Mam pytanie wiecie co zrobić jak monitor co jakiś czas pokazuje obraz na żółto i nieraz tak dziwnie miga ?
heh to samo mam k***a i nie wiem też co robić :
sprobuj jebnac pozadnie - czasami skutkuje, poza tym sprawdz wtyczke - czasami sa jakies przerwy na kablu, wymiana wtyczki, ew. kabla nie jest droga, a w tym moze tkwic problem, choc to tylko jedna z opcji...
tez tak mialem napierdalem pomagolo,wtyczka tez pomagala,jeszcze mi pomagolo odlaczenie na 30minut od pradu ale najlepsze co mi pomglo to naprawa
Dzieciaki ze Stali, jak mozna chlopaki flagi na Dzien Niepodleglosci jumac...
to nie sa flagi z kradzierzy tak sie zlozylo ze byl 11 listopada a mecz stali 12 listopada ja mialem 2 w domu kolega mial 2 i tak sie zlozylo a tu ja posadzaja o kradzierz. Najlepiej to zgloscie na Policje
Odp: temat ogórkowy - 14/11/2005 13:57Pilne
niewiem co sie stalo:/ ale gdy chcem zrzucic fotki z aparatu , to oblicza fotki a potem zamiast zapisywac wylacza mi komputer :/ ktos mial juz z tym do czynienia (przeinstalowywalem juz program do fotek ale nic to nei dalo):/, podejrzewam ze to cos ma wspolnego z usb :/ z gory thx
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: temat ogórkowy - 14/11/2005 16:02
Witam, wie ktoś jak można sprawdzić jakie mam łącze ? Bo mam internet od nowego dostawcy i chciałbym sprawdzić czy mnie nie oszukali Z góry wielkie dzieki...
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Witam, wie ktoś jak można sprawdzić jakie mam łącze ? Bo mam internet od nowego dostawcy i chciałbym sprawdzić czy mnie nie oszukali Z góry wielkie dzieki...
Odp: temat ogórkowy - 14/11/2005 17:23
Czy ma ktoś szal na sprzedaż stary taki w małe niebiesko czerwone kratki i na środku napis MKS POGOŃ białymi literami bardzo potrzebny!!!!!!!!!!!!!!<gruby taki>
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.