Moj bram ma SE K700i i sie mu nie zawiesza a bateria jest lepsza niz w moim komie SE K300i(trzyma tydzien). Bateria mojemu bratu trzyma chyba ponad tydzien(bo zadko laduje). Nie sluchaj muzy na maksa bo sie sluchawki/glosniczek spieprza.
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Moj brat ma SE K700i i sie mu nie zawiesza a bateria jest lepsza niz w moim komie SE K300i(trzyma tydzien). Bateria mojemu bratu trzyma chyba ponad tydzien(bo zadko laduje). Nie sluchaj muzy na maksa bo sie sluchawki/glosniczek spieprza.
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
ja tez biore i kumpel ma i mowil ze pbateria trzyma mu ok. 8dni a o zwiechach nic nie mowil wiec nie ma .. mowil ze komoreczka bardzo fajna a na pytanie "Co ma fajnego o czym niewiem" odpowiedzial "a czego ona nie ma?"
ja mam od jakis 2 miesiecy i poki co nie narzekam jak ja rzadko sie uzywa to trzyma ok 5 dni, jak czesto (giery itp.) to ok dnia. Jeszcze nigdy mi sie nie zawiesila. Minusem jest to ze nie mozna dac dodatkowej pamieci, a no i jak masz duzo zdjec w folderach to muli troche kiedy chcesz je obejrzec i dlugo wczytuje. I szkoda tez ze nie ma opcji przewijania filmikow, ale to az tak mocno nie razi. ogolnie telefonik OK
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: temat ogórkowy - 16/11/2005 18:51
wie ktos moze jakie sa ceny karnetow na szczecinskie plywalnie, mam na mysli SDS i basen AM, chyba ze polecacie cos lepszego...
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
...dobre niczym socrealistyczne uwielbienie
Proponuje panu B. (yhhmm przepraszam "Krystysi") szukac innych sposobow na takie ekstatyczne podniecanie sie... Bo wyglada mi ten tekst na wielokrotmy orgazm, ktory przerwala bezczelnie babcia, wolajac na obiadek.
Nie wiem, czemu ten tekst ma sluzyc
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
...dobre niczym socrealistyczne uwielbienie
Proponuje panu B. (yhhmm przepraszam "Krystysi") szukac innych sposobow na takie ekstatyczne podniecanie sie... Bo wyglada mi ten tekst na wielokrotmy orgazm, ktory przerwala bezczelnie babcia, wolajac na obiadek.
Nie wiem, czemu ten tekst ma sluzyc
...temu jak piękna może być Pogoń i wszystkie sytuacje z Nią związane i za to trzeba dziękować Panu Baranowskiemu,potrafi jak nikt inny wytknąć tak ważne dla nas kibiców - sprawy GRANDE BARAN IERI, OGGI, DOMANI PER SEMPRE
Apel o nadanie o. Rydzykowi Orderu Orła Białego
Szczeciński Komitet SOS dla Radia Maryja zaapelował do najwyższych władz w państwie o nadanie dyrektorowi rozgłośni o. Tadeuszowi Rydzykowi najwyższego polskiego odznaczenia - Orderu Orła Białego. W tym roku mija 14. rocznica powstania radia.
"Mówiąc jednym zdaniem, bez żadnej przesady, cienia wątpliwości, Radio Maryja swoją działalnością od początku zaistnienia w eterze jest jedynym do naśladowania w pracy dla odbudowania zniszczeń wartości narodowych, społecznych, obywatelskich, duchowych i materialnych, dokonanych przez reżim komunistyczny, jaruzelszczyznę i zakłamane środowiska medialne na czele z obecnymi wyśmiewcami tych wartości tak drogich każdemu kochającemu Boga, Naród, Ojczyznę i Państwo, ulokowanych w TVP prezesa Jana Dworaka, nadzorcy przewodniczącej Waniek (Danuta Waniek, szefowa KRRiT - PAP) i zawłaszczonej »Gazety Wyborczej«, którzy hołdują zasadzie »się ma, róbta co chceta«" - czytamy w liście skierowanym do prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego, prezydenta-elekta Lecha Kaczyńskiego, premiera Kazimierza Marcinkiewicza, marszałka Sejmu Marka Jurka oraz marszałka Senatu Bogdana Borusewicza, którego kopię PAP otrzymała w czwartek.
Autorzy listu uważają, że przyznanie Orderu ojcu Rydzykowi "będzie akceptowane przez ogół i służyło dobrze społeczności obywatelskiej, żyjącej w prawdzie i poszanowaniu ogółu jak i każdego z osobna, czego nie można powiedzieć o ostatnim odznaczeniu z okazji Święta Niepodległości Polski".
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Odp: temat ogórkowy - 17/11/2005 19:48
Mam pytanie czy wie ktos ile w Polsce kosztuje Nintendo DS czy jakos tak bo chce kupic i nie wiem czy w Polsce nie bedzie taniej.
W Austrii kosztuje 149eur z gra Nintendogs Labrador
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437610 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.