa, ale drugie dotknięcie oznacza dla zmartwychwstałego nieodwołalną śmierć. Dorabia więc on jako detektyw i na kilka sekund wybudza ofiary morderstw, których ciała leżą w prosektorium, żeby dowiedzieć się, kto ich zabił. "Pushing Daisies" plasuje się obecnie w pierwszej dziesiątce najchętniej oglądanych pogramów w USA, a filmowy magazyn "Empire" napisał, że to serial, który zasługuje na długą kontynuację.
A z tego co przeglądałem ostatnio na eNce rusza nowy kanał od 1 grudnia podajże, Universal czy cuś no , i wynika z tego, że również i tam ujżymy odcinki Dextera. Więc na VOD, TVNie, i Universalu będzie można zobaczyć tego seriala, naprawdę polecam bo bardzo ciekawy a drugi sezon to już konkretnie miażdży wszystko .
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.