Odp: temat ogórkowy - 23/11/2005 00:02
Pisałem ostatnio kilka prac do szkoły i w związku z tym mam pytanko - Orientuje się ktoś może czy istnieją programy, które "wyłąpią" tekst z pdf-u i zapiszą np jako .txt?
"Według naszych informacji rozmowy Lecha z Amicą były bardzo zaawansowane. Obie strony uzgodniły już m.in., jak wyglądałaby przyszła drużyna, która od nowego sezonu występowałaby na Bułgarskiej pod nazwą Lech Poznań. Składałaby się po części z graczy Lecha i Amiki, a w planach były ciekawe transfery. Piłkarze, którzy nie zmieściliby się w nowym zespole, mieli zostać sprzedani. Pieniądze za nich miały pomóc w spłacie długów.
Rozmowy jednak zostały zerwane, a przed Lechem nie widać nadziei. Jego zadłużenie bowiem wynosi obecnie ok. 20 mln zł, a nie 15 mln, jak do niedawna twierdzili przedstawiciele klubu. Bez spłaty tych długów uzyskanie przez Lecha licencji uprawniającej do gry w ekstraklasie w przyszłym sezonie będzie niemożliwe i tym samym poznański klub podzieli los GKS Katowice, który zbankrutował i... gra obecnie w czwartej lidze.
Amica ma za to inny pomysł, jeśli nie uda się jej mariaż z Lechem: wroniecki klub może rozpocząć negocjacje z innymi mającymi renomę klubami z dużych miast: Pogonią Szczecin, Śląskiem Wrocław czy Widzewem Łódź."
Gazeta Wyborcza
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Jestem ciekaw czy to nie fotomontaz bo to w zasadzie niemozliwe....
Za mocne.Mam nadzieje ze to nie fotomontaż
jezeli was to usatysfakcjonuje powiem wam ze ... nie jest to fotomontaz poniewasz wsidzialem co ronaldinho umie zroibc z pilka z jezeli chodzi o te strzaly w poprzeczke to kumpel tez to robi ale niestety tylko 4 razy (oczywiscie gra w reprezentacji Polski)
Odp: temat ogórkowy - 23/11/2005 18:24
Sorka, że pisze, ale nie mogę nigdzie znaleść właściwości fizycznych i zastosowania Na2O i Na2O2, zna ktoś takowe ?
kasacja!!
Ostatnio edytowany przez: RosSi, 23 listopada 2005, 18:37 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 23/11/2005 19:30
Cala Czarna z napisem Portowcy i na kapturze jest herb klubu[/cytat]
No o taka mi chodzi tylko nie wiem czy na kapturze jest herb klubu .. poprostu nie patrzalem ale w lotto bluza z napisem PORTOWCY jest za 149 zł
Jestem ciekaw czy to nie fotomontaz bo to w zasadzie niemozliwe....
Za mocne.Mam nadzieje ze to nie fotomontaż
jezeli was to usatysfakcjonuje powiem wam ze ... nie jest to fotomontaz poniewasz wsidzialem co ronaldinho umie zroibc z pilka z jezeli chodzi o te strzaly w poprzeczke to kumpel tez to robi ale niestety tylko 4 razy (oczywiscie gra w reprezentacji Polski)
jasne przecierz to jest niemożliwe zwykła reklamówka dla Nike
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763431994 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.