Sprzedam Nokie 6600,stan okreslam na dobry,do telefonu: mam, druga obudowe w stanie poprawnym(obudowa zwykla),uzywalem jej poniewaz niechcialem niszczyc orgnialnej,ladowarke,pudelko,instrukcje obslugi i dowod zakupy,w telefonie mam duzo dzwonkow i tapetek,dodatkowo moge dodac programy na plytce takie(mp3 pleyer,i program do robienia dlugich filmikow.
Telefon ma ok.1 roku.
Sprzedam pilnie bo potrzebna mi jest kasa, a cena to 550-500- do uzgodnienie jeszcze,
Wrazie co to pisac na gg 2697967
Ja moze nie na temat ale mam jedna uwage do ciebie kolego chodzi o twoj herb
Forum przegladaja rowniez dzieci ,to moze zmienilbys co??
Bo jakos niepasuje tutaj
pozdro
Odp: Pchli targ - 29/01/2006 18:53
Sprzedam karte telewizyjną do komputera PixelView PlayTv pro RC/FM. Dodatkowo pilot z czujnikiem podczerwieni, sterowniki i kable.
Cena 70 zł. Gg - 1178432
Sprzedam karte telewizyjną do komputera PixelView PlayTv pro RC/FM. Dodatkowo pilot z czujnikiem podczerwieni, sterowniki i kable.
Cena 70 zł. Gg - 1178432
Cena 70 zł. Gg - 1178432
nie sprawdzila sie?
Ależ nie. Działa perfekcyjnie ale kiedy dostaje się nie oczekiwanie telewizorek to po co komu karta na komputer ?
Cena 70 zł. Gg - 1178432
nie sprawdzila sie?
Ależ nie. Działa perfekcyjnie ale kiedy dostaje się nie oczekiwanie telewizorek to po co komu karta na komputer ?
Odp: Pchli targ - 01/02/2006 12:24
Sprzedam Sagem myC-3b,na gwarancji jeszcze 3-4miesiace,stan b.dobry(uzywany przez kobiete),ladowarka,zestaw glosnomowiacy,instrukcja obslugi,pudelko.Telefonik posiada m.in.biorytm,bio features itp.Posiada lusterko,model wyjatkowo kobiecy-kolor srebno-czerwony(nie oferuje go zaden operator w swojej ofercie)Cena 250zl,zainteresowani niech zostawia mi wiadomosc na gg(nr w profilu).
Odp: Pchli targ - 01/02/2006 12:40
Mam do sprzedania Nokie 7650 z ładowarką...Telefon w dobrym stanie, niestety obudowa jest troszkę zjechana więc dorzucę nową bądź kasę(tyle co nowa na allegro)...Cena to 250 złotych...jak ktoś chętny to prosze o kontakt na gg (w profilu)
Cena 70 zł. Gg - 1178432
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.